3.8 Lt < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Focus 3 triger değişimi ve rutin bakım hakkında (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tamamdır hocam teşekkür ederim, dikkate alacağım yorumunuzu
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ford daha yeni sayılır hocam, ilerleyen zamanlarda göreceğiz, inşallah bu da memnun bırakır
.
Ford clinicten memnun muydunuz peki?
Arkadaşlar başka yer önericek arkadaşların tavsiyelerine de açığım.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam
.
Hocam orijinal dediğinizin markası nedir acaba?
Yorumunuz için teşekkür ederim bu arada.
Anladım hocam, dediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ediyorum
.
Hocam bunların fabrikasyon trigeri ve devirdaimi hangi marka oluyor bilginiz var mı?
Ben de internetten eurorepar buldum triger için, devirdaim için de pierburg diye bir marka ile birlikte satıyorlar bunların ikisini birlikte alsam iyi midir?
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, dediklerinize dikkat edeceğim
.
Anladım hocam dediklerinizi dikkate alacağım, değiştirirken onlara da bakıp değiştirsinler o zaman, yorumunuz için teşekkür ederim
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 28 Mayıs 2022; 13:38:48 >
Evet hocam muhtemelen 4 koyuyorlar, çünkü motor 3.8 lt alıyor, filtre ile birlikte toplam 4.25 gibi bir şey oluyormuş genelde 4 koyuyorlar diye biliyorum.
Fomoco olması lazım hatam yoksa ama ben her aracımda dayco kullanıyorum.
2015 Clio aldı tanıdık sanayide triger vs değiştirdi özellikle orjinal takın dedi sonradan yan sanayii taktıkları ortaya çıktı , üzerine her arabaya getir yaparız diyen ustaya güvenmem ben şahsen
Hangi marka aldıysam özel servise gittim şimdiye kadar
İstanbul Anadolu yakası özel Nas Ford tavsiye ederim hemde örnek olarak verebilirim
Anladım hocam teşekkür ediyorum bilgi için
.
Zaten PSA grubunda orjinal devirdaim Pierburg. Citroen e-hdi sahibiyim, temelde sizinkiyle aynı motor.
Yağ filtresini orjinal, diğer filtreleri Mann alın. Yağı da kendi sitesinden Mobil1 Esp alın. Trigeri de orjinal alın, bulamazsanız Eurorepar alın. Eurorepar Bosch'tan kalitelidir.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam,
Ben de özel servise gitmeyi düşünüyorum, dediğiniz gibi sanayide her işi yaparız diyen ustalara ben de güvenemiyorum.
Ben Ankarada bu genel bakımı yaptıracağım ama İstanbulda bakım yaptırmak isteyen arkadaşlar için öneriniz faydalı olacaktır diye düşünüyorum tekrardan teşekkür ederim, iyi forumlar
.
Dediklerinizi dikkate alacağım hocam,
ama yağ konusunda pek emin değilim maalesef, ben de aslında mobil 1 esp istiyorum da fiyatları çok pahalı maalesef
, onun dışında bu 3 lüde hangisini tavsiye edersiniz? Hatta bu 3 ü arasında bir sıralama yaparsanız (maliyetin ne kadar düşük olursa o kadar iyi olacağını düşünerek
, mesela 70 fazla verip castrol almaya değmez ya da zaten mobil 3000 en iyisi ve bu sebeplerden 1)x marka 2) y marka 3) z marka gibi) çok memnun olurum.
İlginiz ve yorumunuz için de çok teşekkür ediyorum
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Motor yağında ben onların haricinde Liqui Moly Special Tec F tavsiye ederim,listedeki yağlar orta şeker yağlar pek kaliteli değiller.Yine de bir seçenek seçmek gerekiyorsa,onların arasından Motul seçerdim.Filtrelerin hepsini Mann alabilirsiniz
Triger setini mutlaka orjinal alın ve mümkünse yetkili serviste taktırın.Mann filtrelerin hepsini filtremarketim.com üzerinden alabilirsiniz güvenilirdir.Yağı Motul resmi satıcılarından almanızı tavsiye ederim,Liqui Moly'e karar verirseniz liquimolyturkey.com üzerinden alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 28 Mayıs 2022; 18:4:20 >
ina veya gates yok mu? Neden bu markalar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takip mesajl olsun. Yakında benim de benzer bir masrafım olacak
Ben kendi arabama 600 küsür lira verip Liqui Moly alıyorum mesela. Tercih meselesi.
1. Liqui Moly
2. Mobil 1 Esp
3. Shell Helix Ultra diye gider benim sıralamam. Eğer uygun koyayım diyorsanız Castrol yerine Total koyun daha iyi. Bizim motorlar için tam f/p.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X