Şimdi Ara

İşte FM 2010 Asrın Transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray`ın Rijkaard`ı getirmesi bunun yanında bakkaldan 2 ekmek 1 süt almak gibi sıradan kalıyor...

İşte FM 2010 Asrın Transferi

Seçimlerin hemen ardından basına açıklama Platini bebekliğinden beri Altay taraftarı olduğunu hatta annesinin ona siyah-beyaz zıbın giydirdiğini belirtti, daha sonra bir grup taraftar eşliğinde İzmir Sineması`ndan 1. Kordona kadar Büyüüük Altaaay şeklinde tezahürat yaparak ilerledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 31 Ekim 2009; 21:25:47 >

• bu da ne
  • saçmalığa bak
  • Ben asıl Göztepe ve Karşıyaka`dan çekiniyorum. Kesin bunun altında kalmaz biri Pele`yi öbürü Beckenbauer`i başkan yapar Platini Altay`a başkan oldu diye.

• Aynı şeyin farklı bir takımda da oldğunu görmüştüm bug mıdır nedir Platini'nin başkan olması ? Hatta gördüğüm diğer takımda bu gibi alt liglerden bi Türk takımıydı.
  • Ankaragücünün Galatasarayı 3-0 yenmesinden cok etkilenen Platini Ankaragücünü yonetmeye karar verdi
    http://i38.tinypic.com/rszqj8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silverlight -- 31 Ekim 2009; 22:25:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olaya bak ya
  • O ne ya
  • komedi :)
  • iiimiş D:D:D:D:D
  • Enteresan.
  • İsim benzerliği. Herkes bilir ki Altay'da Michel Platini hayranlığı hat safhadadır. Bu hayranlığın sonucu olarak biricik çocuklarına Michel ismini veren birçok aile tanıyorum.

Soyisim kısmını sormayın lütfen, mesajınızı şikâyet ederim.
  • Vay be bu günleride mi görcektik?
  • İlerleyen türk futbolu işte,Azizler Adnanlar Yıldırımlar yetmiyor bize
  • İlk kez böyle bir durum ile karşı karşıyayım. Şaşırdım doğrusu
  • Yuh saçmalığa bak.
  • bunun sebebi ....\Sports Interactive\Football Manager 2010\data\db\1000\edt\ klasorundeki valid_takeovers_only.edt dosyasi olabilir mi?

bakin ne yaziyor icinde:
    ## No Rich Individual Takeovers (zengin birey yonetim yok)
    "NO_RICH_INDIVIDUAL_TAKEOVER" "Turkey"

## No Consortium Takeovers (Birlik - konsorsiyum yonetim yok)
    "NO_CONSORTIUM_TAKEOVER" "Turkey"

## No PLC Takeovers (public limited company yani kamusal birlesik sirket yonetim yok)
    "NO_PLC_TAKEOVER" "Turkey"

## No Fans Trust Takeovers (taraftar destekli yonetim yok)
    "NO_FANS_TRUST_TAKEOVER" "Turkey"

yani herkese yasaklamislar baskan olmayi... Platini de bunu firsat bilmis biraz da ben somureyim Turkiye'yi demistir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.