Şimdi Ara

focus 2 100 ps teleflex prins (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: O.B.K

Hocam yukarıda yazdığıma cevabın bu ise ben artık sana diyecek birşey bulamıyorum.

Sadece Ingiltre piyasasinda üretilmi$ ve satilmi$ - ba$ka ülkelere ihrac edilmemi$ Motorlar´da celik SUBAP yuvalari var olmasi

Türkiye piyasasindaki Focuslarda yada avrupa piyasasindaki Focus´larda otomatikman celik subap yataklarinin olacagi mecbur olucak diye bir kaidat yok

quote:

.... Ve ben yine nazik davranarak bunu hatan olarak yüzüne vurmadım. Aynı nezaketi beklerdim.

Ben hata yapmadim

quote:

Evet, püskürtmeyi yukarıda yazdım. Ama sen meme falan demişsin. Sanırım lpg nozzle'larını kastediyorsunuz. Evet, hangi noktadan püskürtüldüğü ve karışımı önemlidir. Bu sebeple nozzle'ın konumu önemli. Subaba en yakın yerde ve doğru açıda olmalı.

türkce ismini tam tercüme etmemi$ olabilirim
    resimde i$aretlenmi$ yerlere dikkat et...
    http://www.imz-ural.de/webimages/kopf1.gif

DOGRU ACI sizin icin hangisidir???

• Kimseyi az önce kendisinin söylediklerine inandırmak zorunda değilim. Kimseye de doğruları ben öğretecek değilim. Forum paylaşma mekanıdır. Egoların birbiriyle debelendiği yer değil... Önce bilgiye, öğrenmeye açık olmak gerekir. Önyargıları bir kenara bırakıp, karşısındaki insanın da birşeyler biliyor olabileceğini hesaba katmak gerekir. Hata yaptığında da bunu kabullenmek gerekir.

LPG bölümüne kendi açtığım buji başlığı haricindeki son mesajımdır.

Olur da bilgi almak isteyen olursa bu başlığa yazmak yerine herdaim özel mesaj atabilir.

Saygılar.
  • quote:

Kimseyi az önce kendisinin söylediklerine inandırmak zorunda değilim. Kimseye de doğruları ben öğretecek değilim. Forum paylaşma mekanıdır. Egoların birbiriyle debelendiği yer değil... Önce bilgiye, öğrenmeye açık olmak gerekir. Önyargıları bir kenara bırakıp, karşısındaki insanın da birşeyler biliyor olabileceğini hesaba katmak gerekir. Hata yaptığında da bunu kabullenmek gerekir.

Olur da bilgi almak isteyen olursa bu başlığa yazmak yerine herdaim özel mesaj atabilir.

Saygılar.

Sadece 1 kişiyle geçen bir diyalog için böyle bi karar almamanız naçizhane fikrimdir. Ender sıklıkta msj atarım LPG forumunda, toplasanız bu 2. yada 3. dür.. Yazmasamda postlarınızı ilgiyle ve merakla takip ediyorum. LPG konusunda önyargılıydım. Tam karar veriyorum, sonra cesaret edemeyip cayıyorum, birkaç aydır kendi içimde bunun savaşını veriyordum Farkında olmadan bu önyargıyı kırdınız, şu an ciddi ciddi LPG dönüşüm yaptırmayı düşünüyorum, hatta düşünmeyi geçtim karar verdim. Yine de bu kapsamda buradaki bilgilere ihtiyacım var. Size birebir pm le sorup cevap alabileceğim birçok şeyi okuyarak buluyorum zaten, 10 dk aralıklarla pm atmak işime gelmez doğrusu Bilgi paylaşımına devam lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 28 Nisan 2010; 0:20:39 >

• quote:

Kimseye de doğruları ben öğretecek değilim.

Dogrulari bildigini bilmek, bildiklerinden emin olmak her $eyin temeli

quote:

... Önce bilgiye, öğrenmeye açık olmak gerekir.

Dedigim dedik diyen bir ki$i var burda

Prins Firmasi Focus´larda LPG Sistemi icin Motorlarinda Modifiyeyi olmasini öngörüyor

AMA Siz keninizi "bilginizle" Prins firmasinin üstünde oldugunuzu söylüyorsunuz.

quote:

LPG BOSCH Bujilerini secmesinin zor olmucagini dü$ünüyorum

• Birazcık kibar olunsa hiçbir sorun olmaz sanırım.
    Hele OBK gibi saygıdeğer, bilgili ve yardımsever bir arkadaşa kesinlikle bu tarz mesajlar olmamış.

OBK üstad bir kişi canını sıktı diye bir bölüme hiç mesaj atmama kararınızı tekrar düşünmenizi rica ederim.

Herkes görüyor, seni de biliyoruz.

Muhabbetle.
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama,konuyu baştan sona ayrıntılarıyla okudum.Sabrı ve her ne olursa olsun karşısındakine olan saygısından ötürü O.B.K arkadaşımızı tebrik ediyorum.İlginç ve işe yaramaz polemiklerle,forumdaki birçok kişinin sağlıklı bir şekilde faydalanabileceği bu tür konuları baltalayan kompleksli üyelerede

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.