Şimdi Ara

FM 2013 Yüz paketi | Logo Paketi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
78.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esesmet

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Arkadaşlar indirdim pack'i gereken yere attım fakat cache dosyasını silmek için Roaming bölümüne kadar geldim orada Sports İnteractive diye bir klasör yok cache dosyasını da silemedim ne yapmam gerek?

Gizli klasör herhalde tam bilmiyorum gizli klasörü göster dediniz dimi ?

Evet dedim ama Roaming klasöründe Sports İnteractive klasörü yok

Dostum olması gerekıyor mutlaka.. Bılgısayar ısmının oldugu klasor ıcındekı Roaminge bakman gerekıyor.. ;)

Haklısın şimdi buldum sildim çalıştı teşekkürler :)

• Silver Eagle kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan :D
  • ben bu cache klasörünü siliyoru mgeri yükleniyor böyle birşey nasıl olabilir çıldırcam iki saatir forumu okduum kimsede öle birşey yok. ne yapabilirim ?
    dosya salt okunur gözüküyor büyük bir ihtimal o yüzden. ne yaptıysam olmadı :(

TMM'dır halletim. çok sağolun xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdie -- 18 Temmuz 2013; 19:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme234

hocam iyi güzelde eski faceler var. hasan ali kaldırımın kısa saçlı daha sakalı çıkmamş hali var :D

Hocam kafan mı güzel? Arkadaş alttan almış bence. Kusura bakma da beklentilerin çok uçuk. Binlerce oyuncu var, adamlar üşenmeyip o kadar fotoyu, logoyu toplamışlar boyutlarını ayarlamışlar... Yaptığın yoruma bak. =) Hiç olmamasından iyidir.
  • quote:

Dogrudur neyse sonuc olarak halletmişsin :) Önemli olan o.. Keyifli sezonlar sana..

Hocam bende fm belgelerimde bulunuyor. Ordada icinde cache klasoru yok, biraz yorumlari okudum ama bisey anlamadim ne yapabilirim?
  • Yüz paketinin içinden;
    1- DF11 Megapack (original) 5.30 GB
    2- Megapack 5.0 5.23 GB çıkıyor.
    Players klasörüne hangisini atacağız? Bunlardan hangisini players klasörüne atacağız?
  • Kardeşim ilk sayfada yazdıgım klasöre gidersen bulucaksın muhakkak...
    Belgelerimdeki kısım senin Save dosyan onu elleme hiç..
  • NVN kullanıcısına yanıt
    Kardeşim en son klasör 2.si idi sanırım suan oynamadıgım ıcın bakamıyorum kendimden onu atabilirsin farketmez gerçi ama sen yinede son klasörden atıver.. ;)
  • quote:

Kardeşim ilk sayfada yazdıgım klasöre gidersen bulucaksın muhakkak...
    Belgelerimdeki kısım senin Save dosyan onu elleme hiç..

Hocam hallettim cok sagolasin donmeyi unutmusum :) Bu seferde kisayola tiklamama ragmen ne bi hata veriyodu ne oyun aciliyodu , fm kariyerini boyle sonlandirdik. 3-4 kezde sildim yukledim olmadi
  • Lan Yüz Paketini kurayım dedim ama C de 1.5 gb boş alan var. İmkanı yok sığdıramam oraya Silebilecek bir şey de yok yani, neyse artık. Onu da başka zaman hallederim.

Logo paketi için teşekkürler.
  • kardeşim çok teşekkür ederim. problemsiz şekilde çalıştı :)
  • Güle güle kullanın beyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwdie

ben bu cache klasörünü siliyoru mgeri yükleniyor böyle birşey nasıl olabilir çıldırcam iki saatir forumu okduum kimsede öle birşey yok. ne yapabilirim ?

Hocam bendede var o sorun.Cache klasörünü siliyorum oyuna girip çıktığımda tekrar oluşuyor ve logo paketi, yüz paketi olmuyor.Yardım edebilecek arkadaş varmı veya arkadaşım sen nasıl yapdın onu.Yardımlarınızı bekliyorum 1 haftadır bunu yapmak için uğraşıyorum !
  • emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0kes

quote:

Orijinalden alıntı: dwdie

ben bu cache klasörünü siliyoru mgeri yükleniyor böyle birşey nasıl olabilir çıldırcam iki saatir forumu okduum kimsede öle birşey yok. ne yapabilirim ?

Hocam bendede var o sorun.Cache klasörünü siliyorum oyuna girip çıktığımda tekrar oluşuyor ve logo paketi, yüz paketi olmuyor.Yardım edebilecek arkadaş varmı veya arkadaşım sen nasıl yapdın onu.Yardımlarınızı bekliyorum 1 haftadır bunu yapmak için uğraşıyorum !

oyunun içinden dosyaların saklandığı klasörün yerini değiştirmiştim (C'deydi D yaptım). Oyunun içinden değiştirince hem eski yerinde(C) hemde yeni açılan yerde(D) dosyalar bulunuyor. Ben sürekli eski yerdeki (C) cache klasörünü silip duruyordum. Sonra farkettip D deki cachi sildim direk oldu.

• Nedense yüzler sadece oyunu ingilize yapinca görünüyor neden olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

Nedense yüzler sadece oyunu ingilize yapinca görünüyor neden olabilir acaba?

Bütün eklentilerin etkinleşmesi için ayarlar arayüz kısmından sonradan eklenen içeriklere izin ver gibi bir ayar mevcut. Bunu bulup çek işaretini yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

quote:

Bütün eklentilerin etkinleşmesi için ayarlar arayüz kısmından sonradan eklenen içeriklere izin ver gibi bir ayar mevcut. Bunu bulup çek işaretini yapın.

Olmadi hocam ya isaretledim onu hala yüzler görünmüyor oyun türkceyken
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

quote:

Ayrica icin garip tarafi oyunda steklo temasi yüklü oyunu klasik temaya alinca dil ingilizce bile olsa yüzler görünmüyor sadece temayi aktif edip dili ingilizce yapinca görünüyor ne sacma is anlamadim
  • linkte indirdiğim zaman başka bir program kurdu.oda chrome bozdu.yarım saattir uğraşıyorum of offfffff
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.