Şimdi Ara

Windows 8.1 yükleyemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Windows 8.1 Enterprise x64 sürümünü cdye yazdırdım. Daha sonra boot ettikten sonra kuruluma başlarken bir anda "input not support" hatası alıyorum yani monitör kapanıyor Aoc 23 inc monitörüm var mesela bir monitör 1920*1080p destekleyip de siz onu 2k da açarsanız monitör desteklemez ve ekran açılmaz aynı o şekilde sorun yaşıyorum daha önce böyle bi sorunum yoktu. Yardımcı olursanız çok iyi olur. Herkese iyi günler.

• Yardım edicek kimse yokmu?
  • monitörden değil o sorun, isoyu düzgün yapılandırabişldinmi? boot hatası var.
    olmazsa yeni bir iso kalıbı yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

monitörden değil o sorun, isoyu düzgün yapılandırabişldinmi? boot hatası var.
    olmazsa yeni bir iso kalıbı yap.

Tabiki kaç tane DVD yaptım yinede aynı sorun devam etmekte.
  • ben de aynı monitör var, aoc 23 inch ,arka beyaz . ön çerçeve siyah renkli kağıt gibi ince olan model
    sayısız işletim sistemi yükledim ,böyle bir sorunla kaşrşılaşmadım, ama monitörden şüpheleniyorsan başka bir monitörle deneyebilirsin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

ben de aynı monitör var, aoc 23 inch ,arka beyaz . ön çerçeve siyah renkli kağıt gibi ince olan model
    sayısız işletim sistemi yükledim ,böyle bir sorunla kaşrşılaşmadım, ama monitörden şüpheleniyorsan başka bir monitörle deneyebilirsin,

Monitörden şüphelenmiyorum, yalnız şöyle bi durum var Windows 7 Windows 8 kurduğum zaman böyle bi sıkıntı yok sadece Windows 8.1 kurduğum zaman bu sıkıntı ile karşılaşıyorum daha önce böyle bi sorun yoktu sonradan oldu nasıl olduda anlamadım Windows 7 kurdum 8.1e geçeyim diye oda olmadı 8 kurdum oda olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    11 ay önce açıldı
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.