Şimdi Ara

FM 2016 SORULAR CEVAPLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen sezon Fenerbahçe ile CL de ve ligde şampiyon oldum. Yeni sezon başladı ve geçen sene lig2. si olan gs CL’de gruplara kalma maçları oynuyor.

CL şampiyonu takımın diğer sezonda direkt gruplardan başlaması ve lig şampiyonu da aynı takım olduğundan lig şampiyonun yerine lig 2. sinin direkt gruplardan başlaması, lig 3.sününde gruplara kalma maçları oynaması gerekmez miydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vnm

Geçen sezon Fenerbahçe ile CL de ve ligde şampiyon oldum. Yeni sezon başladı ve geçen sene lig2. si olan gs CL’de gruplara kalma maçları oynuyor.

CL şampiyonu takımın diğer sezonda direkt gruplardan başlaması ve lig şampiyonu da aynı takım olduğundan lig şampiyonun yerine lig 2. sinin direkt gruplardan başlaması, lig 3.sününde gruplara kalma maçları oynaması gerekmez miydi

Ulke siralamasi onemli. TR ilk 8 yada 7 de olmasi gerek ki 3 takimla CL de temsil edilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadpool-

quote:

Geçen sezon Fenerbahçe ile CL de ve ligde şampiyon oldum. Yeni sezon başladı ve geçen sene lig2. si olan gs CL’de gruplara kalma maçları oynuyor.

Ulke siralamasi onemli. TR ilk 8 yada 7 de olmasi gerek ki 3 takimla CL de temsil edilsin

CL şampiyonluğunun ayrı kontenjanı yokmu yani.Ligde 15.sıradayımdır ama Cl şampiyonu olduğum için direk katılırım mesela.

• O oyle zaten. Ama ulke kontenjani TR'de iki oldugu icin siz ligi sonuncuda bitirseniz sadece sampiyonla, CL sampiyonu oldugunuz icin siz katilirsiniz.

Yanlis hatirlamiyorsam ilk 4'te olan ulkelerin 4, 5-6-7 ve 8 olanlarin 3 temsilcisi oluyor.

Yani TR avrupa siralamasinda eger 8. ise ilk iki grup 3. Takimda 3.turdan elemelere katilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 2 Mart 2016; 18:09:39 >
  • Arkadaşlar antrenman ve alt yapı tesislerinin kalite sıralamasını bilen varmı aranızda, paylaşırsanız mesut bahtiyar olacağım...

antrenman ve altyapı tesislerinin kalitesi taktik gelişimi, oyuncu gelişimi ve sakatlıklara oldukça etki ediyor.Ancak kalite sıralaması nasıl yükseliyor anlayamadım.Genelde vasat, çokiyi, harika, mükemmel, efsane gibi ifadelerle karşılaşıyoruz.Bu sıralama nerden başlıyor nerde bitiyor.Ben harika ile mükemmel arasında fark göremiyorum yani nedir bu olay?

Ayrıca oyuncuyu kiraya gönderirken mutlaka antreman ve altyapı tesisleri ile antrenör ekibinin kalitesine bakıyorum.Yoksa boşa gönderiyoruz oyuncuyu gelişsin diye..
  • TR'de en iyi alt yapi Bursa ve Altinordu'du var. Bir ara bende meraklanip bakmistim..

Antreman ve alt yapi tesisleri Turkiye'de en iyi takim bu ikisi gozukuyor. Tabi gozden kacirdigim da olmus olabilir.

Bunun bir siralamasi var mi bilmiyorum ama yabanci sitelerde best facilities diye aratirsan biseyler bulursun

• Evet dediğin gibi konu hakkında biraz yabancı forumları ve siteleri dolaştım.Adamlar aşmış neleri neleri araştırıp tartışıyorlar..
    Sitenin birinde tüm ülkelerdeki en iyi altyapı tesisi olan klüpler yayınlanmış Türkiyeden sadece Bursa spor var.

Diğer taraftan antrenman ve altyapı tesislerinin kalitesi, altyapı dan kaliteli oyuncu yetiştirme ve altyapı antrenör seviyeleri ile ilgili bir makale buldum.Kötü ingilizcem ve translate sayesinde tesis levelleri ile ilgili aşağıdaki sıralamayı buldum.

En kötüden en iyiye Antrenman tesisi seviyeleri;

Poor ------------------------Kötü
    Basic------------------------Temel
    Below Average------------Ortalamanın Altında
    Adequate-------------------Yeterli
    Average--------------------Ortalama
    Good------------------------İyi
    Impressive-----------------Etkileyici
    Great-----------------------Harika
    Excellent--------------------Mükemmel
    State of the Art------------Teknoloji Harikası

En kötüden en iyiye Altyapı tesis seviyeleri;

Basic---------------------------Temel
    Poor----------------------------Kötü
    Below Average----------------Ortalamanın Altında
    Adequate-----------------------Yeterli
    Average------------------------Ortalama
    Good----------------------------İyi
    Great---------------------------Harika
    Superb-------------------------Muhteşem
    Excellent-----------------------Mükemmel
    Top-----------------------------Üst

• Yalnız dün akşam oynarken adını unuttuğum takımın birisinin tesis kalitesinde efsane antrenman tesisi yazıyordu.yukarıda hangisine denk geliyor bulamadım benmi yanlış çevirdim yukarda.
  • quote:

Yalnız dün akşam oynarken adını unuttuğum takımın birisinin tesis kalitesinde efsane antrenman tesisi yazıyordu.yukarıda hangisine denk geliyor bulamadım benmi yanlış çevirdim yukarda.

Valla cok guzel yazmissin eline saglik

Heralde en iyi olan icin gecerli efsane olani

• En cok seyi merak ettim teknoliji harikasi olan klub acaba var mi?

Varsada Ajax olabilir gibime geliyor. Yada Porto falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Deadpool-

En cok seyi merak ettim teknoliji harikasi olan klub acaba var mi?

Varsada Ajax olabilir gibime geliyor. Yada Porto falan.

Zengin ve büyük kulüplerin antrenman tesisleri teknoloji harikası, efsane olabilir.Ajax yada portonun altyapı tesisleri en yüksektir herhalde,
    Akşam eve gidince bakacağım ikisine de, bende özellikle bursanın altyapı tesislerini merak ettim.

Fenerbahçenin antrenman tesis seviyesi mükemmel şu anda en sona 1 tık kalmış ama yönetim finansal kısıtlamalar diye bir türkü tutturdu, her talebi geri çeviriyor,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.