Şimdi Ara

focus 1.6 tdcititanium( 2012,2013), i30 1.6 crdi elite (2012-2014) C4 1.6 e-HDi Exclu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu lafı dediginie gore renoult peugeot citroen vs. daha baska araclarin seslerini duymamissin galiba 1.5 dci motordan daha az sesi cıkıyor fordun motoru. Lutfen Bilmeden yorum yapıp milletin kafasını karıstırma !!
  • mustafa3330 M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Focus'u öneriyorum dediklerinizi fazlasiyla karşılar. Peugeot 407 hyundai elentra ve i30 da bindim hiç biri focusun verdigi performansi ve yol tutusunu vermedi. Yol tutsa nolcak diyen arkadaslara bakma can tasıyorsun allah korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Bu lafı dediginie gore renoult peugeot citroen vs. daha baska araclarin seslerini duymamissin galiba 1.5 dci motordan daha az sesi cıkıyor fordun motoru. Lutfen Bilmeden yorum yapıp milletin kafasını karıstırma !!

Benim duyduğum focus sesleri kulak tırmalıyor ya sen ağır işitiyorsun yada benim kulaklar hassas

Kendinle karıştırma duyduğumu yazarım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Focus'tan başkasına bakma .

Yakıt olarak seni tatmin eder. Ort 5.5 litre , uzun yolda 3.9 -4.2 arası.
    Performans olarak koltuğa çok güzel yapıştırır.
    Yol tutuş zaten tartışılmaz.

Ben o aracin 4 litrenin altina dusmesini mumkun gormuyorum. Her yokus asagi yerde gaza basmazsaniz 90 i gecmezseniz bile zor. Kimse dememis ama focusun yalitimi zayif. Hele ki onceki kasalar berbat

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sana peugeotun renonun fordun motor seslerini video ceker atarım forumdan uzaklasırsın ozaman olurmu ?
  • quote:

Sana peugeotun renonun fordun motor seslerini video ceker atarım forumdan uzaklasırsın ozaman olurmu ?

Beni sadece ceza uzaklaştırır sen rahat ol
    Çek ben dinlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

quote:

quote:

quote:

Fordcular toplanmış :)

pancar gibi öten dizel motoru napcaz sesli çalışan =?

Yıkanırken tazyikli su yüzünden tamponundan boya atan i30 mu alsın. Hangi motor dışarıya ses vermiyor? Üstelik Focus içeriye hiç motor sesi almaz. Eleştiricek başka bişey bulamadın mı dışarıdaki ses içerde seyahat edenin umrumda sanki...

Yanından geçtiğin insanlar kamyonmu geçiyor diye bakar artık

sanki passat aynı sesi vermiyor sonuçta dizel motor bu beklenti nedir anlamıyorum audi a5 ile kıyaslamıyoruz bu araçları....
    önemli olan içeriye bu sesi ne kadar yansıttığıdır ve diğer modellerden bariz az motor sesi alıyor içeriye.

Focusun ki bi başka ama transit gibi

Ford'un motor sesi anca dışarıdan duyulur. İçeriye normal araçlar gibi ses verir. Kaldı ki Citroen ve Peugeot ile aynı motora sahiptirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fordcular toplanmış :)

pancar gibi öten dizel motoru napcaz sesli çalışan =?

Yıkanırken tazyikli su yüzünden tamponundan boya atan i30 mu alsın. Hangi motor dışarıya ses vermiyor? Üstelik Focus içeriye hiç motor sesi almaz. Eleştiricek başka bişey bulamadın mı dışarıdaki ses içerde seyahat edenin umrumda sanki...

Yanından geçtiğin insanlar kamyonmu geçiyor diye bakar artık

sanki passat aynı sesi vermiyor sonuçta dizel motor bu beklenti nedir anlamıyorum audi a5 ile kıyaslamıyoruz bu araçları....
    önemli olan içeriye bu sesi ne kadar yansıttığıdır ve diğer modellerden bariz az motor sesi alıyor içeriye.

Focusun ki bi başka ama transit gibi

Ford'un motor sesi anca dışarıdan duyulur. İçeriye normal araçlar gibi ses verir. Kaldı ki Citroen ve Peugeot ile aynı motora sahiptirler.

Bende zaten disariya gelen pancar motoru gibi sesten bahsediyorum

• bütün seçimlerinizi manuel ve hatcback olarak düşünüyorum.

focus titanium yeterince dolu,sony müzik sistemi geliyor vs ama makyajlı kasaya erişemiyorsanız(ki o fiyata style bile zor bulunur) almayın.makyajlı makyajsız arasında dünya fark var.tüketim c4 ile aynı olacaktır,i30 dan az yakacaktır.

citroen c4 ,exculisive + cam tavan bile bulursunuz o paraya.ama manuel olarak exkulusiv paket e-hdi motor seçeneğinde yok,o yüzden tek kavrama vites MCP ile alacaksınız,geçişleri manuel vites seviyesinde sarsıntılı,tüketim ise focusla aynı.bende bir önceki kasa 110bg manuel olan var,araç orta seviye donanım paketli şehir içi 5 lt ile geziyorum.hız sabitleme,limitör,çift yönlü klima esp gibi özellikler var bence gayet iyi.bir yanda da spor süspansiyon astra kullanıyorum,spor süspansiyondan sebep yola yapışan astramdan sonra yol tutuş konusunda c4 pek kötü gelmedi.iyidir yani.tek kötü yanı arka amasörler çok yumuşak,kötü zeminde vuruntu yapıyor.ben pek sorun etmedim.

i30 ise donanıma boğulmak için sebep.motoru c4 ve focus'un motorundan biraz daha fazla yakar ama iyi kaçıyor.ben kiralıkta kullanmıştım otomatik vites geldi,vitesten sebep tüketim biraz fazlaydı,kronik sunroof tıkırtıları var ama yakışıklı ve sportif bir araç.

aile babası ikinci el düşünen birisiyseniz istemeseniz de focus alacaksınız bu bi gerçek.

gençsen git i30 al.

benim gibi genç ama hem donanım olsun hem ekonomi olsun ama ucuz yollu olsun dersen c4.

• Ford düşmanlığına bak ya eleştirecek bişey bulamadılar aracın dışarıya verdiği motor sesine taktılar. Derdiniz amacınız insanları yanlış yönlendirmek.
  • mustafa3330 M kullanıcısına yanıt
    focus ve i30 kullanicisiyim.
    focus 2015 i30 2015
    yakit olarak i30 la sehir ici 5.5 - 6.5 litre civarinda geziyorum.
    i30 136 beygir 300tork a sahip 7 ileri dct yani otomatik cift kavramali şanzimana sahip.
    focus ise yakit olarak hemen hemen ayni fakat düsuk degil i30dan.
    120bg 300 tork a sahip ve cift kavrama powershift otomatik şanzimana sahip.

i30 doluluk bakimindan focusa fark atar.yol tutus olarak da focusla ayni yol tutusu kim ne soylerse soylesin.
    iç kalite olarak i30 daha kaliteli.
    iceriye motor sesi alma bakimindan iki aracta ayni.
    vites gecisleri i30 da daha iyi ve hizli gecise sahip.
    focus da direksiyon arkasindan vites atabilme olanagi var bence cok guzel bir olanak.
    i30 un ennnn fulu 85bin tl.
    komple cam tavan var aracta acilabilen.
    focusun en full u 105bin tl yanlis hatirlamiyosam ve ufacik bir sunroof var ama serit takip sistemi ve otomatik frenleme sistemi var.tabi bunlar opsiyon ve 4500 tl degerinde.

i30 koltuklari seri kumas karisimi
    focus da goremedim deri doseme.

secim sizin.. imkaniniz varsa gidin test edin oyle alin araci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel53 -- 19 Ekim 2015; 12:56:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu paralara dizel golf mk6 highline ve benzinli golf mk7 highline alınabiliyorken bu kıyasa gerek yok bence benzinli dizel seçimi yapıp birini alın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

i30 yakıt olarak diğerlerinden çok yakacaktır.
    En az c4 yakar, malzeme kalitesi ve iç mekan sessizliği bakımından c4 focustan iyi.
    En iyi yol tutuş focusta ama sert süspansiyonlar şehir içinde insanı rahatsız ediyor.
    2. Elde focus daha az zarar ettirir

Dikkate almanız gereken cevap budur. Bu kriterlerde Focus alınacaksa titanium donanımdan aşağısını sakın almayın, kolay gelsin.

• quote:

quote:

Çek ben dinlerim

Ergenlerle mücadele üslubunuza bayıldım çoluk çocuktan ne çekti bu forum böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

quote:

Çek ben dinlerim

Ergenlerle mücadele üslubunuza bayıldım çoluk çocuktan ne çekti bu forum böyle

Zamanla ogrenecek onlarda daha toylar

• Sehir disi uzun yolda zaten hepsi ayni civarda yakacaktir.Sehir icinde de i30un aman aman fazla tuketimi yok manuelde.Yarim litre maks.Cok yakanlarin surusunu gorduk oyle suruste tabi cok yakar.

İ30 un eksileri kasanin agir olmasi,dusuk hizda abs sorunu,yapay direksiyon,sert on koltuklar,sunroof tikirtisi.

• Millet iyi sallamış yine. Yalıtım ve malzeme kalitesi açısından en iyisi c4'tür. En az yakanı c4'tür. Focusun tek artısı ikinci eli. Yol tutuşu konusunda 3 araç ta hemen hemen aynıdır focusla aralarında uçurum vardır lafı tamamen şehir efsanesi. İ30'a hiç değinmek istemiyorum tarzım olan bir araç değil. Ha bir de focusta arkada oturanlar sıkış pıkış gidiyorlar haberiniz olsun.

• Focus gibi yalıtım özürlü bir araca sınıfının en iyi yalıtımı demişler yuh diyorum. Otomatik düşünüyorsanız kesinlikle çift kavrama robotize şanzımanlardan uzak durun. Forumda powershift arızalarını artırsanız 100 km'de 1 litre az yakacak diye bu rezilliği çekmeye değmeyecegini anlarsınız. Benim tavsiyem donanım ve iç mekan genişliği olarak i30 olur. Ayrıca motoruda oldukça sessizdir. Otomatik düşünüyorsanız evet 1 litre fazla yakar ama buna karşılık size masraf yaratacak sorun çıkarmaz.

• focusu biraz abartmıyormusunuz._?
    * malzeme kalitesinde neresi iyi focusun_?
    * dizel motorlarda focusun kabin içi sessiz diyen hiç bu aracı kullanmamış diye düşünürüm.
    * ayrıca aracın içerisi çok bunaltıcı.
    ***diğer konularda ise tabii ki focusu tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yes i dont

focusu biraz abartmıyormusunuz._?
    * malzeme kalitesinde neresi iyi focusun_?
    * dizel motorlarda focusun kabin içi sessiz diyen hiç bu aracı kullanmamış diye düşünürüm.
    * ayrıca aracın içerisi çok bunaltıcı.
    ***diğer konularda ise tabii ki focusu tercih ederim.

Laf anlatamıyon adamlar yaşlanmış kulakları duymuyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.