Şimdi Ara

Windows 8.1 mouse lag sorunu önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba Ben cs 1.6 oyuncusuyum Cs 1.6 da mouse çok saçma hareket ediyor yağ gibi kayıyo falan berbat bi durum, Örnek : sağa doğru hızlı dönerken sola yavaş dönebiliyor.Driverlerim güncel sistemim 3770k 8 gb 1333 ram asus gtx 770
    Önceden windows 7 kullanıyordum hiç bir sorun yoktu aynı bilgisayar aynı mouse windows 8.1 yükledim ve cs de bu sorun oluştu. Ve normalde gezinirken yada başka oyunlarda böyle bir sorun yok.Başka bir mouse denedim oda aynı şekildeydi

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: EINZEIN

Öncelikle herkese merhaba Ben cs 1.6 oyuncusuyum Cs 1.6 da mouse çok saçma hareket ediyor yağ gibi kayıyo falan berbat bi durum, Örnek : sağa doğru hızlı dönerken sola yavaş dönebiliyor.Driverlerim güncel sistemim 3770k 8 gb 1333 ram asus gtx 770
    Önceden windows 7 kullanıyordum hiç bir sorun yoktu aynı bilgisayar aynı mouse windows 8.1 yükledim ve cs de bu sorun oluştu. Ve normalde gezinirken yada başka oyunlarda böyle bir sorun yok.Başka bir mouse denedim oda aynı şekildeydi

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    iyi günler.

win 8 yükle hocam arkadaşımda ssdden win 8.1de performans alamıyordu sorun yapıyordu bilgisayarımda geç açılıyordu falan win8 geçti düzeldi 8.1 sorunlu biraz
  • Sanırım sizin sorununuz bu:
    http://www.howtogeek.com/175722/how-to-fix-mouse-lag-in-pc-games-on-windows-8.1/

Burada detaylıca anlatıyor. KB2908279 patch'ini kurmanız gerekmekte. Eğer oyununuz düzelmezse devamındaki işlemleri de uygulamanız gerekiyor.
  • @flashabu

dostum o patchi kurarken güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil hatasını alıyorum windowsum 8.1 pro 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: EINZEIN

@flashabu

dostum o patchi kurarken güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil hatasını alıyorum windowsum 8.1 pro 64 bit

arkadaşlar cevap vericek kimse yokmu?
  • 64-bit versiyonu indirdiğinizden emin misiniz? Ben google'a "windows 8.1 mouse lag" yazınca birsürü sonuç çıkıyor bunların tamamına göz attınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashabu

64-bit versiyonu indirdiğinizden emin misiniz? Ben google'a "windows 8.1 mouse lag" yazınca birsürü sonuç çıkıyor bunların tamamına göz attınız mı?

evet hocam 64 bit versiyonunu indirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar iyi günler bende bu sorunu uzun süredir aradım ama sonuç çıkmamıştı bu aksam tekrar ugrasırken aklıma bişey geldive ben çözümü buldum daha doğrusu kendi bilgisayarımda çözdüm mouse lag sorununu. Masaüstüne sağ tıkladıktan sonra ''Nvidia denetim masasını'' açıyoruz ve ''3D ayarlarının yönetilmesi'' sekmesinden 'program ayarları' sekmesine gidiyoruz ve ekle kısmından counter strike ı buluyoruz yoksa gözat kısmından ekliyoruz daha sonra ''2 bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin:'' kısmını ''entegre grafik'' seçiyoruz. daha sonra oyuna girip görüntü ayarlarından ''openGl seceneğini seçiyoruz sorununuz umarım çözülmüştür iyi oyunlar dilerim. Windows 8.1 mouse lag sorunu önemli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.