Şimdi Ara

FM TRANSMİTTER'LER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
2
Favori
340.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk iznenimlerim:
    fena değil, asla cd nin yerini tutamaz ama cd yazdırmaktan bıkmıştım. Ankara da 87,6 fm frenkansını buldum fena da değil ses kalitesi. tahmin ettiğimden daha iyi. şarkı aralarında yada söz boşluklarında biraz hışırtı var. Ama yukarıda bi arkadaş anten yerine selobant gibi bişey sarın demiş. Deniyecez...

Yarın inşallah foto da koymaya çalışırım.

bizim arabaların orjinal cd çalar/radyo/yol bilgisayarı olduğu için söküp mp3 çalar taktırmak mümkün değil.
    Az paraya yeteri kadar ses veriyor

Notum 10 üzerinden 7-8
  • bende yeni 1gb forex mp3 transmitter(626) aldım.ankarada oturuyorum.ilk denemeyi abimlerin hyundai h100 kamyonetinde yaptım.inanım arabaya yeni müzik seti bağlatmış gibi mükemmel çalıyor.her frekansta hiçbir sorun yok.hatta çalan radyo kanallarını bile aynı kanalda forexi aktif edince radyo kesiliyor ve mp3ler çalmaya başlıyor.ses kalitesi cd yi aratmıyor.
    ama gelin görünki forexi kendi arabama (hyundai elentra 2004) taktığımda çalan radyo kanallarını engellemeyi bırakın radyodan boş bir kanal bulsam bile(nerdeyse imkansız.)aşırı cızırtı var ve insan tahammül edemiyor.bakalım forex distribütörüne mail attım.acaba ne sonuç çıkacak.
  • ben ankara da frekans olarak 87,6 buldum. fena değil öyle çok cızırtı filan yok. mp3 yerine track çalsa çok daha güzel bi ses çıkacak. parasına göre yaptığı iş iyi sayılır .

FM TRANSMİTTER'LER
  • quote:

Orjinalden alıntı: _U_U_R_

/>

Arkadaşlar istanbul içinde kullananlar için söylüyorum FOREX için 90,3 ve 92,3 benim bulduğum iyi frekanslardan birisi anadolu yakasında.Zaten 206 kanal var daha iyi çekeni sizde bulabilirsiniz. Daha da olmassa anteniniz vidalı ise çıkarıp izole bant sarıp yerine takın bakın nasıl temiz bir ses alacaksınız hemde diğer radyoların çekişi düşmeyecek.

Bu arada 626C modeli 4 gb hafızalıdır ve ayriyetten sd mmc kart desteklemektedir. 626a modeli hafızasızdır ve USB bellek ve SD MMC kart desteklemektedir. FOREX ürünleri piyasadaki diğer transmitterların içinde en kalitelisidir çünkü SAMSUNG Hafızalarını kullanır.

bir arkadaşım bu cihazdan kullanıyor (yanlış hatırlamıyorsam bu modele benziyordu) üstünde 1gb yazıyor, fakat 490 mb a kadar şarkı yüklenebiliyor nasıl iştir bu?

• 1 gb yazıyorsa 1 gb yüklersin eğer hafızada problem varsa bence forex servisine yolla bire bir değiştirsinler.
  • Forex'i elden alabileceğim bi yer var mı? Ya da onu yerine ''piranha falcon e type'' 1 gb alıyım mı? Forex ile piranha arasında bariz farklar var mı ?
  • forex ile diğer markaları kıyaslamanız bile yanlış....

Forexi önce çıkaran farklar:

1. Forex transmitter ürünlerinde piyasaya ilk giren markadır.
    2. PC NET CHIP OTOHABER vb dergilerde düzenli reklamı çıkar
    3. Ürünler çeşitliliği en fazla olan markadır. Transmitter grubunda 13 çeşit ürünü vardır.
    4. Birebir değişim garantisi sunan tek üründür.
    5. Arıza halinde ürün yenisi ile değiştirilir.
    6. Telefonla teknik desteği vardır.
    7. Tüm ürünleri 2 yıl garantilidir.
    8. Markası tescillidir. Telekom izinleri alınmıştır.
    9. Tüm forumlarda tercih sebebidir. Kullanıcıların en çok tercih ettiği üründür
    10. Dünyanın lider hafıza üreticilerinden Samsung'un hafızalarını kullanır.
    11. Forex Transmitterlar PC NET dergisinde 2007 yılında yılın ürünü seçilmiştir.
    12. Videolu tanıtımları mevcuttur.

ve son olarak Türkiye'ye ilk 4gb hafızalı ürünü getirmiştir.

• Ben power way diye bi fm transmitter aldım..Çakmaklığa girdi bir daha çıkmadı ancak kırıp çıkarabildik mereti..

Alet güzel ses vermesine rağmen plastik kalitesi çok kötüydü ve boyutu standart değildi sanırım..Bana çakmaklığa düzgün girip düzgün çıkacak bir tane tavsiye edebilir misiniz ?Zira benim araba kontağı kapattıktan sonra da güç üretiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 1 Mayıs 2008; 16:07:50 >
  • benim orjinal kasetçalarlı bir bravam var. Allah nasip etti, yenice aldık. Şimdi de mp3 dinlemek istiyoruz. Hangi yöntem en iyi ve ekonomiktir onu araştırıyorum. Forex marka fm modulatörü MALTEPE PAZARInda 50 ytlye veriyordu 2 gb'lığını. Yalnız güvenemedim.

şimdi iki sorum olacak:

1- kaset adaptörü mü yoksa fm modulatörü mü daha iyi bir çözüm?

2- fm mod. diyorsanız, hangi marka? forex diyorsanız nereden alalım?

2a: forexin 4gblık ürünü var. 65 ytl'ye bir sitede var. acaba bunun 2 gblık versiyonuna da ek usb desteği oluyor mu? usb takınca içindeki şarkıyı görüyor mu, yoksa sadece döküman olarak mı görüyor?
  • Forex 626a model fm transmitteri 35 ytl ye aldım..Çakmaklığa gayet kolay giriyor sesi de güzel 4 gb SD desteği ve flash bellek girişi var..
  • Ben bir adet FM Transmitter almayı düşünüyorum...

Ancak hem İzmir'de yaşadığımdan hem de şehirlerarası yollarda frekans problemi olabileceğini düşündüğümden vazgeçmiş gibiyim... Yanlış mı düşünüyorum?... Bir de bozuk yollarda sarsıntı problemi oluyor mu?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikselina

benim orjinal kasetçalarlı bir bravam var. Allah nasip etti, yenice aldık. Şimdi de mp3 dinlemek istiyoruz. Hangi yöntem en iyi ve ekonomiktir onu araştırıyorum. Forex marka fm modulatörü MALTEPE PAZARInda 50 ytlye veriyordu 2 gb'lığını. Yalnız güvenemedim.

şimdi iki sorum olacak:

1- kaset adaptörü mü yoksa fm modulatörü mü daha iyi bir çözüm?

2- fm mod. diyorsanız, hangi marka? forex diyorsanız nereden alalım?

2a: forexin 4gblık ürünü var. 65 ytl'ye bir sitede var. acaba bunun 2 gblık versiyonuna da ek usb desteği oluyor mu? usb takınca içindeki şarkıyı görüyor mu, yoksa sadece döküman olarak mı görüyor?

65 ytl mi? Ben 35 e aldım..4 gb lik 626a modeli..Bir de 629 c var sanırım ama ikisi de aynı özelliklere sahip..

• quote:

Orjinalden alıntı: x15

Ben power way diye bi fm transmitter aldım..Çakmaklığa girdi bir daha çıkmadı ancak kırıp çıkarabildik mereti..

Alet güzel ses vermesine rağmen plastik kalitesi çok kötüydü ve boyutu standart değildi sanırım..Bana çakmaklığa düzgün girip düzgün çıkacak bir tane tavsiye edebilir misiniz ?Zira benim araba kontağı kapattıktan sonra da güç üretiyor..

yukarıda fotosunu koymuştum.

bendeki sorunda çakmak yuvasında tam temas yok galiba. bazen enerji kesiliyor. pc ye bağlıyorum masanın üstüne filan atıyorum aleti ses kesilmiyor.
    sürekli takıp çıkarmaya gelmiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmaci -- 3 Mayıs 2008; 10:36:24 >

• hafızasının tamamını kullanamayan arkadaşlar (örneğin 1 gb iken 490 mb gibi) aleti bilgisayara bağlayıp fat32 dosya formatında biçimlesinler, sorun düzelir. ankarada her frekansta iyice sonuç veriyor bendeki digimax. sonuçta cd gibi kalite beklemek saçmalık olur, teybin antenini sökerseniz dip cızırtı oldukça azalır.
  • vw transporterda kaset adaptörü+trekstor cebrax kullanmaktayım.cd kalitesinde ses alabiliyorum ve doğal olarak cızırtı, frekans karışma vs. gibi problemler yok.yalnız şöyle bir durum oldu.creative s200 mp3 çalarımı bağladığımda ses biraz kuyudan geliyor gibiydi.ekolayzırla biraz oynadım, kısmen düzeldi.ama söylediğim gibi cd kalitesinde sesi cebraxtan alıyorum.yani ekolayzırla biraz oynayınca kaset adaptörü ile çok kaliteli ses alınabiliyor.not:goldda philips marka kaset adaptörleri 5 ytl.ye satılıyor.
  • bugün benim arabadan 5 m. uzaktaki başka bir arabada da benim şarkıları dinlemek arkadaşımı bayağı bi şaşırttı. hemen sipariş vereceğini söyledi
  • Fm transmitterlerle hiç uğraşmayın. Kaliteli bir kaset adaptörü alın, en iyi verimi alırsınız. Ben sony'nin kaset adaptörüne iriver marka mp3'mü bağladım. Gerek radyo, gerekse mp3 kalitesi mükemmel...
  • iyi güzelde kasetçaları olmayanlar?
    quote:

Orjinalden alıntı: melih06

Fm transmitterlerle hiç uğraşmayın. Kaliteli bir kaset adaptörü alın, en iyi verimi alırsınız. Ben sony'nin kaset adaptörüne iriver marka mp3'mü bağladım. Gerek radyo, gerekse mp3 kalitesi mükemmel...
  • yaklasık 4 ay once aldım.
    simdilik bi sorun yaşamadım.
    256 lık flash la kullanıyorum.
    yaklasık 50 sarkı alıyor.
    öyle dort dortluk ses kalitesi yok ama kasetten iyidir.
    teybi değiştirmektense 20 ytl lik fm vericisi cok daha mantıklı
    (en ucuz cd çalar bile 250 ytl iken)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

Ben bir adet FM Transmitter almayı düşünüyorum...

Ancak hem İzmir'de yaşadığımdan hem de şehirlerarası yollarda frekans problemi olabileceğini düşündüğümden vazgeçmiş gibiyim... Yanlış mı düşünüyorum?... Bir de bozuk yollarda sarsıntı problemi oluyor mu?...

Yardımcı olacak kimse yok mu?...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.