bu yeni kasa focuslar eski kasaya oranla çok geliştirilmiş mondeo seviyesine ulaşmış resmen çok lüks kullanımı keyif veren yol tutuşu başarılı yakıt tüketimi ve çekişi harika tdci olması diğerlerinden bir adım önde başlamasını sağlıyor yanılmıosam 240nm torku gayet tatmin edici
Focus dökülüyor dikkat
quote:
Orjinalden alıntı: ceta
Focus dökülüyor dikkat
??
aman ne içine siniyorsa onu al ama tdci motoru hiç bir zaman da yabana atma!!!!!
Yeni otohaberde focusun ilk 100000 deki arızaları anlatılıyor. Okuyabilirsiniz
MOTORDAKİ KÜÇÜK SIYRIKTAN KASTI NE ANLAMADIM(OTOHABER'İN)
Bize kazık atıyorlar avrupanın en sorunlu arabalarını bize satıyorlar
Ya bu kapı seslerinden falan çok şikayet eden var. Ayrıca malzeme kalitesi olarakta şikayetçi olan baya bi insa var. Anlamadım valla baya bi memmun olanda var. Kalite olarak baktığında passat vardizel ama iki focus alınıyor o paraya. Hala karar verbilmiş değilim. Güvenlik paketli bi ikinci el bulursam belki alırım. Neyse yılbaşına daha çok var o zamana kadar karar veririm inşallah.
1.6 tdci kullanıyorum yakıtı az güçlü konforlu katır gibi araba tabiri caizse
honda düşünüyosan sadece düşünmekle kal :)
arkadaslar tork büyüsüne aldanıp yolda benzinli arabalarla yarışmayın gerçekten hüsrana ugrayabilirsiniz yazın belçikadan arkadasım geldi gelmeden önce sıfır mondeo tdci araba aldı 130 bg dedi geleyim senin 1.6 alfayı asfalta gömücem dedi neyse geldi arkadaşımı asfalta öylebir gömdümki gidince arabayı satıcam dedi ama biraz sürdüm gerçekten koltuga öylebir yapıştırıyorki inanılmaz ama tabi serilik yok 3.vitesde 100 yapıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme