![gececi](/Static/forum/img/rozet/gececi.png)
![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yer ise şimdiden özür dilerim.
Sanırım büyük bir sorunum var.
14 Ağustos tarihinde gmail hesabımda hesap kısmına geldiğimde güvenlik açığı bulunulduğu ve şüpheli bir uygulama algılandığı uyarısı geldi detaylı baktığım da ise
Windows
MS-7C80
Şüpheli uygulamanın yüklü olduğu cihaz
tarzında bir yazı var daha sonra modemi sıfırlayıp yeniden kurulum yapıp hesaplarımdaki tüm şifreleri değiştirmiştim ve yeni bir windows yüklemesiyle C ve D olan SSD ve HDD harddisklerimizi de silip yeniden windows kurdum.
Daha sonra Mcafee cd keyimi girip temiz windowsa harici hdd mi takmadan tam tarama ve C ile D yi ayrı ayrı tarama yaptırıp bir sıkıntı var ise temizleyecektim ve sıkıntı çıkmadı. Daha sonradan ise harici hdd yi tarattığımda 10 tane tehdit bulup onları temizledi ve tekrar tarama yaptığımda 0 tehdit olarak taramayı tamamladı ve ayrıca gmail hesabımı kontrol ettiğimde ise şüpheli işlem ibaresi halen duruyor ama en son tarhi 15 ağustos gösteriyor.
Bugün ise yaklaşık 1-2 saat önce steam hesabımı kontrol ettiğimde bütün cs go itemlerimin kendi kendine pazara konulup satıldığını ve hesaba yatırılan paranın ise sıfırlandığını gördüm. Steam hesabı guard ile korunup ve herhangi bir pazarda item satılırken benden onay alınması gerektiğinide biliyorum ayrıca steam cüzdan hesabımda hiç bir banka hesabım da kayıtlı değil.
Bu sorunu nasıl çözeceğim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
TTNET 50MB yerine 16MB hız alma sorunu
Merhaba arkadaşlar.
Ben, TTNet firmasından 50MBit hıza kadar destekleyen bir paket kullanıyorum ve yaklaşık 1.5 aydır hız sorunum var. TTNet'i aradım, Modemi fabrika ayarlarına döndürün modem ayarlarında sıkıntı olabilir dediler yaptım düzelmedi TTNet'i tekrardan arayıp konuştum, arıza kaydı açtılar falan, biraz önce yine aradım santralden ve ekiplerimizin kontrolünden aldığımız bilgilere göre modeme gelen hızınız sabit bir sıkıntı olmadığını, altyapıda da sıkıntı olmadığını söylediler ve sorunun modemde olabileceğini, ya da bina içi hatlarda olabileceğini söylediler.
Modemim Zxyel VMG3312-B10A modeli daha önce bu modem de bu sorunu yaşamıyordum. Alt yapı sorgulama ve hız testlerini görsel olarak paylaşıyorum.
alt yapı sorgulama
https://www.hizliresim.com/9kwgaj4
speed test
https://www.hizliresim.com/buovgpl
VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 17a
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 7 days: 11 hours: 31 minutes
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 2.637 Mbps 17.621 Mbps
Actual Net Data Rate: 2.618 Mbps 17.571 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 8.8 dB 7.4 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 5.2 dBm 13.5 dBm
Receive Power: -28.3 dBm -14.9 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 33.7 dB 28.7 dB
Attainable Net Data Rate: 2.841 Mbps 16.572 Mbps
Nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım bu konuda desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdi den teşekkürler.
FM 21 Topa sahip olamama sorunu
Arkadaşlar Merhaba;
FM 21 oynuyorum taktik olarak 4-3-3 taktiğini kullanıyorum ve yüksek oranlı topa sahip olma oranıyla maçları oynamak istiyorum ama ne denediysem başarılı olamadım
Nasıl taktik anlayışı ile ve rolleriyle oynadığımı yazıyorum.
LK (Destek)
SHB(Destek) PS(Savunma) PS(Savunma) SHB(Destek)
veya veya
KB(Destek) KB(Destek)
DOS(Destek veya Savunma)
Veya
Regista(Destek)
GOK(Destek) OOK(Destek)
OOK(Destek) OOK(Destek)
veya veya
KF(Destek) KF(Destek)
SF(Destek)
Talimat olarak ise
Topsa sahipiken
Çok dar, Defanstan kısa pasla çık, Göbekten oyna, Rakip ceza alanına paslaşarak gir, Dripligi azalt, Daha yaratıcı oyna, Aşırı kısa paslı, Düşük tempo,
Geçiş oyununda
Karşı pres, Dağılımı koru, Topu stoperlere ver, Ayak ile kısa oyna
Top rakipteyken
Rakibe baskı hattı çok önde, Savunma hattı çok önde, ofsayt taktiği açık, pres şiddeti yüksek şiddetli pres, Sıkı markaj, Savunma genişliği standart
Burada yaptığım talimatlar yüksek oranda topa sahip olmak için uygun olduğunu düşünüyorum antrenmanları ona göre yaptırıp ona göre de antrenör alıyorum fakat ne yaptıysam %55 %58 ortalama topa sahip olma oranı oluyor en basit takımlar bile topu hızlı kapıp benim takımımdan daha fazla organize gelip topa sahip olup daha iyi pas yapıyorlar. Eğer yapabilirsem benim istediğim %70 ve üzeri topa sahip olmak daha önceki FM serilerinde bunu yapıyordum. Hatta %70 %75 oranında da değişiyordu. Ama bunu FM 21 de yapamıyorum.
Denediğim takımlar Real Madrid, Fenerbahçe, Man city, Atd Madrid, Başakşehir
Bilerek üst düzey veya orta lig takımlarını denedim sabit takımlarda kalmayarak acaba mı ben mi yanlış yapıyorum diye ama ne denediysem olmadı.
Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Teşekkürler
Hayırlı ve sağlıklı günler dilerim.
Bilgisayar kendi açılıp kapanıyor
|
600-700 TL Arasında Anakart Tavsiyesi
|
Windows 8.1 yükleyemiyorum.
|
Ekran Kartı Sorunu Önemli
|
Ekran Kartı Tavsiyesi 1600 tl
Windows 8.1 mouse lag sorunu önemli
|
Windows 8.1 mouse lag sorunu önemli
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 75
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 8.574 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)