Şimdi Ara

#FM15 - Galatasaray Kariyerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galatasaray kariyeri açtım. Takımın iskelet oyuncularını satarak riske girdim ama 41 milyon euro gibi bir gelir elde ettim. Bu paranın 9 milyon euro'sunu transfer bütçesinde kullanabildik. Geri kalan para maaş bütçesine aktarıldı. 24 milyon euro maaş bütçemiz var şuan. İlk sezon ayarlama yapamadığımız için maaş bütçesini transfer bütçesine aktaramadım. Ancak 2. sezon kulübün vereceği para, satılacak oyuncular ve kilidin açılacağını düşünürsek 40 milyon euro civarı bir bütçeye sahip olabiliriz..
    Kubista ve Ozan'dan çok şey bekliyorum. Ozan'ı paraya kıyarak büyük umutlarla transfer ettim. Bertül Kocabaş'ı ise çok çok ucuza kadromuza kattık. İyi bir profili var. Kupa maçlarında şans vereceğim. Muhamed Tahiri ise genç bir arkadaşımız ve Türk vatandaşlığı var. 1 Ocak'ta kulübe katılacak. O da kulübün geleceğinden biri..
    Hazırlık maçlarımız güzel geçti. 2 Adana kulübüyle karşılaştık ve 2 takımıda yendik. Demirspor ve Adanaspor'a 7 gol attık, tek gol yedik onu da Adanaspor'dan yedik.
    Önümüzde Süper Kupa maçı var. Bakalım neler olacak. Kupayı almak istiyoruz!

2014/15 Sezonu Transfer Geçmişimiz:

Hazırlık Maçlarımız:

• Snejder ıyı paraya gıtmıs hayırlı olsun ama onu en azından 1 sezon oynatsan ıyıymıs, onu ızlemesı zevk fm15 de, devam yolun acık olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuncuları oyun başı nasıl satıyorsunuz abi benim değerinin yarısına satılığa çıkardığım oyunculara teklif bile gelmiyor. Bunun bir taktiği var mıdır ?
  • Aslında oyun bası hangı takımda kım olursa olsun,oyuncu satmak cok mantıklı degıl,en az yarım sezon oyuncuyu oynatıp satmak mantıklı,gercek degerını buluyor ozaman,tabı snejder gıbı her daım pazarı olan oyuncular ıcın fark etmez, onlara kaca gıderse artık,, oyuncu satmak ıcın kluplere onermeden ılk satılık lıstesıne koyunca,oyuncuya daha cok klupten teklıf yapılıyor ve oyuncuya ılgı artıyor,yardımcı olur belkı sıze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi şu pandevi alsın biri gereksiz bir adam ya
  • Oyunda 2018 yılındayım takım baya kar etti.Sana tavsıyem genclerı topla sat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.