Şimdi Ara

FM2014/An itibariyle 161.4MB lık bir güncelleme geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese geldi mi beyler? Neler değişecek bakalım , 20MB lik güncelleme ile full sürüme geçmiştik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michu9 -- 1 Kasım 2013; 19:15:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi lütfen biri yardım etsin artık 80 lira verdim aldım oyunu tek kod verdiler o lanet olası da beta'da bıraktı beni nasıl güncellicem bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

abi lütfen biri yardım etsin artık 80 lira verdim aldım oyunu tek kod verdiler o lanet olası da beta'da bıraktı beni nasıl güncellicem bu oyunu

[oyun sürümü şuanda kaç sende?

• Michu9 M kullanıcısına yanıt
    14.1.1
  • quote:

abi lütfen biri yardım etsin artık 80 lira verdim aldım oyunu tek kod verdiler o lanet olası da beta'da bıraktı beni nasıl güncellicem bu oyunu

Hocam steam otomatik güncelliyor zaten bende dün 14.1.2 idi bugün 14.1.3 olmuş oyunu nerden aldın acaba

• maçları 3d izlerken grafik kayması oluyordu o düzeltilmiş.. diğer değişiklikleri farkedemedim oyun içi pek farketmedi gibi geldi bana :D ama gerekli bulmuşlar ki yapmışlar

Football Manager 2014 - Update 14.1.3

Match v1427

- Improved player rating system

- Improved use of subs in FMC match plans

Performance

- Fixed lag/crash in the Steam Workshop with lots of custom graphics installed

- Fixed crash launching game when user has removed public documents folder

- Fixed match viewer graphical corruption on some non-English language Linux systems

Transfers

- Tuned AI opening offers & negotiations

In-Game Editor

- Fixed text bleeds in some non-English currencies

- Fixed club finance values resetting in some non-English currencies

Standalone Editor

- Fixed player data tabs when editing multiple players

Data

- Fixed some incorrectly set Norwegian wages

- Fixed some international records not displaying

Misc

- Stopped Paul Robinson being bitten by his pet dog

• quote:

Orijinalden alıntı: talerk

quote:

Hocam steam otomatik güncelliyor zaten bende dün 14.1.2 idi bugün 14.1.3 olmuş oyunu nerden aldın acaba

teknosa, şu ön sipariş kutuları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talerk

quote:

teknosa, şu ön sipariş kutuları

Şuan hangi sürümde muhtemelen otomatik güncellendi steam otomatik güncelliyor zaten

• talerk T kullanıcısına yanıt
    14.1.1 abi otomatik güncellemiyor, aral a mesaj attım bekliyorum sonucu ama kodu bir kere daha girince 43 mblık güncelleme görünüyordu iki gün önce ama orda da next diyince indirme başlamıyordu
  • 14.1.3 olduğunu gördüm versiyonun..bende sıkıntı yok değil mi ? oyun full yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.