Şimdi Ara

Fm de zevk veren takımlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
9.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fenerbahçe çok zevkli olmuş, 4-4-2 ile herkese fark.
  • Tabiki P.S.G
  • Lech Poznan veya Mcfc lech poznan çok iyi tribünü olan takım iyide alırım zevkli mcfc para var takım var kaleci ve (marc andre ter stegen alın allah aşkına 20 m ye geliyor) derinlik yaratması için dzagoev ve wellington nem (nem in 3.8 m ye serbest kalma maddesi ve dzagoevinde transfer listesine konulması 3.8 m ye) geliyor joe hart yerine ter stegeni oynatıyorum diğerleride rotasyon falan işte çok kral oluyor mcfcde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Newcastle'ın kadrosu çok sağlam 2 senede sadece 4 oyuncu transfer ettim. Sime Vrsaljko, Isco, Wellington Nem ve Ademilson(hiçbir işe yaramadı henüz) İlk senemde Uefa, 2.senemde şanslı kuralarla CL'yi kazandım ve Premier Lig'de şampiyon oldum.

Kesinlikle Newcastle çok iyi. Birkaç takviye ile ilk yıldan EPL şampiyonu olmamak işten bile değil. Geçenlerde EPL'den bir takımla kariyere başlayasım geldi ve daha önce o vakte kadar denemediğim Newcastle'ı tercih ettim. (Tabii ben transfer döneminin başında gerçekleşen bazı transferleri editörden oyuna da eklediğimden normaldeki gibi Demba Ba Chelsea'de, Yanga Mbiwa da Newcastle'da idi.) Daha ilk yılımda bir tane sezon başı bir tane devre arası takviyesiyle EPL'de düğüm son maçta çözülecek şekilde de olsa, çok az bir puan farkıyla şampiyon oldum. Bunun yanına bir de Lig Kupası başarısı ekledim. İkinci sezonda da biri devre arasında olmakla beraber üç takviye yaptım ve şu anda da Şubat ayında, ligde lider takım. Sezon çok iyi başladıktan kısa bir süre sonra bir bocalama dönemi yaşadık ancak sonra durum toparlandı ve şu son Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilene kadar lig-kupa karışık olmak üzere 10 maçlık bir galibiyet serimiz vardı. Sözün özü, diyeceğim o ki lig olarak EPL seçildeyse Newcastle mutlaka tavsiye olunur, zevkli oluyor. Tabii siz takımın başına geçer geçmez daha o yaz kadronuzdaki bazı kilit oyunculara gelen yüksek sayılabilecek tekliflere kayıtsız kalmanız şartıyla.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.