Heee birde şu varki araç şimdi peşin 33.500 iken kredili si 34.300 yanı daha ne olsun sahibinden .com da adam akıllı 2011 arabayı 30.000den aşağıya veren yok. kaldı kı bende olsam 30.000 den bir gram aşağıya vermem sen nasıl 28.000den vermiyorsan otomatıkman biraz araba almak gecikiyor. bu allahın emri ve unutmayın ki eğer düşündüğünüzden aşağıya bir fiyat buldunysanız birşeyler oluyor çıkıyor zamanlar bir şeyler adam onu boşuna 30.000 veya 31.000 demiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: çıll
Heee birde şu varki araç şimdi peşin 33.500 iken kredili si 34.300 yanı daha ne olsun sahibinden .com da adam akıllı 2011 arabayı 30.000den aşağıya veren yok. kaldı kı bende olsam 30.000 den bir gram aşağıya vermem sen nasıl 28.000den vermiyorsan otomatıkman biraz araba almak gecikiyor. bu allahın emri ve unutmayın ki eğer düşündüğünüzden aşağıya bir fiyat buldunysanız birşeyler oluyor çıkıyor zamanlar bir şeyler adam onu boşuna 30.000 veya 31.000 demiyor...
Kusura bakmayında sizin kredi çekerek fazladan para ödemeniz arabanın değerini neden arttırıyor? Bu araba 2-3 ay önce 28.900 e satıldıysa (daha ucuza alanlarda var pazarlık kabiliyetine kalmış) değeri budur.Şimdi 2-3 aydır kullanılıp 3000-5000 km lere gelmiş araca 31-32 bin TL veren adamın aklı benim gözümde kıt'dır.
2. el arabalarda kar edilir (adam sıkışmıştır ucuza satar alan adam'da normal piyasa değerinden bir başkasına satar)
Ama sıfır arabada kar etme anlayışını bir türlü aklım almıyor.Kar'ı geçtim değerinden en kötü 1-2 bin lira aşağısına vereceksin ki 2.el cazip hale gelsin.
İsteyen istediği fiyattan satar-alır umurumda değil ama yukarıda yazdıklarım benim düşüncelerim kimse katılmak zorunda değil.
(Tabi 32 bine 2.el focus satan elemanlarla aynı zihniyetten olan arkadaşların sözlerime hak vermesini beklemiyorum)
2011 hb focus aldım 3 ay oldu benzinli kaliteli bir araç arıyorsanız ben tavsiye ediyorum alacak arkadaşlara rahat ve sağlam bir araç memnunum tavsiye ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme