Şimdi Ara

FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benzer bir başlık göremediğim için açmak istedim. Daha önceki serilerde birçok forumda herkes kendi kurduğu kadroları diğer insanlarla paylaşırdı. Bu şekilde oyuna yeni başlayacak arkadaşlar, hangi oyuncuların genelde daha çok tercih edildiğini vs görebilirdi.
    Ben kendi kadromu paylaşarak açılışı yapmak istedim. Sizlerde oluşturduğunuz kadroları ve favori 3 oyuncunuzu paylaşırsanız yararlı olacaktır yeni başlayanlar için

Takım : Southampton
    Sezon : 2019-2020
    A Takım, Yedekler ve Kiradaki Oyuncular resimlerdeki gibidir.
    Favori 3 Oyuncum İse : Bernardo Silva, Pogba, Passlack

Not : Hile var diyen herkese Save doyası gönderilebilir.
     FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI

• O tarihte calleri mammana balanta ve jose rodriguez nasıl oluyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

O tarihte calleri mammana balanta ve jose rodriguez nasıl oluyor hocam

Selam. Belirttiğiniz 3 oyuncu( Calleri, Balanta ve Mammana) benim ilk sezon aldığım oyunculardı. Hepsini daha iyi oyunculara bütçe yaratabilmek için sattım sonradan. 2019 yılındaki profillerini ve ne kadara alınıp, ne kadara satıldıklarını görebilirsiniz.
     FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI

• quote:

Orijinalden alıntı: akgun17

quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

O tarihte calleri mammana balanta ve jose rodriguez nasıl oluyor hocam

Selam. Belirttiğiniz 3 oyuncu( Calleri, Balanta ve Mammana) benim ilk sezon aldığım oyunculardı. Hepsini daha iyi oyunculara bütçe yaratabilmek için sattım sonradan. 2019 yılındaki profillerini ve ne kadara alınıp, ne kadara satıldıklarını görebilirsiniz.
     FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI

Alıntıları Göster
    Bu arada Calleri bende ikinci sezon sakatlandı ve neredeyse tüm sezon oynayamadı. Yoksa daha iyi gelişirdi ve daha iyi fiyatlara satılabilirdi. Çok iyi oyuncuydu.
    Aşağıdaki listeler de bonus olsun :)
    2019 Ocak ayında değeri 35 M Pound üstünde olan oyuncuların listesi
     FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI FM 2016 KADRO PAYLAŞIMLARI

• Eyvallah hocam Mustafa Denizli'nin yapacagını ben fm ortamında Yaptım da iyiler bakalım
  • Yıl 2016
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbiwa

Yıl 2016
    Bunlarda transferler

• Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    2016 Galatasaray takımı için gayet iyi bence. Sadece forvete sorduğunuz Calleri'yi alırsanız tek başına sizi sırtlar. Forvet arkasına da Kagawa yı iyi bir paraya satıp Correa, Odegaard vs gibi oyuncular alınırsa geleceğe yatırım yapmış olursunuz
    Kadro güzel
  • Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    Transferleri yeni yapmışsınız :) O halde sonraki transfer döneminde artık
    Hepsi uygun fiyata iyi transferler. Belki tek eleştirim kaleci Maissonnial için olabilir. Yedek kaleci için o bütçeyi kullanmayıp doğrudan size katkı sağlayacak bir forvet alsaydınız daha iyi olurdu sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgun17

2016 Galatasaray takımı için gayet iyi bence. Sadece forvete sorduğunuz Calleri'yi alırsanız tek başına sizi sırtlar. Forvet arkasına da Kagawa yı iyi bir paraya satıp Correa, Odegaard vs gibi oyuncular alınırsa geleceğe yatırım yapmış olursunuz
    Kadro güzel
    Odegaard ı alacaktım ama kirada suan seneye anca. Forvete wilfired bony yi alıyordum napoli resmen caldı onu benden bu sezon boyle gecicek seneye artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbiwa

Bunlarda transferler

Romero gibi adam satılır mı?

transferler fena değil, kagawa'yı trabzon'a alacaktım fakat gelmedi namıssız.. 80 milyon euro gibi bir rakam çok dursada transferler gayet başarılı, Türkiye ligi için yeterli.

• Mandanda
    Douglas- papadapulos- doria -jose angel

Lassana diarra
    Lucas romero. Lemina

Ocampos. Alessendrini

Milik
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik-mete

Mandanda
    Douglas- papadapulos- doria -jose angel

Lassana diarra
    Lucas romero. Lemina

Ocampos. Alessendrini

Milik

Hocam takım hangisi ? Ve sene kaç :)
  • akgun17 A kullanıcısına yanıt
    Marsilya 2. Sezon:)
  • tarik-mete T kullanıcısına yanıt
    Peki :) Lass Diarra, Lemina, Alessendrini yi satıp o bölgelere genç yetenekli oyuncular alırsanız kadro sizi uzun süre götürür bence
    Pek takviye yapmamışsınız başta sanırım :)
    Lassanadan cok memnunum savascı ortasaha oynatıyorum cok verim aldım ama 3. Sezon tamda dediğin isimlerin yerine transfer yapmayı düsünüyorum. Önerin varmı? Bu arada yedekte cabella var amc li taktik kullanırken oynatıyodum simdi yedek duruyo.
  • quote:

Lassanadan cok memnunum savascı ortasaha oynatıyorum cok verim aldım ama 3. Sezon tamda dediğin isimlerin yerine transfer yapmayı düsünüyorum. Önerin varmı? Bu arada yedekte cabella var amc li taktik kullanırken oynatıyodum simdi yedek duruyo.

Ben genelde genç oyuncularla oynamayı tercih ediyorum. Ondan demiştim. Yoksa Lass Diarra tabiki de iyi oyuncu. Ama yaşlı. Muhtemelen seneye özellikleri düşecektir.
    Transfer bütçesi yazın Marseille için ne kadar olacak, ve sattığın oyuncularla o bütçe ne kadara kadar çıkacak bilmiyorum ama imkanın olursa çok da uçuk fiyatlı olmayan şu oyuncuları önerebilirim. (Tabi eğer büyük takımlar kapmadıysa :) )
    Kaleci : Rajkovic
    Defans Sağ : Passlack
    Defansif Orta Saha : Ajer veya Thiago Maia
    Orta Saha : Bentancur
    Sağ Açık : Sisto veya Oyuncuyu getirtebilirsen kesinlikle Bernardo Silva
    Forvet : Calleri

Suan 0 transfer bütcem:) ama sezon sonu ne olur bilinmez önerdiğin oyuncularada bakıcam sağol:)
  • quote:

Suan 0 transfer bütcem:) ama sezon sonu ne olur bilinmez önerdiğin oyuncularada bakıcam sağol:)
    M.İ.Y 2.sezon

• Sabri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.