Şimdi Ara

FM12 / Boston United kariyerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk fm10da secmistim bu takımı npower 2nci lige kadar getirip sıkılıp bırakmıştım.Fm11 pek oynadım sayılmaz cunki askerdeydim.Sıra geldi fm12de devam ediyoruz.Henüz ilk sezondayım.Zorlu bir yola çıkmış bulunuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Öncelikle gelenler-gidenler.

Öne çıkan profiller en azından ligi domine edecegini düşündügüm futbolcular.

Maçlar yapıldıkça güncellenecektir.Pes edecegime inanmıyorum vaktimde var zaten zevkli bir kariyer olacagına inanıyorum

• Evet beyler güncelliyelim konuyu.Öncelik baştan belirteyim forvet hattım süper olmuş ama defans forvetlerim nekadar iyiyse defansım okadar kötü hele kaleci iyi dedik kova cıktı 30-35 metreden atan atana.Şuanda ligin en çok gol atan 1nci takımı en çok gol yiyen 2nci takımıyız.Buyrun resimler.

Ligin ilk maçı 2-0 öne geçtigimiz maçı veriyoruz.

Ligin 2nci haftası yine 2-0 öne geciyoruz yine 2-2yi yakalıyorlar ama bu sefer affetmiyoruz sonuc 4-2.

Ligin 3ncü haftası yine aynı senaryo 2-0 öne geciyoruz 2-2 oluyor ama sonuç 5-3 kazanıyoruz.

Ligin 4ncü haftası bu sefer senaryo biraz farklı 2-0 yine öne geçiyoruz 2-1i yakalıyorlar dedim kesin gene 2-2 olacak ama olmuyor bizimkiler 3ncü golü atıyor skor 3-1e geliyor dk 87de skor 3-2 oluyor aha dedim gitti maç ama neyseki umdugum olmadı 3-2 kazandık.

Ligin genel görüntüsü.

Genel olarak iyi gidiyor gibi gözüküyoruz ama defans konusunda cok kötü zaaflarımız var önümüzdeki dönemde bunu düzeltecegime inanıyorum.Daniele Caschili'den cok memnunum 4 maçta 8 gol 2 asist 1de penaltı kaçırdı.Sakatlık konusuna gelirsek önemli ortasaha oyuncularımızdan Jermaine Hinds 1 ay sakat.Devam edecek ...

• Öncelikle basarılar dilerim hocam...
    Mobilde olduğum için resimleri büyültemiyorum.Mesajım burda bulunsun pc'ye geçince yorum atacağım...
  • Teşekkür ederim hocam.

Nerde kalmıştık Artık tek tek maç koymayı düşünmüyorum en az 10 maç yaptıktan sonra fikstürü koymayı planlıyorum.Ligde çok iyi gidiyoruz fakat FA kupasında Corby'e yenilmemiz kötü oldu.Buyrun resimler.

Fikstür

Puan durumu

Lig istatistikleri.Forvetlerimi aldı başını gidiyor

Bu gecelik bu kadar.Yarın devam edip ilk sezonu bitirmeyi umuyorum

Ligde 14 maçta 16 gol atan Daniele Caschili'nin son lig maçında attıgı frikikden golüyle veda edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 4 Şubat 2012; 2:58:26 >

• Başarılar dilerim, benim favori takımımdır Boston United. FM11'de ben de Npower 2'ye kadar çıkmıştım ve FM12'de almayı düşünüyorum. Onun için takipteyim.
  • Başarılar hocam gelene geçene 3-4 sıralamışsın helal olsun
  • Güzel hatta süper kariyer olmuş hocam
  • Böyle bir kariyer olması güzel daha çok kariyer olmasını isterim.Başarılı olacağına inanıyorum. takipçiyim :)
  • Güzel kariyer hocam. İlk mesajdaki defans problemin devam ediyorsa fikir alışverişi yapabiliriz?
  • 2-3 gündür yoğundum kariyere devam edemedim ama artık devam edecegim desteginiz için teşekkürler
  • Takipteyim hocam iyi gidiyorsun saldır BOSTON
  • baya ıyı sonuçlar almışsın taktiğinide koyarsan sevinirim,attığın gol syısı baya ıyı ama defansta bır sorun var çok da gol yıyorsun senın de değin gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.