Şimdi Ara

Bilgisayar kendi açılıp kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu benim için çok önemli sorunu tek tek anlatacağım ve lütfen acil bir şekilde yardımlarınızı bekliyorum.

3 gün evvel akşam saatlerin de pc de takılıyordum ani bir şekilde Windows ile birlikte pc kapandı daha sonra power tuşuna bastığımda pc çalışmadı arka şalteri kapattım ve tekrar açtığımda ben power tuşuna basmadan pc kendi açıldı sonra 2-3 saniye sonrasına kendi kapandı sonra tekrar kendi açıldı bu şekilde kendi kendine açılıp kapanıyor

Dün gece komple söküp tekrar dan ekran kartı işlemci termal macunla yeniledim tozları aldım.

Sonrasında PC’yi tekrar topladım pc çalıştı masaüstüne döndüm 5 dakika sonra yine kapandı aynı şekilde kapanıp açılmaya devam etti

Güç kaynağında mı problem var dedim arkadaşın psu sunu aldım onu takıp şalteri açar açmaz yine kendi kendine açılıp kapanıyor

Bu pc benim için çok önemli arkadaşlar bütün iş dosyalarım raporlarım bunda ve lütfen acil bir şekilde yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler iyi akşamlar

• psu nun anakart besleme kablosunu kontrol et. anakart üzerindeki kondansatör, çip vs devreleri ışıkla kontrol et. farklı psu ile dene.

sonuç alamazsan muhtemelen anakart arızasıdır.
  • Power tuşu basılı kaliyorsa, kendi kendine açılıp kapanma yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • start_system kullanıcısına yanıt
    Dostum farklı bir güç kaynağı ile denedim fakat yine aynı sorun mevcut kontrol etmeme imkan yok her 3-4 saniye de bir pc kendini açıp kapatıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.