Merhaba arkadaşlar. Benzer bir başlık göremediğim için açmak istedim. Daha önceki serilerde birçok forumda herkes kendi kurduğu kadroları diğer insanlarla paylaşırdı. Bu şekilde oyuna yeni başlayacak arkadaşlar, hangi oyuncuların genelde daha çok tercih edildiğini vs görebilirdi. Ben kendi kadromu paylaşarak açılışı yapmak istedim. Sizlerde oluşturduğunuz kadroları ve favori 3 oyuncunuzu paylaşırsanız yararlı olacaktır yeni başlayanlar için
Takım : Southampton Sezon : 2019-2020 A Takım, Yedekler ve Kiradaki Oyuncular resimlerdeki gibidir. Favori 3 Oyuncum İse : Bernardo Silva, Pogba, Passlack
Not : Hile var diyen herkese Save doyası gönderilebilir.
O tarihte calleri mammana balanta ve jose rodriguez nasıl oluyor hocam
quote:
Orijinalden alıntı: boatswain
Selam. Belirttiğiniz 3 oyuncu( Calleri, Balanta ve Mammana) benim ilk sezon aldığım oyunculardı. Hepsini daha iyi oyunculara bütçe yaratabilmek için sattım sonradan. 2019 yılındaki profillerini ve ne kadara alınıp, ne kadara satıldıklarını görebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: akgun17
quote:
Orijinalden alıntı: boatswain
Selam. Belirttiğiniz 3 oyuncu( Calleri, Balanta ve Mammana) benim ilk sezon aldığım oyunculardı. Hepsini daha iyi oyunculara bütçe yaratabilmek için sattım sonradan. 2019 yılındaki profillerini ve ne kadara alınıp, ne kadara satıldıklarını görebilirsiniz.
Alıntıları Göster
Bu arada Calleri bende ikinci sezon sakatlandı ve neredeyse tüm sezon oynayamadı. Yoksa daha iyi gelişirdi ve daha iyi fiyatlara satılabilirdi. Çok iyi oyuncuydu. Aşağıdaki listeler de bonus olsun :) 2019 Ocak ayında değeri 35 M Pound üstünde olan oyuncuların listesi
Eyvallah hocam Mustafa Denizli'nin yapacagını ben fm ortamında Yaptım da iyiler bakalım
Yıl 2016
quote:
Orijinalden alıntı: Mbiwa
Yıl 2016
Bunlarda transferler
MbiwaM
kullanıcısına yanıt
2016 Galatasaray takımı için gayet iyi bence. Sadece forvete sorduğunuz Calleri'yi alırsanız tek başına sizi sırtlar. Forvet arkasına da Kagawa yı iyi bir paraya satıp Correa, Odegaard vs gibi oyuncular alınırsa geleceğe yatırım yapmış olursunuz Kadro güzel
MbiwaM
kullanıcısına yanıt
Transferleri yeni yapmışsınız :) O halde sonraki transfer döneminde artık Hepsi uygun fiyata iyi transferler. Belki tek eleştirim kaleci Maissonnial için olabilir. Yedek kaleci için o bütçeyi kullanmayıp doğrudan size katkı sağlayacak bir forvet alsaydınız daha iyi olurdu sanki
quote:
Orijinalden alıntı: akgun17
2016 Galatasaray takımı için gayet iyi bence. Sadece forvete sorduğunuz Calleri'yi alırsanız tek başına sizi sırtlar. Forvet arkasına da Kagawa yı iyi bir paraya satıp Correa, Odegaard vs gibi oyuncular alınırsa geleceğe yatırım yapmış olursunuz Kadro güzel
Odegaard ı alacaktım ama kirada suan seneye anca. Forvete wilfired bony yi alıyordum napoli resmen caldı onu benden bu sezon boyle gecicek seneye artık
quote:
Orijinalden alıntı: Mbiwa
Bunlarda transferler
Romero gibi adam satılır mı?
transferler fena değil, kagawa'yı trabzon'a alacaktım fakat gelmedi namıssız.. 80 milyon euro gibi bir rakam çok dursada transferler gayet başarılı, Türkiye ligi için yeterli.
Mandanda Douglas- papadapulos- doria -jose angel
Lassana diarra Lucas romero. Lemina
Ocampos. Alessendrini
Milik
quote:
Orijinalden alıntı: tarik-mete
Mandanda Douglas- papadapulos- doria -jose angel
Lassana diarra Lucas romero. Lemina
Ocampos. Alessendrini
Milik
Hocam takım hangisi ? Ve sene kaç :)
akgun17A
kullanıcısına yanıt
Marsilya 2. Sezon:)
tarik-meteT
kullanıcısına yanıt
Peki :) Lass Diarra, Lemina, Alessendrini yi satıp o bölgelere genç yetenekli oyuncular alırsanız kadro sizi uzun süre götürür bence Pek takviye yapmamışsınız başta sanırım :)
akgun17A
kullanıcısına yanıt
Lassanadan cok memnunum savascı ortasaha oynatıyorum cok verim aldım ama 3. Sezon tamda dediğin isimlerin yerine transfer yapmayı düsünüyorum. Önerin varmı? Bu arada yedekte cabella var amc li taktik kullanırken oynatıyodum simdi yedek duruyo.
quote:
Lassanadan cok memnunum savascı ortasaha oynatıyorum cok verim aldım ama 3. Sezon tamda dediğin isimlerin yerine transfer yapmayı düsünüyorum. Önerin varmı? Bu arada yedekte cabella var amc li taktik kullanırken oynatıyodum simdi yedek duruyo.
Ben genelde genç oyuncularla oynamayı tercih ediyorum. Ondan demiştim. Yoksa Lass Diarra tabiki de iyi oyuncu. Ama yaşlı. Muhtemelen seneye özellikleri düşecektir. Transfer bütçesi yazın Marseille için ne kadar olacak, ve sattığın oyuncularla o bütçe ne kadara kadar çıkacak bilmiyorum ama imkanın olursa çok da uçuk fiyatlı olmayan şu oyuncuları önerebilirim. (Tabi eğer büyük takımlar kapmadıysa :) ) Kaleci : Rajkovic Defans Sağ : Passlack Defansif Orta Saha : Ajer veya Thiago Maia Orta Saha : Bentancur Sağ Açık : Sisto veya Oyuncuyu getirtebilirsen kesinlikle Bernardo Silva Forvet : Calleri
akgun17A
kullanıcısına yanıt
Suan 0 transfer bütcem:) ama sezon sonu ne olur bilinmez önerdiğin oyuncularada bakıcam sağol:)
quote:
Suan 0 transfer bütcem:) ama sezon sonu ne olur bilinmez önerdiğin oyuncularada bakıcam sağol:)