Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yer ise şimdiden özür dilerim. Sanırım büyük bir sorunum var. 14 Ağustos tarihinde gmail hesabımda hesap kısmına geldiğimde güvenlik açığı bulunulduğu ve şüpheli bir uygulama algılandığı uyarısı geldi detaylı baktığım da ise MS-7C80 Şüpheli uygulamanın yüklü olduğu cihaz tarzında bir yazı var daha sonra modemi sıfırlayıp yeniden kurulum yapıp hesaplarımdaki tüm şifreleri değiştirmiştim ve yeni bir windows yüklemesiyle C ve D olan SSD ve HDD harddisklerimizi de silip yeniden windows kurdum. Daha sonra Mcafee cd keyimi girip temiz windowsa harici hdd mi takmadan tam tarama ve C ile D yi ayrı ayrı tarama yaptırıp bir sıkıntı var ise temizleyecektim ve sıkıntı çıkmadı. Daha sonradan ise harici hdd yi tarattığımda 10 tane tehdit bulup onları temizledi ve tekrar tarama yaptığımda 0 tehdit olarak taramayı tamamladı ve ayrıca gmail hesabımı kontrol ettiğimde ise şüpheli işlem ibaresi halen duruyor ama en son tarhi 15 ağustos gösteriyor. Bugün ise yaklaşık 1-2 saat önce steam hesabımı kontrol ettiğimde bütün cs go itemlerimin kendi kendine pazara konulup satıldığını ve hesaba yatırılan paranın ise sıfırlandığını gördüm. Steam hesabı guard ile korunup ve herhangi bir pazarda item satılırken benden onay alınması gerektiğinide biliyorum ayrıca steam cüzdan hesabımda hiç bir banka hesabım da kayıtlı değil. Bu sorunu nasıl çözeceğim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EINZEIN -- 25 Ağustos 2021; 17:57:35 > |
Bildirim