Şimdi Ara

FM 2014 deki tüm maçları sadece Pazar gününde oynamamak için ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen haftaya kadar FM 2013 oynuyordum. Burada takımlar haftanın Cumartesi, Pazar hatta Pazartesi günleri de tıpkı güncel günümüzdeki gibi maçlarını oynayabiliyordu. Bu bana daha gerçekçi geliyordu. Ne zamanki dün FM 2014 orijinal Steam dan oyunu yükleyip oynamaya başlayınca gördüm ki Süper lig ve hatta 1. Lİgdeki deki tüm takımlar tüm maçlarını hep Pazar günü oynamakta. Bu durum açıkcası benim hiç hoşuma gitmedi. Bu yeni versiyonda maçların günlerini değiştirme imkanımız varmı veya bir ayar yapabiliyormuyuz. Bilen ve aydınlatan olursa sevinirim. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faze55 -- 30 Mart 2014; 18:41:27 >

• cuma cumartesi pazar pazartesi günleri maçlar oluyor. en son gucelleme ile oynuyorum.
  • Bende de cuma cumartesi pazar şeklinde son güncelleme ile oynuyorum
  • EmAySiks kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilginize teşekkürler arkadaşlar. Ancak,
    Benimkide en son sürüm yani 14.3 . Ancak henüz 2 sezon oynadım ve tüm maçlar pazar günü 15.00 da buna PTT 1.ligde dahil. Onlarda aynı saatte 15.00 da hepsi oynuyor. Acaba ilerleyen sezonlarda 5. 15. gibi düzelirmi veya benim ayarları falan düzeltmemi gerekiyor veya database in büyük, orta küçük seçilmesi buna etken olabiliyormu.. Sizin oyunda ilk başladığınız sezonda da Cuma, Cumartesi ve pazar ile başladımı ?Bilgi verirseniz sevinirim. En az 3-4 defa yeni takımlar ve menejerlerle yeni oyun başlattım hepsinde de sonuç aynı. Hayret bişey kafayı yiyecem valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faze55 -- 31 Mart 2014; 18:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faze55

Öncelikle ilginize teşekkürler arkadaşlar. Ancak,
    Benimkide en son sürüm yani 14.3 . Ancak henüz 2 sezon oynadım ve tüm maçlar pazar günü 15.00 da buna PTT 1.ligde dahil. Onlarda aynı saatte 15.00 da hepsi oynuyor. Acaba ilerleyen sezonlarda 5. 15. gibi düzelirmi veya benim ayarları falan düzeltmemi gerekiyor veya database in büyük, orta küçük seçilmesi buna etken olabiliyormu.. Sizin oyunda ilk başladığınız sezonda da Cuma, Cumartesi ve pazar ile başladımı ?Bilgi verirseniz sevinirim. En az 3-4 defa yeni takımlar ve menejerlerle yeni oyun başlattım hepsinde de sonuç aynı. Hayret bişey kafayı yiyecem valla

Yeni oyun açarken ligleri seçme ekranından sonra gerçek fikstürleri kullanma diye bir seçenek var orada tick işareti yok değil mi ?
     FM 2014 deki tüm maçları sadece Pazar gününde oynamamak için ne yapmalı

• EmAySiks kullanıcısına yanıt
    hayır hocam işaretli değil. Ben birde editörden seçeceğim takıma bazı meşhur yıldızları ekliyor ve bunların gerek teknik gerek fiziksel gerek yaş değerlerini değiştirip yeni bir veri yabanı kaydedip ilk oyunu kurarken bu veri tabanını seçerek oynuyorum. Acaba yaptığım bu değişklikler mi buna sebep olabilir dersiniz.
  • faze55 F kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen olabilir ama emin değilim bağlantı kuramadım pek.. Ama dene bir bakalım düzgün şekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.