Öncelikle herkese merhaba Ben cs 1.6 oyuncusuyum Cs 1.6 da mouse çok saçma hareket ediyor yağ gibi kayıyo falan berbat bi durum, Örnek : sağa doğru hızlı dönerken sola yavaş dönebiliyor.Driverlerim güncel sistemim 3770k 8 gb 1333 ram asus gtx 770 Önceden windows 7 kullanıyordum hiç bir sorun yoktu aynı bilgisayar aynı mouse windows 8.1 yükledim ve cs de bu sorun oluştu. Ve normalde gezinirken yada başka oyunlarda böyle bir sorun yok.Başka bir mouse denedim oda aynı şekildeydi
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: EINZEIN
Öncelikle herkese merhaba Ben cs 1.6 oyuncusuyum Cs 1.6 da mouse çok saçma hareket ediyor yağ gibi kayıyo falan berbat bi durum, Örnek : sağa doğru hızlı dönerken sola yavaş dönebiliyor.Driverlerim güncel sistemim 3770k 8 gb 1333 ram asus gtx 770 Önceden windows 7 kullanıyordum hiç bir sorun yoktu aynı bilgisayar aynı mouse windows 8.1 yükledim ve cs de bu sorun oluştu. Ve normalde gezinirken yada başka oyunlarda böyle bir sorun yok.Başka bir mouse denedim oda aynı şekildeydi
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi günler.
win 8 yükle hocam arkadaşımda ssdden win 8.1de performans alamıyordu sorun yapıyordu bilgisayarımda geç açılıyordu falan win8 geçti düzeldi 8.1 sorunlu biraz
Arkadaşlar iyi günler bende bu sorunu uzun süredir aradım ama sonuç çıkmamıştı bu aksam tekrar ugrasırken aklıma bişey geldive ben çözümü buldum daha doğrusu kendi bilgisayarımda çözdüm mouse lag sorununu. Masaüstüne sağ tıkladıktan sonra ''Nvidia denetim masasını'' açıyoruz ve ''3D ayarlarının yönetilmesi'' sekmesinden 'program ayarları' sekmesine gidiyoruz ve ekle kısmından counter strike ı buluyoruz yoksa gözat kısmından ekliyoruz daha sonra ''2 bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin:'' kısmını ''entegre grafik'' seçiyoruz. daha sonra oyuna girip görüntü ayarlarından ''openGl seceneğini seçiyoruz sorununuz umarım çözülmüştür iyi oyunlar dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme