Bildirim
FM17 ALACAKLARA ÖNERİM.
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
voidu bana da 2 dakikada verdi keyi.
diğer sitelerle ilgili bilgim yok. -
droyundan almistim ben de 59 tlye beta cikmadan once. simdi 70 tlye satiliyor. droyun ellerinde kalmadigi icin biraz gecikmeli gonderdi. ama bu saatten sonra alacaklar icin voidu daha uygun gozukuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Voidu gayet güvenilir bir site gerçekten. 3 , 4 oyun aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Şu an en uygun Voidu'da zaten 75 tl + satın alma yerine indirim kodunu yazınca yüzde 10 indirim ekleniyor , oluyor 67,5 tl.Fakat bu indirim kodu için son tarih 31'i olması lazım 6 günü kaldı -
Peki voidu indirim kodunu nerden bulabilirim arkadaşlar ?
Bende Voidu dan mobil ödeme ile aldım 10 dk içinde verdiler keyi -
ben de başka bi yerden almıştım full sürümü bekliyorum key için :D
VOIDU10 kodunu yazdığınızda 7.50 tl indirim uyguluyor.Oyun 67.50'ye geliyor.Gayet iyi bence.Blackfriday filan gelse 65'den aşağı inmez bu oyun.O da belki. -
Bende senin durumundaydım kredi kartından ödeme yaptıysan iade iste bence para vermişken bekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 29 Ekim 2016; 23:21:59 > -
67.5 liraya Voidu'dan aldım bende biraz önce çok uygun fiyat bence.
Yeni üyelerin firmaları övmesine bayılıyorum. Yok yok hiç belli olmuyor, anlamadık biz tamam devam edin -
Sırf post kasmak icin sacma sapan yerlere laf at anladik 2000kusur postun var helal yada anlamadik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 31 Ekim 2016; 22:27:10 >
Voidu nun övülmek gibi ya da reklam gibi bir derdi olacağını zannetmiyorum 2 oyun aldım bu zamana kadar uygun fiyat orası veriyor fm 17 yi de oradan alacağım yani msj yazmak için msj yazma .
voidu10 kodu hala geçerli mi? daha uygun bir yer var mı? -
İndirim kodu var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X