Şimdi Ara

Fm12'de Acacaginiz Ilk Kariyer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O Günkü psikolojime göre değişir. Önce 5 büyük ligi oynarım sonra kafama göre başka ligleri açarım
    İtalya'dan Lazio, Napoli veya Palermo
    İngiltere'den Tottenham veya Aston Villa
    Almanya'dan Hertha veya Werder Bremen
    İspanya'dan Malaga veya Villarreal
    Fransa'dan PSG veya Marsilya
  • İngiltere, bluesquare north veya south'dan en güçsüz takım ile başlayacağım.
  • Galatasaray , Juventus , PSG :)
  • ilk galatasaray sonra belki porto felan açarım ordanda real madrid felan giderim inş.
  • Galatasaray
  • PSG açıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobrakai -- 21 Ekim 2011; 20:42:19 >
  • Kayserispor
  • herzamanki gibi benfica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaydj -- 26 Ekim 2011; 0:33:38 >
  • Truro city , İngiltere Blue Square South divisiondan, ilk sezon bitti, ligi 4. tamamladım ve 2-5 arasındaki takımlar 2. lik için playoff yapıyorlar, playoff'ta herkesi devirdim. Şu anda Blue Square Premier division'dayım.
    Takıma geldiğimde tam 25 adet geç oyuncu aldım, takım komple değişti, staff'ler komple değişti.
    Bakalım bu sezon hedef yeni ligte orta sıralar.

Oyun gerçekten zor ve güzel belirteyim
  • Beşiktaş .
  • Galatasaray her fmde olduğu gibi. ardından malaga'yı denemek istiyorum.
  • Ajax'ı alıcam galiba hem çok kaliteli gençler var hemde heran patlama yapabilecek kapasitede bir takım . sonra galatasaray olur heralde :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloalo -- 27 Ekim 2011; 13:03:33 >
  • galatasaray ile başladım.ancak sonraki planlarım.ikinci ligdeki sampdoria,ikinci ligdeki deportivo.malaga,valencia,juventus,napoli kariyerleri.
  • oyun çıkalı nerdeyse bir hafta oluyor. biz hala küreklenemedik ki kariyer açalm off offfff
  • Her oyunumda yaptığım Türkiye'den ufakca bir takımı 2-3 sezonda ispanyanın villareal'i seviyesine getirip (banko uefa ve ligde ilk 5 gibi hedefli bir takım yapmak yani) sonrada büyük klüplere gitmek.Ardından şampiyonlar ligini alıp milli bir takımda görev almak.Sanırım 6-7 sezon içinde başarırım bunu.

Sanırım ilk alacağım takım muhtemelen kayserispor olur ama kayseri hakkında oyunu oynayanlardan bilgi almam lazım.

Bu arada lig eklenip çıkartılabiliyor mu dedi bir arkadaş? Varmı öyle bir özellik?
  • genç bulmak daha kolay olacak Türkiye Liginde. Yabancı sınırı yok, Galatasaray ile açarım.
  • palermo
  • quote:

Orijinalden alıntı: togi1975

Truro city , İngiltere Blue Square South divisiondan, ilk sezon bitti, ligi 4. tamamladım ve 2-5 arasındaki takımlar 2. lik için playoff yapıyorlar, playoff'ta herkesi devirdim. Şu anda Blue Square Premier division'dayım.
    Takıma geldiğimde tam 25 adet geç oyuncu aldım, takım komple değişti, staff'ler komple değişti.
    Bakalım bu sezon hedef yeni ligte orta sıralar.

Oyun gerçekten zor ve güzel belirteyim

championship'te 8. sıradayım. hedef düşmemek , yıl 2017
  • Galatasaray
  • yama %91 e dayandı çıksın hemen galatasarayımı alıcam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.