Şimdi Ara

Fm12'de Acacaginiz Ilk Kariyer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

tottenham.

bu arada fm in lennon ile sorunu mu var?adam pes de ve fifa da gücü yüksek fm de ölü adam

Fifa ve Pes fiziksel özelliklerden ibaret olduğu için fm de düşük olması doğal. Lennon'ın teknik ve mental özellikleri biraz zayıf. İzlediğim kadarıyla gercekte de boyledir.

Her daim olduğu gibi Galatasaray ile başlayacağım. İng, İsp ve İtalya liglerini açacak olsam da kulüpten ayrılamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

tottenham.

bu arada fm in lennon ile sorunu mu var?adam pes de ve fifa da gücü yüksek fm de ölü adam

Fifa ve Pes fiziksel özelliklerden ibaret olduğu için fm de düşük olması doğal. Lennon'ın teknik ve mental özellikleri biraz zayıf. İzlediğim kadarıyla gercekte de boyledir.

Her daim olduğu gibi Galatasaray ile başlayacağım. İng, İsp ve İtalya liglerini açacak olsam da kulüpten ayrılamıyorum.

Aynı sorun bende de var CL alsamda , Barselona teklif yapsada gidemiyorum.

Önce gidiyorum sonra oyundan çıkıyorum tekrar load ediyorum GS lı oyunu :)

• Man Utd
  • Her zamanki gibi Milan yine. FM 2011'de defalarca Milan'la kariyere başlamıştım.

2012 demosundan devam edebilirim, nasılsa oyunda lig ekleme çıkarma da var. Tabii oyunu bu sene çıktığı gibi almayıp daha geç alacağım o ayrı, zamanım yok oyuna pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 12 Ekim 2011; 15:35:59 >
  • Galatasaray veya Fiorentina ile başlayacağım
  • İngiltere den Sunderland denenebilir.İtalya Fiorentina olabilir.La Liga oynamam heralde.Almanya dan güzel kariyer çıkar diye düşünüyorum.Ligteki takımların güçleri orantısız değil.Ordanda bir Bayer Leverkuzen iyi gider.
    Ama herşeyden önce tabi ki Fenerbahçe.
  • Bir Türkiye ligi yaparım play-off filan bakalım nasıl olacak ayrıyeten yabancı sınırıda yok o da ayrı bir avantaj
  • Fenerbahçe
  • Roma veya Galatasaray.
  • Man City.
  • Gs
  • Galatasaray-Karşıyaka bunlarda bir tanesiyle başlıyacam
  • - Galatasaray
    - Atletico Madrid
    - Barcelona
  • Her sene olduğu gibi Everton.
  • Galatasaray
  • arkadaşlar galiba kimse beşiktaşla başlamyıcak ben başlayayım bari. ilk hedefim Muhammedi ronaldinho yapmak olacak.
  • İlk olarak Galatasaray,sonra avrupadan bir takım
  • Valla Demo'da Sampdoria ile başladım ve bu şekilde tam sürümdede devam edeceğim. Serie A'da şampiyonluk alsamda şampiyonlar liginde oynatmadan Sampdoria'dan ayrılmayacağım. Tabiki öncelikli hedef Serie A'ya yükselmek olacak
  • Göztepe , Lazio
  • Arsenal veya Celtic'i alırım heralde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.