Şimdi Ara

FM 2014 Altyapı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce Crvena Zvezdayla kariyer açtım. Muazzam altyapı tesisleri diye geçmekte takımın altyapı tesisleri. Benim de bu takımı alma nedenim buydu. Tamamen altyapıya dayalı bir takım oluşturmak, iyi fiyata ulaşmış oyuncuları zamanı geldiğinde satmaya dayalı bir sistem istiyorum. Yani Ajax benzeri bir sistem istiyorum. Bunu yaparken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Neler önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valtari kullanıcısına yanıt
    selam,
    bende seninle benzer amaçlarla oyunu oynuyorum. ama genellikle 2. ligden bir takım alarak mevcut oyuncuları en iyi şekilde oynatıp sonra satarak alt yapıdan oyuncu çıkartıyorum. tabi bu bir kaç sezonu alıyor. bu bir kaç sezonda elindeki oyuncuları kullanman çok önemli.
    alt yapı tesisleri en iyi takımları seçsen de oradan her sezonda en fazla 2-3 ilk onbir oynatacak oyuncu elde edebilirsin. örneğin; türkiye'den gençlerbirliği veya eskişehirspor bu amaçlara çok uygun. alt ligden bucaspor. bu tür orta düzey ve ortalama hedefleri olan takımları seçmen senin için faydalı olabilir. yabancılarda premier ligden southhamton veya ispanyadan sociedad öneririm.
  • Şunu unutma ki wonderkid regen çıkarmak çoğu zaman şans işi olabiliyor. Bir bakarsın kötü oyuncularda çıkmış hiç belli olmuyor. Ama başarılı bulduğun regenleri büyük liglerdeki takımlara yolla ki ısınsınlar La Liga. Serie A, Fransa Ligi tarzı yerlere. Takımda tuttuklarının antrenmanlarını eksik etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte FM 2010 Asrın Transferi
    15 yıl önce açıldı
    FM 08 2023 Transfer UPDATE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.