Şimdi Ara

Fm de zevk veren takımlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
9.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En güzeli abi Anadoludan kadrosunu iyi tanıdığın bir takımı alıcaksın. İlk sezonun ölü sezon olacak en fazla 2-3 transfer eksik mevkilere, ondan sonra şöyle bi 4. falan bitirp Avrupa'ya katılacaksın. Azıcık bütçen artacak bir kaç güzel oyuncu ile Avrupa'da boy göstermeye başlayacaksın. Derken büyüteceksin işte...
  • bende uzun yıllardır fm oynamış biri olarak hiçbir zaman favori takım çalıştırmayı sevmedim. Örneğim real madrid barselona vb. gibi. ben ya alt liglerde alıp takım çıkarmacayı seviyorum ya da kalbur üstü takımları şampiyon yapmaya çalışmayı. son oyunlarda tottenham ı alıyorum.
    kadrosu iyi. güzel taktik ve 1 - 2 transfer ile şampiyonluğu oynayabiliyorsun. veya vaktim bolsa n. forest ı alıp geliştirmek çok zevk veriyo. Alt ligden takım alırken taraftar sayısına dikkat ediyorum. eskiden west ham şahane oluyordu mesela. Milwall ı da tavsiye ederim
  • Newcastle veya Karşıyaka
  • Her seride Beşiktaş kariyerlerim çok zevkli olur
  • Milan kariyeri yaptım oldukça zevkliydi, ilk başta para edecek robinho gibi Boateng gibi oyuncuları satıp daha önce denediğim ve yeteneklerinden eminim olduğum adamları aldım.1-2 sezon Juve'nin gölgesinde kalsam'da sonra direk Lig'de ve Cl'de favori olacak kıvama geldim.
  • Kesinlikle Celtic. Şampiyonlar liginden başladığı için.
  • gençlerbirliği aga
  • Manchester City
  • Newcastle, Bayer Leverkusen, Udinese, Napoli, Lech Poznan, Feyenoord

Bu takımlarla oyun çok eğlenceli oluyor.
  • altay'da çok iyi 1.sezon bank asya 2.sezon süperlig 3.sezon 12.sırada bitirdim şuan 4.sezon 9.hafta gs arkasından 2.yim :) belkide altaylı olduğum için.şuan 2.lig kadrosundan metin yüksel , isa akgöl ve vural şaşal(kaleci) halen oynamakta ve çok iyi form gösteriyolar.

antrönerlerden göze çarpan ümit karan hücüm antronörü
    taktik antronör rio ferdinand
    18ya gelişim sorumlusu robi keane
    ve istanbul büyükşehirden kondisyoner b.carvalyal

şuan takım müthiş formda

bu arada alt yapı süper ötesi
    dikkate değer oyuncular

yiğit güler sağ bek
    mertcan forvet arkası

eğer kaleci arıyorsanız heryaştan geleceğin kalecileri mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esperer -- 11 Ocak 2013; 11:58:31 >
  • Kesinlikle İBB şuan 3.sezonum üst üste 2 kere lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupasını aldım
  • Bende İngiltere'nin efsane takımlarından AFC Wimbledon'u öneririm... Geçmişte yaşadıkları ve taraftarının sevgisi yeter...
  • QPR diyorum baska bır sey demıyorum
  • dünyanın en zevkli ligi npower championship bence. hangi takımı alırsan al, kim kime dum duma belli değil
  • 13 serisinde en zevk aldıgım takım BEŞİKTAŞ J.K yoktan var etmeyi severim.
  • Newcastle'ın kadrosu çok sağlam 2 senede sadece 4 oyuncu transfer ettim. Sime Vrsaljko, Isco, Wellington Nem ve Ademilson(hiçbir işe yaramadı henüz) İlk senemde Uefa, 2.senemde şanslı kuralarla CL'yi kazandım ve Premier Lig'de şampiyon oldum.
  • Büyük takımlardan Napoli ve Liverpool yönetmesi çok zevkli. Ayrıca Geçen sene 2.lige düşen Villerrael'i oynamakta çok zevkli.
  • fm 13 oynamadım ama fm 12 de en zevkli geçen kariyerim npower championshipteki Blackpool
  • Bizim ligimizde Beşiktaş zevkli ama bir o kadar zor.Şuan İspanya'dan Malaga'yı yönetiyorum gerek ŞL'ye katılmaları gerek iddialı bir kadroya sahip olmalarıyla gayet zevki geçiyor(Maddi problemlerde var)
  • Tartışmasız sb ELAZIĞSPOR

Medya 18, tahmin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.