Şimdi Ara

focus 1.6 tdcititanium( 2012,2013), i30 1.6 crdi elite (2012-2014) C4 1.6 e-HDi Exclu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan 2008 auris 1.6 elegant aracımı satıp bu üç araçtan birini almayı düşünüyorum. sıfır alamıcam full paketler oldukça pahalı. 65 bin civarı bi araba alcam. çok araştırıyorum ama daha kafamı netleştiremedim. en sonunda burdan bilgi almayı düşündüm.
    her açıdan değerlendirmeye çalışıyorum.
    1.yakıt
    2.dizel ilk kez kullancağımdan sessizlik ve kabin içi sessizlik düzeyi
    3.malzeme kalitesi çünkü araç içinde fazla tıkırtı olunca acayip takıyorum
    4. performans
    5.ve diğer aklımı kurcalayan nokta iki yıl sonra satmayı düşündüğümde aracın değer kaybı

yardımcı olanlara teşekkür ederim şimdiden

• Sürüş zevki = Focus

Malzeme kalitesi ( eh işte derseniz Focus)

Yakıt = 5- 5.5 lt yakarsınız focusla sakin kullanımla, uzun yolda 4 görmeniz muhtemel

Yol tutuşta da Focus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyBRZ

Sürüş zevki = Focus

Malzeme kalitesi ( eh işte derseniz Focus)

Yakıt = 5- 5.5 lt yakarsınız focusla sakin kullanımla, uzun yolda 4 görmeniz muhtemel

Yol tutuşta da Focus

teşekkürler fikriniz için
  • Her kriteri Focus karşılıyor diğerlerine dönüp bakılmaz

• Tabiki focus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Tabiki focus.
    Focus'tan başkasına bakma .

Yakıt olarak seni tatmin eder. Ort 5.5 litre , uzun yolda 3.9 -4.2 arası.
    Performans olarak koltuğa çok güzel yapıştırır.
    Yol tutuş zaten tartışılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Tabiki focus.
    Fordcular toplanmış :)

pancar gibi öten dizel motoru napcaz sesli çalışan =?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İ30 varken onlara bakmayin bile

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kadıkızı . Şaka bir yana ciddi ciddi çok fazla ses çıkarıyor motor, evde oturan birisi benim otoparka girdiğimi duyabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

İ30 varken onlara bakmayin bile

adam işi biliyor

beyaz elite makyazsız kasa
  • i30 yakıt olarak diğerlerinden çok yakacaktır.
    En az c4 yakar, malzeme kalitesi ve iç mekan sessizliği bakımından c4 focustan iyi.
    En iyi yol tutuş focusta ama sert süspansiyonlar şehir içinde insanı rahatsız ediyor.
    2. Elde focus daha az zarar ettirir

• Fordçulardan çok tutuşçular toplanmış
    Sanki yolların hepsi virajlı dağa çıkıyor millet ...
    Düz yolda napacağız peki?
    Her kes biliyor iç hacmindeki sıkıntıyı.
    İ 30 iyi seçenek hem de daha dolu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa3330

şuan 2008 auris 1.6 elegant aracımı satıp bu üç araçtan birini almayı düşünüyorum. sıfır alamıcam full paketler oldukça pahalı. 65 bin civarı bi araba alcam. çok araştırıyorum ama daha kafamı netleştiremedim. en sonunda burdan bilgi almayı düşündüm.
    1.yakıt
    4. performans
    5.ve diğer aklımı kurcalayan nokta iki yıl sonra satmayı düşündüğümde aracın değer kaybı

2008 model auris aracınız benim en sevdiğim kasa ve lpg ile yazdığınız tüm modellerden daha ekonomik oluyor.

65 bin ciddi anlamda iyi bir bütçe biraz daha koyun üzerine d sınıfı sıfır alın. Hem bahsettiğiniz trim seslerini d sınıfı bir modelde yaşamazsınız. Yazdığınız i30 da c4 te trim sesleri olan modeller. Ben illa değiştireceğim derseniz focus alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

şuan 2008 auris 1.6 elegant aracımı satıp bu üç araçtan birini almayı düşünüyorum. sıfır alamıcam full paketler oldukça pahalı. 65 bin civarı bi araba alcam. çok araştırıyorum ama daha kafamı netleştiremedim. en sonunda burdan bilgi almayı düşündüm.
    1.yakıt
    4. performans

2008 model auris aracınız benim en sevdiğim kasa ve lpg ile yazdığınız tüm modellerden daha ekonomik oluyor.

65 bin ciddi anlamda iyi bir bütçe biraz daha koyun üzerine d sınıfı sıfır alın. Hem bahsettiğiniz trim seslerini d sınıfı bir modelde yaşamazsınız. Yazdığınız i30 da c4 te trim sesleri olan modeller. Ben illa değiştireceğim derseniz focus alın.

keşke daha çıkabilsem ama en fazla çıkabileceğim limit bu. c segmenti bi hatchback bi araba almayı planlıyorum. illaki her arabanın artı ve eksi yönleri var tüm açılardan bakıp en mantıklı tercih peşindeyim. düşük km de ikinci el bi araç almayı planlıyorum.

• quote:

quote:

1.yakıt
    4. performans

Yalıtım ve Focus? Çelişen iki kelime.
    C4,Golf veya i30 bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

i30 yakıt olarak diğerlerinden çok yakacaktır.
    En az c4 yakar, malzeme kalitesi ve iç mekan sessizliği bakımından c4 focustan iyi.
    En iyi yol tutuş focusta ama sert süspansiyonlar şehir içinde insanı rahatsız ediyor.

i30 un neresi çok yakacak fabrika verisini tutmuyor mu bu araç
  • i30 un şeklini çok seviyorum bu arabalar içerisinde.ama tüm i30 yorumlarını okudum ve yakıt sarfiyatı fabrika verileriyle arasında bi fark var. focusunda güvenlik paketleri, yol tutuş ve yakıt olarak daha üstünmüş ama focus konusunda benzinli araç kullanıcısı olarak aldığım vakit dizel motor sesi kulaklarımı tırmalar mı diye düşünüyorum.sanırım diğer iki arabada bu kadar ses yokmuş
  • Seçenekler arasında eksiklerine rağmen Focus tercih edilesi duruyor. Benim icın focus'un en büyük sorunu içinin klostrofobik oluşu.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

i30 yakıt olarak diğerlerinden çok yakacaktır.

i30 un neresi çok yakacak fabrika verisini tutmuyor mu bu araç

fabrika verisini yakacak araba henüz Türkiye için üretilmedi. İsanbul Ankara gibi şehirlerde aşırı derecede araç yüzünden, Anadolu şehirlerinde ise çarpık kentleşmeden kaynaklanan dar yollar yüzünden her türlü trafik var. i30 dizel otomatik şehir içi 8.5-9 litrenin altında yakmaz.

• quote:

fabrika verisini yakacak araba henüz Türkiye için üretilmedi. İsanbul Ankara gibi şehirlerde aşırı derecede araç yüzünden, Anadolu şehirlerinde ise çarpık kentleşmeden kaynaklanan dar yollar yüzünden her türlü trafik var. i30 dizel otomatik şehir içi 8.5-9 litrenin altında yakmaz.

manuelden bahsediyoruz 4 ün altına düşer diye umuyorum uzun yolda

dur kalka bişi demiyorum

i20 ile 4 ün altını yakalayabiliyorum .
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.