Arkadaşlar uzun süreden sonra tekrardan FM sevdam tuttu bugun steamden satın aldım ama oyuna tıkladığımda uygulama zaten çalışıyor hatası verıyor . Bundan 6 7 ay önce aldıgımdada aynı hayatı vermıstı ozamanda cok uğraşıp ekran kartını güncelleme yaparak çözmüştüm ama suan bunun nasıl yapılacağını unuttum veya bulamıyorum :) bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara sımdıden teşekkür ederim
bilgisayarım aygıt yönetıcısı bolumunden ekran kartını donanım kımlıklerı olarak ısaretledım orda çıkan sürüm PCI\VEN_10DE&DEV_0427&SUBSYS_011E1025&REV_A1 fakat hala bunu nasıl güncelleyecegımı bulamadım , yavaş yavaş zafere gıdıyorum gıbı araştırmaya devam edıyorum bu aradada burdan yardım etmek ıstıyen arkadaş olursa tekrardan teşekkür edıyorum :):)
yine olmadı :) steamde görünene göre 50 dk dır oyundayım ama hiç zevk alamadım :):):) araştırmalara devam ediyorum :):)
ctrl+alt+delete tuşlarına bas sonra görev yöneticisine bas ve işlemler kısmından oyun exe dosyasını kapatabilirsin çözüm bu diye biliyorum inşallah yardımcı olmuşumdur
Arkadaşım çözüm olarak olurmu emin değilim ama oyunla steamı aynı sürücüye kurmayı deneyebilirsin. İkisinide kaldır sonra önce steam sonra oyunu yükle belki çözüm olur.
arkadaşlar ilk olarak oyunu açın eğer diyosa ctrl-alt-delete yapın ordan görev yöneticisene tıklayın ve ordanda işlemler ve fm.exe*32 çıkıcak üzerine gelip sağa tıklayıp işlemi sonlandırın dediğinizde iş biter yalnız bunu hep yapıcaksınız
Bende oyun orjinal ama en bson sürüm 13.3.0 13.3.3 varmıs ama bana gelmedi ne yapabilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme