Şimdi Ara

FM 2013 Editor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar FM 2013'de kendi takımımızı yapabileceğimiz bir editör var mı? FM 2012'de vardı ama orjinal oynamadığım için kullanamamıştım. Hazır bunu orjinal almışken Editör varsa yapalım birşeyler :) ?...............

• Stream dosyasında editör yok. Sanırım Full sürüm geldiğinde gelir
  • Beta olduğu için editör yok, Kasım'ın 2'sinde full sürümle birlikte steamdan editorü indirebiliyoruz.
  • Arkadaşlar benim oyun kendini gücelledi ancak dosyalara baktım editor yok.Bu oyunda olmayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaveJones -- 2 Kasım 2012; 14:39:03 >
  • Editör banada lazım oyuncuları türk uyruguna geçirmem lazım 6 yabancı cok yetersiz
  • Nasıl ya? Editor yokmu şimdi oyunda? Eğer yoksa çok yazık çook....!
  • Editor u buldum.Arkadaşlar steam üzerinden satın alanlar için yalnız.Şimdi steam i açıp kütüphaneye giriyoruz.Orada oyunların üstünde all game yazıyor.All game e tıklayıp Tools seçimini yapıyoruz.Zaten orada göreceksiniz FM13 editor olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

Editor u buldum.Arkadaşlar steam üzerinden satın alanlar için yalnız.Şimdi steam i açıp kütüphaneye giriyoruz.Orada oyunların üstünde all game yazıyor.All game e tıklayıp Tools seçimini yapıyoruz.Zaten orada göreceksiniz FM13 editor olarak.

Nasıl yani? Steam üzerinden almayanlarda olmayacakmı?....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmer2

quote:

Editor u buldum.Arkadaşlar steam üzerinden satın alanlar için yalnız.Şimdi steam i açıp kütüphaneye giriyoruz.Orada oyunların üstünde all game yazıyor.All game e tıklayıp Tools seçimini yapıyoruz.Zaten orada göreceksiniz FM13 editor olarak.

Olur tabikide.ben steam dan satın aldığım için bu yolu biliyorum.
  • quote:

quote:

key'i steam üzerinden aktifleştirdiğiniz için siz de görebilirsiniz orada.
    geçen sene de böyleydi sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

Olur tabikide.ben steam dan satın aldığım için bu yolu biliyorum.

hocam pekı rica etsem editöru gönderebilir misn

• Editör yok ya
  • arkadaşlar steam ile indirsende indirmesende araçlar tools bölümünden editörü indirebiliyorsunuz sıkıntı yok ben cd olarak aldım steamde aktif oluyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

arkadaşlar steam ile indirsende indirmesende araçlar tools bölümünden editörü indirebiliyorsunuz sıkıntı yok ben cd olarak aldım steamde aktif oluyor zaten

çok sağol hocam sayende buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

arkadaşlar steam ile indirsende indirmesende araçlar tools bölümünden editörü indirebiliyorsunuz sıkıntı yok ben cd olarak aldım steamde aktif oluyor zaten

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM Live Editör

FM Genie Scout

Kendi takımını kurma isteğinden vazgeçip yukarıdaki programlarla beleşe hile yapıyon :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.