Bildirim
FM12 / Boston United kariyerim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Öncelikle basarılar dilerim hocam...
Mobilde olduğum için resimleri büyültemiyorum.Mesajım burda bulunsun pc'ye geçince yorum atacağım... -
Teşekkür ederim hocam.
Nerde kalmıştık Artık tek tek maç koymayı düşünmüyorum en az 10 maç yaptıktan sonra fikstürü koymayı planlıyorum.Ligde çok iyi gidiyoruz fakat FA kupasında Corby'e yenilmemiz kötü oldu.Buyrun resimler.
Fikstür
Puan durumu
Lig istatistikleri.Forvetlerimi aldı başını gidiyor
Bu gecelik bu kadar.Yarın devam edip ilk sezonu bitirmeyi umuyorum
Ligde 14 maçta 16 gol atan Daniele Caschili'nin son lig maçında attıgı frikikden golüyle veda edelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 4 Şubat 2012; 2:58:26 >
-
Başarılar dilerim, benim favori takımımdır Boston United. FM11'de ben de Npower 2'ye kadar çıkmıştım ve FM12'de almayı düşünüyorum. Onun için takipteyim. -
Başarılar hocam gelene geçene 3-4 sıralamışsın helal olsun -
Güzel hatta süper kariyer olmuş hocam -
Böyle bir kariyer olması güzel daha çok kariyer olmasını isterim.Başarılı olacağına inanıyorum. takipçiyim :) -
Güzel kariyer hocam. İlk mesajdaki defans problemin devam ediyorsa fikir alışverişi yapabiliriz? -
2-3 gündür yoğundum kariyere devam edemedim ama artık devam edecegim desteginiz için teşekkürler -
Takipteyim hocam iyi gidiyorsun saldır BOSTON -
baya ıyı sonuçlar almışsın taktiğinide koyarsan sevinirim,attığın gol syısı baya ıyı ama defansta bır sorun var çok da gol yıyorsun senın de değin gibi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X