Şimdi Ara

focus almayı düşünüyorum 2008 dizel.ne dersiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eminkurtoglu

http://forum.donanimhaber.com/m_20187150/tm.htm

Dizel motorlarla ilgili bilgilendirici bir tartışma dönmüş, cyrtocaramoorii'nin tavsiyesiyle girdim baktım linki bilenleriniz vardır ama benim gibi yabancısı olanlar için ekledim.
    kolay gelsin.

pejo ve citroen in daha farklı bir motor ürettiklerini düşünmüştüm fransızlar olarak, pejo da bmw ile geliştirilen motorlarında varlığını duymuş veya okumuştum.

308 110hdi ve focus tdci 109 aynı motorlar mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_22026445/mpage_1/f_/key_dizel//tm.htm#22026445

Bahsettiğim konu bu idi..Ben biraz yanlış aktarmışım.Peugeot ve Citroen'de motor hemen hemen aynı.Farklı bir motor değil.Performans farkı şanzıman ve diğer etkenlerden dolayı var.Bu arada Pejonun Bmw ile ürettiği motor benzinli olan motoruydu.Sanıyorum ki hem atmosferik hm de THP olanlar ortaktı.Tam emin değilim.

• PSA Peugeot Citroen bunlarda Beko ile Arçelik gibi ayni temel üzerinden üretiliyor tabii model olarak genelde farklıdırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminkurtoglu

http://forum.donanimhaber.com/m_20187150/tm.htm

Dizel motorlarla ilgili bilgilendirici bir tartışma dönmüş, cyrtocaramoorii'nin tavsiyesiyle girdim baktım linki bilenleriniz vardır ama benim gibi yabancısı olanlar için ekledim.
    kolay gelsin.

pejo ve citroen in daha farklı bir motor ürettiklerini düşünmüştüm fransızlar olarak, pejo da bmw ile geliştirilen motorlarında varlığını duymuş veya okumuştum.

308 110hdi ve focus tdci 109 aynı motorlar mı?

1.4 hdi ile 1.4 tdci
    1.6 hdi ile 1.6 tdci aynı motorlardır; ama sadece motor bloğu olarak.

Diğer tüm aktarma organları markalara göre farklı kullanılıyor.

Bu motorları kullanan aklıma gelen markalar, peugeot, citroen,ford,volvo,mazda..

Pejo bmw işbirliği benzinli motorlarda.

• Focus almayı dusunuyorum demıssınız..Bencede cok yerınde bir karar olur.ama beyaz renklı sırket araclarından uzak durun dıkkat edın.Hosafı cıkmıs km dusurulmus arabayı satmasınlar.Focus gercekten yakıt ekonımısı ve motor gucuyle cok guzel bır arac.Fordun dızellerınde herhangıbır kronık sorun yok.iciniz gonlunuz rahat olsun.Aldıgınız aracı ustaya gosterın ozellıkle turbosuna vs baktırın.dizellerde motor temızligi cok onemli.Bugun bir turbo degısımı 3000 tl ye patlıyor.Bakımlı temız bulursanız kacırmayın.Maddi durumunuz ıyıyıse toyota corolla yı da bir dusunun derım.D-4-D 1.4 dizel.Cok baba araba.2. elide fevkalade guclu ha dedımmı satarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9E79BA17 -- 31 Temmuz 2010; 16:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligs1905

Ford dizeller sorunlu diye biliyorum.

Yanlış biliyorsunuz demek ki.

----------------------------------------

En iyisi dizel alın siz,cidden.
  • Sorunlu bir araç olsa bu kadar şirket kullanırmıydı.
  • Sorunsuz ekonomik ve performanslı bir motor..Temiz kullanılmışına rastlarsanız iyi bir tercih olur..
  • Temiz bulursan al ama şirket çalışanlarına verilmiş eşşekten beter kullanılan genelde trend donanımlı ve beyaz renk olan focuslardan ısrarla kaçınmanı tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.