Şimdi Ara

Focus 4 1.5 Ti-VCT 123PS Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu arabadan düşünüyorum ama 3 silindir olduğunu öğrendim bir anda soğudum. Bir önceki kasaya göre bg ve tork düşürülmüş gerçekten fordu anlamak mümkün değil

Kullananlardan ricam performans ve lpg uyumu hakkında bilgi verebilir mi. Silindir sayısının azalması başta motor sesi olmak üzere çoğu konuda olumlu bir yanı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış hatırlamıyorsam honda civic'in 1.5 turbo benzin motoru da 182hp 3 silindir idi. Bunun mantıklı bir sebebi mutlaka vardır. Benzer güçlere sahip 4 silindir araçların devir başına verdikleri güç ve emisyon değerlerini karşılaştırmak gerekir diye düşünüyorum. Yoksa bunun farklı bi mantıklı açıklaması olamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

Yanlış hatırlamıyorsam honda civic'in 1.5 turbo benzin motoru da 182hp 3 silindir idi. Bunun mantıklı bir sebebi mutlaka vardır. Benzer güçlere sahip 4 silindir araçların devir başına verdikleri güç ve emisyon değerlerini karşılaştırmak gerekir diye düşünüyorum. Yoksa bunun farklı bi mantıklı açıklaması olamaz.
    Civic 4 silindir
  • Atmsoferik degilde turbo olsa anlarım 3 silindiri ama o güzelim arabayı 3 silindir yapmak mantıklı görünmüyor. Ancak performans verileri 4 silindirli önceki versiyona göre hemen hemen aynı hatta son hız daha fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımda 3 kalmış hocam, kusura bakma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.2 i-CTDi CRV Nasıldır ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.