Şimdi Ara

Fm 2015 Las Palmas Kariyer Hikayem... [La Liga Şampiyonu Olduk] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
7.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazıelık maçların guzel transferler iyi sampiyonlar liginde umarım iyi bir kurayla kolay takımların oldugu gruba düşersin
  • hocam bu Sanogo sinirlerimi bozmaya başladı. FM'de futbolcu ile konuşma seçeneği yokmu eskisi gibi? Advice, Warn, Praise seçenekleri var.
  • Neo_Aragorn kullanıcısına yanıt
    Oyuncunun ısmıne clıckle orada tavsıye, öv,uyarı seceneklerı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ballards B kullanıcısına yanıt
    Orada maçla ilgili veya antremanla ilgili konuşabiliyorum sadece. mutsuz olanlarla, oynatılma durumunu beğenmeyen adamlarla konuşacak seçenek yok.
  • FM 15 Las Palmas Hikayeleri Bölüm 15: Yeni Yılınız Mubarek Olsun

2014’ü devirdiğimiz bu günlerde hepinizin 2015’ini kutlarım. Yeni yılınız mubarek olsun. FM’de nice şampiyonluklar, başarılar görmeniz dileğiyle…

Yazıma bu küçük anlamsız dilekle başladıktan sonra gelelim hikayemize. Takım inişli çıkışlı gidiyor. Başlarda takım uyum sorunu yaşadı. 2-3 oyuncu aldım geçen seneki transferlerin uyumsuzluğu bu sene çıkıverdi. YUH! oyunun bug’u.

Neyse uyum çalıştırdım ve aştık bu problemi. Takımın gidiş hatı ile ilgili fikstür alttaki şekildeki gibi:

Fm 2015 Las Palmas Kariyer Hikayem... [La Liga Şampiyonu Olduk]

Lig durumu ise:

Atletico ile kapışıyorum. Son maçlarda geçti beni. transferlerimde ise Alan Ruiz başlarda iyidi. Goller atıyordu. AMC oyuncusu. sonra durakladı ama rating’i 7 üzerinde. Felipe ise Melo gibi ortasaha birezilyalı. İyi rating’i ilk 11’in vazgeçilmezi. Sağ kanatta Tripic 1-2 maç oynamadı hemen sorun çıkardı. Herkesi mutlu etmeye çalışmak dert :D Gol yollarında ise Araujo ligde, Sanogo Şampiyonlar liginde iyi. Araujo durakladı. Neyseki Sanogo devreye girdi. Sol bek DAni Castellano müthiş rating’de ve maçın adamı olma yolunda ilk sırada. Ama sakatlandı. Yerine oynayan Sallahi idare ediyor. Takımın kanatlarını beğenmiyorum. Tripic küsüp duruyor. Mokhtar ise düzgün oynayamıyor. Sol kanatta bi sikinti var. Ara transfer döneminde Aziz başgan gibi “Takımda oyuncular bu, Transfer yapmayacağız” diyoruz.

Şampiyonlar ligi kurası sonucu grubumuz:

Biz CSKA’yı geçeriz diyoruz. Leverkusen’de Hakan Çalhanoğlu müthiş. Durduramadık.

Bu fotoğrafı buldum. 3. olarak gruptan çıktık. 1 puan aldık son iki maçtan. Leverkusen CSKA’yı geçti ve 8 puanla gruptan çıktı. Biz Leverkusenle berabere kaldık ve CSKA’yı geçtik.

UEFA’da ilerleyeceğiz derken rakip bir başka italyan oldu. Moralimiz 0 sıfır fısır!!

Sonraki rakip ise italyan ingiliz takımları karşılaşması galibi olacak.

Milan zor olacak bakalım. Gerekirse 11-0-0 çıkar beraberliklerle çıkarız gibi.

Kardeş takımımız S.Bükreş ise gruptan çıkamadı. Ama Uruguaylı 18 yaşındaki sol kanat oyuncumuz Carrera hep iyi maç çıkardı. Seneye bizde napacak göreceğiz.

• ligte güzel gidiyorsun sl normal ilk kez gidiyorsun avrupada ac milan o kadar güçlü değil bence sansın var hala
  • Başarılar takipteyim.
  • FM 15 Las Palmas Hikayeleri Bölüm 16: UEFA da ilerliyoruz

UEFA da rakip Milan’ı 1-0 skorlarla yenerek 2-0 ile eledik. Rakip Napoli oldu. Şubat ayına geldiğimizde sağ kanat Tripic istenen golleri atamıyor. Adam 1 2 maç oynamıyor, huzursuzluk çıkarıyor oynamadığı için. Satacam. 1 2 maç sadece oynatmadım. Norveç milli takımdan da çıkarıldı zaten. Monkthar ise Sol kanatta rezil. Hollanda liginden geldiği belli. Birdaha Hollanda liginden futbolcu almayacam. Zaten FM14 'te de Hollanda liginden gelen oyuncular yıldızlar berbattı. Adamın golü yok. Kanatları kesin satıyorum. Belarus’lu bir sol kanat ile görüşme içindeyim. Ayrıca 18 yaşındaki Uruguay’lı Correa kiralıkta, gelecek sol kanata.

UEFA durumu;

2. tura çıktık rakip Napoli. Higuain golcü olarak dikkat çekiyor.

Wonderkid buldum 2 tane. tanesi 14 milyon gibi para ile alabilirim.

Lopes Birezilyalı;

Martinez Meksikalı

Bu arada Tunus’lu sağ kanat oyuncusu almıştım. Ocak ayında geldi. Beleş transfer ile aldım. alt takımımda oynuyor. başarılı. Bonservisi Uçtu gitti ;)

Yazım bitti.

• Teşekkürler...
  • oyuncular güzel kesinlikle al burada sonlandırormusun anlatımı yazım bitti yazmıssında :S
  • ChiDosHi C kullanıcısına yanıt
    Sonuç bölümüne birşey bulamadım ondan hep giriş gelişme sonuç yazıyordum...

Hepsi de reddetti beni. Takımlarla anlaştık 14 milyon verdim lopes'e. Martinez'e 6.25 milyon. Ama Oyuncular takıma gelmek istemiyor.

Bu arada Napoli'yi eledim, Rakip

Onu da eledim;

Rakip Roma Oldu;

• uefada fınal oynada ondan sonra dene bırde ıtıbar artınca gelirler :D romayı elersın daha zorlarını elemişssin
  • Umarım uefayı alırsınız.
  • Uefa da başarılar Takip
  • FM 15 Las Palmas Hikayeleri Bölüm 17: UEFA Şampiyonluğu

Evet beklenen son geldi ve EURO CUP şampiyonu olduk. Önce Milan, sonra Shaktar, ondan önce Napoli, bu takımlardan sonra Roma ve son olarak Florentina’yı eledik. İtalyanlarla kapıştık hep. 51 milyon seyirci Almanya’nın Impact Arena’da izledi maçı. Kupayı müzemize 4. dakikada Mokhtar’ın attığı golle aldık. Artık GS gibi 10-20-30 sene boyunca "Bizim Euro Cup kupamız var bir kere" der dururuz... Adamın adını hep yanlış söylüyorum. Neyse Schalke’ye 3.5 M’e sattım.

Roma galibiyetini deplasmanda 0-0 kendi sahamda 2-0 ile aldım. Sonra Florentina, Werder Bremen’i yenince finalde rakibim oldu.

Nedir bu italyanlardan çektiğimiz. Bu sene, Juventus-Milan-Napoli-Roma-Florentina ile yaptık. Karşımıza bir İnter çıkmadı. Onunla da hazırlık maçı ayarlayım bari o eksik kalmasın

Ödül olarak takımıma 2 haftalık ABD turu ayarladım. Gezsin dolaşsın keratalar.

Double yapmamın sebebi, İspanya Kral kupasını da almam. Celta Vigo ile finalde karşılaştım ve kazandım.

Kupa sonrası gelen para ile ciklet aldık.

EURO CUP sonrası oyuncuların fiyatları bir anda arttı. İtibar yükselse de Wonderkid olan Lopes ve Martinez bir türlü gelmek istemiyor.

Michael Keane Liverpool ve Man. City tarafından istendi. Kontrat istedi. Maaşı 140 bin Euro diyince kaldı. Ben en yüksek 50-60 bin verebiliyorum. Felipe Augusto ile kontrat imzalayım dedim. Adamın değeri 20M oldu ama Serbest kalma parası 10 M… Zarar etmeyim diyorum ama 110 bin Euro istiyor. Baktım isteyen yok sessiz duruyorum şu an. Man. City Keane’i aldı. 18.5 Milyon Euro kasaya geldi. ( Bana ManU dan gelişi 450 bin Euro, Kısaca manyak şekilde kar )

2018 Rusya'da düzenlenen Dünya kupasına 3 oyuncum katılıyor Tunus’lu 18 yaşında yeni aldığım genç kendisini ligin 2. yarısında bazı maçlarda oynattım, Kolombiya takımında Olimpiyat Takımında şampiyonluk yaşamış Rodriguez ile Uruguay’lı kiralık yolladığım 19 yaşındaki Correa.

Lig son durumunu paylaşayım. Merak içinde bırakmayım. Lig bitti. Son maçta 4. oldum. Sociedad, Granada, Athletic 4.üncülük için yarıştık. Son anda Cordoba’yı yenerek ben kaptım.

Araujo bu sene Klüp tarihinde La Liga’da en fazla gol atma rekorunu kırdı. Maçın adamı yolunda Ronaldo’yu geçti. Ama Gol krallığında geçemedi. 2. oldu. Sanogo’yu daha çok şampiyonlar ligi ve uefa’da ilk 11 çıkardım.

Yılın Genç oyuncu ödülünü oyuncum Stipic kazandı.

Forma satışları şu şekilde;

Son olarak Bayern’den gelen teklif ile yazımı kapatıyorum. Guardiola 5 sene üst üste şampiyon yaptı takımı. Fakat bu sene Dortmund geçti ve 2. oldu. Hemen kovuldu. Beni istediler bende hayır demezdim ama dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Aragorn -- 8 Ocak 2015; 12:20:27 >

• ChiDosHi C kullanıcısına yanıt
    Hocam Haziran ayı, bitti ligler. Wonderkid Lopes'i 14.5 milyona PSG kaptı. Martinez'i Lens kaptı. Bende avucumu yaladım Adamlar tutturdu gelmeyiz diye. Libertadores Kupasında harika oynadı Lopes. Neyse defansa onu durduran adamı aldım.
  • Tebrikler hocam.

• Teşekkürler hocam. Buyrun yeni yazım :)

FM 15 Las Palmas Hikayeleri Bölüm 18: Dar Geldi Bize Euro Cup

Dar Geldi Bize Euro Cup, Arda’da kaçmış Fener’e… Euro Cup tan sonra Avrupa Süper Kupasını kazandık. ARda Turan da Fener'e transfer olmuş. Şampiyonlar ligi şampiyonu Real Mardin’i 1-0 yenerek kupaya uzandık… Yeni transfer Belarus’lu Savitskiy sayesinde…

İşte Super Kupa maçımız;

Kıtalar Arası şampiyonaya katılacaz sanırım. 2017-2018 sezonu biterken Taraftarlarımız arasında yılın sporcusu Araujo oldu. Yeni transferlerimiz de kendilerini sevdirmiş. Felipe Augusto 2, Alan Ruiz 3. oldu.

Hazırlık dönemimizde takımıma söz verdiğim gibi 3 haftalık ABD turu düzenledim keratalar bol bol gezdi. Yine hazırlık dönemimizde geleneksel Kanarya adasında düzenlenen Canaria Cup turnuvamızı düzenledik. Turistlerin akın ettiği, cıplaklar sahilinin dolduğu bu küçük şampiyona da ada esnafı paraya para demedi ;) Tenerife, turnuva başlamasına 1 hafta kala çekildi. Mecbur alt klübümüz, Kanarya adalarından Villa de Santa Brigida takımını çağırdık. Turnuvayı biz düzenlediğimizden dolayı biz kazandık ;)

İspanya Süper kupasında rakip Lig şampiyonu Barcelona idi. 1-0 ve 1-1 ile eledim gitti.

Birezilyalı Wonderkid Lopes bizi reddettikten sonra, “Benim niye Wonderkid’im yok, bende wonderkid istiyorum. Beni reddediyorlar. Beni niye sevmiyorlar” diye üzülürken, Martin Correa’yı kiralamak zorunda kaldım. Yabancı sınırına takıldı ve oynayamazdı. Valencia kiraladı bir baktım adam Wonderkid miş!

Şampiyonlar liginde gruplara kalmışız. Kura şu şekilde.

2018-2019 sezonuna geldiğimizde transfer pazarında duramadık ve transferler yaptık. Oyunda en sevdiğim şey. Adam alıp satmak ;)

Şimdi hiç işim yokmuş gibi bu oyuncuları tanıtacam. Neyse siz sevgili takipcilerim için neden olmasın.

İlk Olarak, Belarus’lu Pavel Savitskiy.. Süper kupayı getiren golü attı. Değerli biri. Hırvat liginden getirdim.

İsveç’te scout’lar ile kız avlamaya gitmişken bir oyuncu keşfettik. Sağ bek. Beşiktaş’a tavsiye edilir. Bu sene B takımımda oynatıyorum yeri geldiğinde A takımında oynatacağım. Martin Petersson. Bu “sson” ile biten soyadlarını seviyorum. Andersson, Handersson, Svensson, son oğlu son…

Alejandro Gomez, Libertadores Kupasında defans yıldızıydı. Wonderkid Lopes’i durdurdu ve takımına kupa kazandırdı. Aldım gitti. Özellikle Keane gidince oynatırım diyordum. Lige kayıt edemedim. Yabancı sınırı 3. Allen Ruiz, Felipe Agusto döküman işleri yüzünden İspanyol pasaportu alamadılar. Bekliyoruz devre arası alıcaklar. Gomez ise kızdı. Sosyal medyadan bize laf attı. Gençtir diye bir şey demedik. UEFA listesine kayıt ettim üzülmesin diye.

Sırada Celta Vigo’lu sağ bek Jonny tavsiye edilir.. Jonny La Gente Esta Loca…

Perulu defans Rodrigo Arenas

Beleş transferde bulduğum Ramiro arjantinli ortasaha.. Spartak Moskova’ya yolladım.

Kolombiyalı Montano, ortasaha. B takımında oynuyor.

Son olarak kaleci Mert Günok boşa çıkmış. Klüpsüz kalmasın diye aldım.

Hazırlık maçlarımızın skorlarını göstererek yazımı bitiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Aragorn -- 9 Ocak 2015; 23:57:56 >

• Şimdi dikkatimi çekti de neden oyunu ingilizce oynuyosunuz.

• ben ss alamıyorum?!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.