Arkadaşlar Merhaba; FM 21 oynuyorum taktik olarak 4-3-3 taktiğini kullanıyorum ve yüksek oranlı topa sahip olma oranıyla maçları oynamak istiyorum ama ne denediysem başarılı olamadım Nasıl taktik anlayışı ile ve rolleriyle oynadığımı yazıyorum. LK (Destek) SHB(Destek) PS(Savunma) PS(Savunma) SHB(Destek) veya veya KB(Destek) KB(Destek) DOS(Destek veya Savunma) Veya Regista(Destek) GOK(Destek) OOK(Destek) OOK(Destek) OOK(Destek) veya veya KF(Destek) KF(Destek) SF(Destek) Talimat olarak ise Topsa sahipiken Çok dar, Defanstan kısa pasla çık, Göbekten oyna, Rakip ceza alanına paslaşarak gir, Dripligi azalt, Daha yaratıcı oyna, Aşırı kısa paslı, Düşük tempo, Geçiş oyununda Karşı pres, Dağılımı koru, Topu stoperlere ver, Ayak ile kısa oyna Top rakipteyken Rakibe baskı hattı çok önde, Savunma hattı çok önde, ofsayt taktiği açık, pres şiddeti yüksek şiddetli pres, Sıkı markaj, Savunma genişliği standart Burada yaptığım talimatlar yüksek oranda topa sahip olmak için uygun olduğunu düşünüyorum antrenmanları ona göre yaptırıp ona göre de antrenör alıyorum fakat ne yaptıysam %55 %58 ortalama topa sahip olma oranı oluyor en basit takımlar bile topu hızlı kapıp benim takımımdan daha fazla organize gelip topa sahip olup daha iyi pas yapıyorlar. Eğer yapabilirsem benim istediğim %70 ve üzeri topa sahip olmak daha önceki FM serilerinde bunu yapıyordum. Hatta %70 %75 oranında da değişiyordu. Ama bunu FM 21 de yapamıyorum. Denediğim takımlar Real Madrid, Fenerbahçe, Man city, Atd Madrid, Başakşehir Bilerek üst düzey veya orta lig takımlarını denedim sabit takımlarda kalmayarak acaba mı ben mi yanlış yapıyorum diye ama ne denediysem olmadı. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Teşekkürler Hayırlı ve sağlıklı günler dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EINZEIN -- 10 Mayıs 2021; 17:9:38 > |
Bildirim