Şimdi Ara

FM 21 Topa sahip olamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FM 21 oynuyorum taktik olarak 4-3-3 taktiğini kullanıyorum ve yüksek oranlı topa sahip olma oranıyla maçları oynamak istiyorum ama ne denediysem başarılı olamadım

Nasıl taktik anlayışı ile ve rolleriyle oynadığımı yazıyorum.

LK (Destek)

SHB(Destek) PS(Savunma) PS(Savunma) SHB(Destek)

veya veya

KB(Destek) KB(Destek)

DOS(Destek veya Savunma)

Veya

Regista(Destek)

GOK(Destek) OOK(Destek)

OOK(Destek) OOK(Destek)

veya veya

KF(Destek) KF(Destek)

SF(Destek)

Talimat olarak ise

Topsa sahipiken

Çok dar, Defanstan kısa pasla çık, Göbekten oyna, Rakip ceza alanına paslaşarak gir, Dripligi azalt, Daha yaratıcı oyna, Aşırı kısa paslı, Düşük tempo,

Geçiş oyununda

Karşı pres, Dağılımı koru, Topu stoperlere ver, Ayak ile kısa oyna

Top rakipteyken

Rakibe baskı hattı çok önde, Savunma hattı çok önde, ofsayt taktiği açık, pres şiddeti yüksek şiddetli pres, Sıkı markaj, Savunma genişliği standart

Burada yaptığım talimatlar yüksek oranda topa sahip olmak için uygun olduğunu düşünüyorum antrenmanları ona göre yaptırıp ona göre de antrenör alıyorum fakat ne yaptıysam %55 %58 ortalama topa sahip olma oranı oluyor en basit takımlar bile topu hızlı kapıp benim takımımdan daha fazla organize gelip topa sahip olup daha iyi pas yapıyorlar. Eğer yapabilirsem benim istediğim %70 ve üzeri topa sahip olmak daha önceki FM serilerinde bunu yapıyordum. Hatta %70 %75 oranında da değişiyordu. Ama bunu FM 21 de yapamıyorum.

Denediğim takımlar Real Madrid, Fenerbahçe, Man city, Atd Madrid, Başakşehir

Bilerek üst düzey veya orta lig takımlarını denedim sabit takımlarda kalmayarak acaba mı ben mi yanlış yapıyorum diye ama ne denediysem olmadı.

Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Teşekkürler

Hayırlı ve sağlıklı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EINZEIN -- 10 Mayıs 2021; 17:9:38 >

• Sıkıntı nerede bilmiyorum ama çok oyun kurucuyla oynatıyosun knk kanatların birini kanat diğerini kanat forvet yap gok u da iki yönlü oynatabilirsin ben öyle yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willian Borges da Silva

Sıkıntı nerede bilmiyorum ama çok oyun kurucuyla oynatıyosun knk kanatların birini kanat diğerini kanat forvet yap gok u da iki yönlü oynatabilirsin ben öyle yapıyorum

Bu şekilde yaptığında yüksek oranda topa sahip olabiliyor musun?

• Yaratıcılığı arttirdiginda oyunkurucu kullanmana gerek yok çünkü takımın tamamından bunu istemiş oluyorsun. Farklı roller verebilirsin.
    Pasor stoperler ileriye uzun top atmak isterler standart yada çakılı kullanman lazım.
    Onun dışında diziliş önemli 3 amc 2mc yada Amr amc aml 2dm li dizilisler deneyebilirsin.
    Asimetrik dm ve mc de iş görür.
    Eski serilerde 3stoper 3dm 3amc 1forvet yaparak 1000 pası görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 14 Mayıs 2021; 1:39:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2018 Takım Değerleri Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.