Şimdi Ara

focus 1.8 tdci comford hk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. focus comford 1.8 tdci alma arafesindeyim. Hatchback 2004 model 80,000kmde fiyatinı da pazarlıkla 20,500 ytl ye düşürdüm. Bu fiyat nasıl dersiniz??? Söylediğine göre çizikten dolayı birkaç kısmi boya hariç hiçbirşeyi yok.

Aslında benzinli bir hb focus düşünüyordum ama bu araç denk geldi. Dizel olması büyük avantaj, söylenenlere göre de 1,8 motor focusu uçuruyormuş. Tam benim istediğim gibi yani. Şimdiye kadar 1,2 motorlu araçlar kullandım ve artık arkadan sellektör yapıp yol isteyen araçlara yol vermekten sıkıldım açıkcası :)

Bu aracı önerirmisiniz yoksa benzinli focusu mu tercih etmeliyim. Focustan başka araç da düşünmüyorum. Beni düşündüren dizel motorun sorun çıkarabileceği ve motor gürültüsünün canımı sıkabilecek boyutlarda olabilmesi ihtimali. Sizlerden değerli yorumlarınızı bekliyorum konu ile ilgili.Şimdiden teşekkürler.

• Dizel kadar gürültülüdür..
    Bu motor focusu aya kadar götürür.. Emin ol kolay kolay kimse senden yol istemez.. Bu aracı alırsan sık sık frenlerini kontrol ettir çünkü durmakta sıkıntı yaşarsın..
    Ayrıca, Bu aracın vites kutusu MTX75.. Kısa oranlı ve harika bir vites kutusuna sahiptir..
    Ancak; ekonomi yapayım diye dizel alıyorsan tavsiye etmem.. En ekonomik araç LPG'li araçtır..
    Bu araçların; Aks sorunu vardır.. Almaya karar verisen mutlaka kontrol ettir.. Motor kaç bindeymiş, pompanın turbonun, enjektörlerin durumu nedir kontrol ettir.. Araç sağlam sa ve sen güç istiyorsan tork istiyorsan bu aracı al.. fiyat bence gayet iyi..
  • ozyurek teşekkürler yorumun için. bir de dizel araçlar problemli olduğu söyleniyor. Yani bakımları çok ağırmış (pahalı) ayrıca arıza yaparsa çok büyük masraflar açıyormuş. Ne derece doğrudur. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Saygılar...
  • Tamamıyla doğru.. Ama tek suçlu Türkiye'deki mazot..
    Yani bizdeki mazot sağlam olsa bişey olmaz bu motorlara..
  • özyürek arkadaşın söylediklerine katılıyorum. inanılmaz seri bir motoru vardır. madem performansa önem veriyorsun 1.8 tdci tam sana göre. bu dizel motorun sorun çıkarma oranı diğer kaliteli markaların dizelleriyle aynıdır. yani tamamen kullanımla alakalı birşey. önceki sahipleri bastın mı gidiyor diye benzinli araba gibi hoplayıp zıplamaya kalktılarsa, sert hareket yaptılarsa ileri de biraz can sıkabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

Dizel kadar gürültülüdür..
    Bu motor focusu aya kadar götürür.. Emin ol kolay kolay kimse senden yol istemez.. Bu aracı alırsan sık sık frenlerini kontrol ettir çünkü durmakta sıkıntı yaşarsın..
    Ayrıca, Bu aracın vites kutusu MTX75.. Kısa oranlı ve harika bir vites kutusuna sahiptir..
    Ancak; ekonomi yapayım diye dizel alıyorsan tavsiye etmem.. En ekonomik araç LPG'li araçtır..
    Bu araçların; Aks sorunu vardır.. Almaya karar verisen mutlaka kontrol ettir.. Motor kaç bindeymiş, pompanın turbonun, enjektörlerin durumu nedir kontrol ettir.. Araç sağlam sa ve sen güç istiyorsan tork istiyorsan bu aracı al.. fiyat bence gayet iyi..

• belki geç oldu ama birkaç kelimede ben söyliyeyim.

bahsetmiş olduğun aracın aynısından bende var.2003 model 1.8 tdci hb.

tek birşey söyliyeyim mükemmel.harika bir araç.aldığımda 65 bin km de idi.şu anda 83 binde gayet sorunsuz .dizel vay masraf açar vay şu olur korkma al.km 160-170 civarı yakar.biraz dizellere göre 20 ykr fazla ama bir o kadarda rahat edersin.bende senin gibi focus aradım.dizel olsun dedim .gönlüme göre 2.el aldım.2005 te 26 ytl almıştım.şimdi piyasası 23-24 arası ama allah a şükür darbe boya çizik çürük yok.nazar değmesin.senin bulduğun fiyat gayet güzel.performansına gelince.rampa düz dinlemiyor.gaza basman yeterli.nazlanmaz hayatta.bastınmı gider çektinmi durur.aldım alalı 150 milyon masraf açtı oda motorla alakalı bir hortum bir okuyucuy du.ama dikkatli kullanım devirli kullanım şart.üzmeden kullanıcan.demişsinya arkadan sellektör yemekten bıktım diye.bende millete sellektör yapmaktan biktim valla.hele rampa yukarı deme keyfime

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leon 1.5 TSI / Manuel Hk.
    3 yıl önce açıldı
    Ford Focus 1.6 TDCi Titanium
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.