Şimdi Ara

FN tuşları driveri | Touchpad multitouch driveri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. VPCEB1M1E/BJ makineme orjinal keyi ile Windows 7 Home Premium u sıfırdan kurdum driverleri yükledim fakat bi kaç şeye ihtiyacım var..
    1- Fn tuşlarından ses aç kapat hariç çalışmıyor (Parlaklık arttır azalt) Bunun için hangi driver lazım ?
    2- Touchpad te multitouch çalışmıyor synaptichs kurulu.. Daha ayrıntılı bir driver mi gerekli ?
    3- Pc kapalıyken web tuşu ile küçük bi linux programı ile internete giriliyor bu yok bunu nasıl aktive edebilirim ?

• Merhaba;

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?m=VPCEB1M1E_BJ&l=tr_TR sitesinden eğer kurulu ise ilk işin alttakileri kaldırmak olsun.Sonra sırası ile altaki yazdıklarımı tek tek kurup bilgisayarı yenıden baslatman lazım en son kurduktan sonra bilgisayarı actıgında istediğin tusların calıstıgını goruceksın...

Settings Utility Series
    Sony shared library
    Vaio Event Service

Sony ile kalın...
  • yardımlarınız için teşekkür ederim.. vaio türkiyeye mesaj attım fakat harici sistem kurulumu için destek veremiyoruz dediler..

halbuki bilgisayarın kendi keyi ile kurup etkinleştirme yapmıştım..

şimdi ise tekrardan recovery den kurulum yaptım pbm ler vsvs gibi bütün programları your installer ile kaldırdım..

kendi programlarımı kurdum ama şöyle söyliim kesinlikle bilgisayarın açılış kapanış hızları temiz kurulum + (temiz kurulumdada vaio care update smart wifi kuruluydu) dan çokçok daha iyi.. napalım böyle bi imkanımız yok bilg den tam performans alamayabiliriz bu şekilde diye düşünüyorum..

iyi akşamlar
  • Evet Denedim ve sorunum çözüldü teşekkür ederim.

Fakat;

Fn tuşlarından sadece biri çalışmıyor. Fn+ F1 (Sony vaio için) touchpad'i açıp kapatmak için kullanılıyor. Ama bende çalışmıyor.
  • http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?m=VPCEB1M1E_BJ&l=tr_TR

Settings Utility Series
    Sony shared library
    Vaio Event Service

iyi çözüm. Tavsiye ederim.
  • Merhabalar
    Aynı sorun bende de var. Fn+F1 tuşu yani touchpadı açma kapatma tuşu çalışmıyor. Diğer ses açma kapatma, parlaklık ayarı fln çalışıyor. Leptobun markası SVE17133CTB sony'nin sitesinden baktım dediğiniz Vaio Event Service diye bir yazılım yok.
    Not: İşletim sistemi windows8
  • VPCE serisi için geçerliydi bu açıklama.. Hala kullanıyorum aynı makineyi fakat tocuhpad kapatma bizim seride yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ben bilgisayarıma format atmadan önce çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor.
  • sorunu çözdüm win8 için driver yükleme sırasını aşağıdaki gibi yaptım

1- Settings Utility Series
    2- Sony Firmware Extension Parser Device
    3- Sony Shared Library
    4- VAIO Location Utility
    5- Sony Notebook Utilities
  • Konuyu hortlatayım bari güncel ekran driveri kurun sorun çözülür
  • Arkadaşlar merhaba,

Sony Vaio SVE14116FXB serisi için yükleme sırası nasıl olmalı ?

Sony'nin sitesinde driverlera baktığımda vaio event service driver vs yok.İşletim sistemi Win 7 64 Bit.
  • Valla benim vaio nun anakarti yanali 2 sene oluyor ama o siralar farkli bir modelin event service yazilimini kurabilmistim. Sony sagolsun yazlilim konusunda apple ile yarismaya calisiyor sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: admLive

Valla benim vaio nun anakarti yanali 2 sene oluyor ama o siralar farkli bir modelin event service yazilimini kurabilmistim. Sony sagolsun yazlilim konusunda apple ile yarismaya calisiyor sanirim.

Merhaba,

başka bir modelin event service ini bende kurdum fakat tam randuman alamadım.Parlaklığı %60-70 seviyelerine açıyor en son.Fonksiyon tuşlarında atanmış olan bazı tuşlar çalışmamaya başlıyor.Mesela FN+F1 tuşu sesi kapatması gerekirken kapatmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.