Şimdi Ara

FM 2013 TAKTİKLER ÇOK ÖNEMLİ ve ZOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
50.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 defans 2 merkez orta saha 2 sag ve sol acik 2 forvet duruma gore 1 forveti forvet arkasi yada 3 lu merkez ortasaha yada defansif ortasaha yapiotum her turlu akiyo :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solda quaresma sağda abramat ilerde cardozo burak ikilisi var genede sürekli yeniliyorum bu nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Gs ile ilk sezonda şampiyonlar liginde final göremeyen kendinden şüphe etsin bence

FM 2013 TAKTİKLER ÇOK ÖNEMLİ ve ZOR

Adam şampiyonlar ligi finalinde galatasarayla oynamış yav böyle saçmalık görmedim

• Keşke bütün saçmalıklar böyle olsa takas yoluyla transfer bugu var hiç sorma
  • quote:

Keşke bütün saçmalıklar böyle olsa takas yoluyla transfer bugu var hiç sorma

nasıl bir hata ki öyle ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnyt2011

quote:

Gs ile ilk sezonda şampiyonlar liginde final göremeyen kendinden şüphe etsin bence

Adam şampiyonlar ligi finalinde galatasarayla oynamış yav böyle saçmalık görmedim

Oyuna inancımı kaybettim şu an :D

• quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

quote:

Oyuna inancımı kaybettim şu an :D

bende şaşkınım...

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: Belaromeo

Taktiğin neyki öyle :)

http://img10.imageshack.us/img10/5946/4132.png sarı oklar hariç benim taktiğim

Kardeş bu taktikle adamı duman ederler. orta saha denen bir şey yok. defans ile arasında 50 metre mesafe var. çok riskli taktik. şu sisteme tamamen uyan oyuncular bulacaksın ki ancak başarılı olsun. o da zor iş.

• Şahsi tavsiyem 4-2-3-1 oynayın. Kanatları KANAT yapın, ve oyundaki pas odağını iki kanada birden ayarların. Pas sistemini Direkt yapın, ve kim olursanız olun Kontra oynayın sezon ortasına kadar. Sezon ortasında evinizdeki maçlarda rakibin moral durumuna göre Hücum oynayın maç maç... Ve sezon öncesi 1 hafta form antremanı yapın, ilk 2-3 hazırlık maçına takım uyumu antremanı yapın, sonra sezon başlayana kadar taktik kasın... Toparlama varsa işi dengeli ye alın...

Naçizane amatör taktik ve antreman önerimdir... Ben böyle oynadım Fenerbahçe ve Dortmund'la. Fena girmedi takım... Şimdi Türkiye ikinci liginde denicem..
  • daha önceki taktiğimi öneriler ve sonuçlar sonucu değiştirerekhttp://cdn.worldcupblog.org/italy.worldcupblog.org/files/2008/11/4-4-2_diamond.gif olarak değiştirdim. Takım trabzonspor yaptığım transferlerle takım biraz oturdu diyebilirim feneri 3-1 , ajaxla evimde 2-2 berabere kaldım ki Mustafa Yumlu ve Giray Kaçar ikilisi sağ ve sol bekte serkan balcı emerson ile anca yapabildiğim kadar defans yaptım işte. sağlam bir defans lazım hatta göbeğe 2 tane aradan top kaçırmayacak adam lazım. Ama son maçlarımda nerdeyse her maç Mustafa yumlu gol atmaya başladı

• arkadaşlar fm 2012 de favorı taktıgım olan 3-5-2 ile ortalığın tozunu attırırken bu sene attığım kadar gol yıyorum nerdeyse.3lü defansımın hepsı yuksek markaj top kapma pozısyon alma hız gıbı ozellıklere sahıp sızce ne yapmalyım tavsıyelerınız neler???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

quote:

quote:

4-2-4 Akıcı Hücüm oynatmayı deneyin bu taktikle Galatasaray ile 1. Sezonda Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldırdım.

Nerde kaldırdın düşler sokağındamı!

Save-load

add manager

• ben de oyunu almayı düşünüyodum ama harbiden ''oyun'' muş:)

fb-gs şamp. liginde final oynuyo..gerçekte türkiye kupasında finalde bile oynayamıyolar burda şamp. liginde oynamışlar davaro filminde olmaz lan böyle şey:)

fbgs nin şamp. liginde final oynadığı oyunda bizim halı saha takımı da ziraat türkiye kupasını almazsa yazık olur:)
    79 liranıza zamanınıza yazık walla
  • http://img28.imageshack.us/img28/5222/2013010400001.jpg
    http://img600.imageshack.us/img600/3025/gfgffa.jpg
    İlk yıl S.l ni aldılar ligdede fırtına gibiler 5. senedeyim hala köpek gibi kapışıyoruz bu gs ile :D
  • Benim oyunumda allahtan böyle salak saçma şeyler yok :) Buradaki arkadaşlar kesin bir hile hurda döndürüyor böyle salak saçma sonuçlar görmek için bence. Bir de yazmazlar mı GS ile final görmezseniz yazık diye. Tey allam.
  • 4-2-2-2 oynayabilirsiniz. 2 MC, 2 AMC ve 2 ST ile ama bu taktikte, beklerinizin ve MC oynayan oyuncularınızın çok kaliteli olması lazım.
  • 4 3 2 1 oynat dmc şeklinde fenerle 40 maç kazandım iki senede
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4-2-4 Akıcı Hücüm oynatmayı deneyin bu taktikle Galatasaray ile 1. Sezonda Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldırdım.

Nerde kaldırdın düşler sokağındamı!

Save-load

ben inandım.Porto'yla kolay kaldırdım kupayı (save-load yapmadan) inanamadım 2012'den basit, yalnız gel gör ki 2. sezonda full yeniliyorum :)(

taktik : 4 - 1 -2 -2 -1 *** DS(oto),DM,DM,DS(oto) - DOS(D) - SoS (D) SOS (D) - Kanat hücum kanat hücum - Fırsatçı golcü ***

extra bir sorum daha olcak taktiklerde kayıt edilmiyor mu araya top at veya ileri uzun oyna ?! yoksa her oyuna girdigimizde bunu teker teker mi uygulayacagız?

• Öncelikle soruna cevap vereyim o direktifleri verebilmek için oyuncunun ayarlarına tek tek girip ince ayar çekmen lazım yada klasik taktikle oynamak zorundasın.Geçen seride grid taktiği vardı bilirsiniz her düzey takımda işliyordu 4-3-3 kanat yoktu ama bu seride tam tersi kanatlardan çok gol atabiliyoruz şuan için favori taktiğim 3-5-2 bekler ofansif kanatlar içe katediyor.
  • Daha oyunu yeni edindim taktik konusunda arayıştayım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.