Şimdi Ara

FM17 ALACAKLARA ÖNERİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ****,mtc game vs. sitelere sordum hepsi oyunun tam sürümü çıkana kadar keyi veremeyiz diyor ancak voidu anında veriyor haberiniz olsun full sürüm üstelik oyunun betasınıda oynayabiliyorsunuz.

Reklam değildir bir kaç firmaya ücreti yatırdıktan sonra oyunun tam sürümü çıkınca kodu vereceğiz dedikleri için ve başımın ağrımaması için iade aldım ücretimi son olarak voidu.com'dan anında keyimi aldım 1,2 dakika içinde teslim edildi.

FM17 ALACAKLARA ÖNERİM.
     FM17 ALACAKLARA ÖNERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 25 Ekim 2016; 1:12:41 >

• voidu bana da 2 dakikada verdi keyi.
    diğer sitelerle ilgili bilgim yok.
  • droyundan almistim ben de 59 tlye beta cikmadan once. simdi 70 tlye satiliyor. droyun ellerinde kalmadigi icin biraz gecikmeli gonderdi. ama bu saatten sonra alacaklar icin voidu daha uygun gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voidu gayet güvenilir bir site gerçekten. 3 , 4 oyun aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Şu an en uygun Voidu'da zaten 75 tl + satın alma yerine indirim kodunu yazınca yüzde 10 indirim ekleniyor , oluyor 67,5 tl.Fakat bu indirim kodu için son tarih 31'i olması lazım 6 günü kaldı
  • Peki voidu indirim kodunu nerden bulabilirim arkadaşlar ?

• Bende Voidu dan mobil ödeme ile aldım 10 dk içinde verdiler keyi
  • ben de başka bi yerden almıştım full sürümü bekliyorum key için :D

• VOIDU10 kodunu yazdığınızda 7.50 tl indirim uyguluyor.Oyun 67.50'ye geliyor.Gayet iyi bence.Blackfriday filan gelse 65'den aşağı inmez bu oyun.O da belki.
  • Bende senin durumundaydım kredi kartından ödeme yaptıysan iade iste bence para vermişken bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 29 Ekim 2016; 23:21:59 >
  • 67.5 liraya Voidu'dan aldım bende biraz önce çok uygun fiyat bence.

• Yeni üyelerin firmaları övmesine bayılıyorum. Yok yok hiç belli olmuyor, anlamadık biz tamam devam edin
  • mic kullanıcısına yanıt
    Sırf post kasmak icin sacma sapan yerlere laf at anladik 2000kusur postun var helal yada anlamadik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 31 Ekim 2016; 22:27:10 >
  • mic kullanıcısına yanıt
    Voidu nun övülmek gibi ya da reklam gibi bir derdi olacağını zannetmiyorum 2 oyun aldım bu zamana kadar uygun fiyat orası veriyor fm 17 yi de oradan alacağım yani msj yazmak için msj yazma .

• voidu10 kodu hala geçerli mi? daha uygun bir yer var mı?
  • İndirim kodu var mı acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.