Şimdi Ara

Focus hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Fiesta da bakıyorum hocam fakat baktığım focuslar 2004 ve 2005 model araçlar ve genelde degiseni, kaydi olmayan ayrica km olarak düşük araçlar. Uzun süredir arıyorum ama temiz bir focus bulamadim, temiz olanina da 33 34 bin istiyorlar, nolcak bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matias28 kullanıcısına yanıt
    Bayramdan sonraki hafta düşer fiyatlar 1-2 bin tl ama samanlıkta iğnede arama yani temizi 33-34 olan arabayı 30 a bulman çok çok zor. Bu bahsi geçen araba focus 1 değildir umarım sıfırı bile 34 etmez bu saatten sonra. Punto tavsiye etmem çok kalitesiz. Bütçe bu kadarsa 30-32 ye 2009 1.2 trend fiestalar var değişensiz temiz düşük kilometreli motora bakmadan ondan alınmalı bence. Ömür puntoyla lineayla geçirilmicek kadar kısa insan bir kalite hissi arıyor herşeyde.

32-33 olanlar 1.kasa focuslar,piyasa aşırı uçmuş durumda.Bende fiestada karar kıldım fakat 30-32 ye dediğiniz kasa fiestalar genelde kazalı oluyor.piyasa cidden aşırı yüksek,kafam iyice karıştı.
    Bekleyin 3 hafta kadar düşücek fiyatlar. Zaten herkes fiyatları 2 şer bin artırdı ama satamıyo kimse sabah akşam bakıyorum ilanlara aynı arabalar duruyo haftalardır. Bayramdan sonra 27-28 e temiz focus 1 rahat bulunur. Aynı şekilde 32 ye 1.2 motor temiz fiestadada.

tamamdır hocam,bayram sonrasını bekleyelim,sağ olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Bayramdan sonraki hafta düşer fiyatlar 1-2 bin tl ama samanlıkta iğnede arama yani temizi 33-34 olan arabayı 30 a bulman çok çok zor. Bu bahsi geçen araba focus 1 değildir umarım sıfırı bile 34 etmez bu saatten sonra. Punto tavsiye etmem çok kalitesiz. Bütçe bu kadarsa 30-32 ye 2009 1.2 trend fiestalar var değişensiz temiz düşük kilometreli motora bakmadan ondan alınmalı bence. Ömür puntoyla lineayla geçirilmicek kadar kısa insan bir kalite hissi arıyor herşeyde.

Kalite hissini fiestada mi buluyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: matias28

32-33 olanlar 1.kasa focuslar,piyasa aşırı uçmuş durumda.Bende fiestada karar kıldım fakat 30-32 ye dediğiniz kasa fiestalar genelde kazalı oluyor.piyasa cidden aşırı yüksek,kafam iyice karıştı.

Hocam fiyatlar asiri ucmadi zaten temiz focuslar o civardaydi. 2005 model cliolara 28-29 diyorlar. Arada ciddi fark var.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam fakat bu 32 33 binlik focuslari uzun zamandır takip ediyorum, çoğu bekliyor.bir de ben o paraya alcam ama satarken o fiyata satabilcem mi o da düşündürüyor. 2008, degisensiz, 1 parca boyalı, 80 kusur bindeki fiestaya 27 verilir mi sizce?

Puntoya göre evet fiestada kalite hissini buluyorum. Marka imajıda cabası. Fiat neree ford nereee.

• Temiz focus 1 + iyi bir montajlanmış lpg = yolların Fatih'i

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı kanatteyim ama fiyatlarin pahaliligi beni caydirmaya başladı.

Hocam hafif kazalı bir focus alın. Biz bizim focus 1 i 118 binde aldık. 2012 de. Ön Çamurlukları değişmiş vs tüpsüzdü. Şuan 140.000 de tüp taktırdık. Yani hafif kazalı birşey bulursanız rahat binersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    olabilir hocam ama biliyorsunuz satarken sorun oluyor,bizim milletimiz maalesef takıntılı.
  • quote:

Doğrudur hocam fakat bu 32 33 binlik focuslari uzun zamandır takip ediyorum, çoğu bekliyor.bir de ben o paraya alcam ama satarken o fiyata satabilcem mi o da düşündürüyor. 2008, degisensiz, 1 parca boyalı, 80 kusur bindeki fiestaya 27 verilir mi sizce?

Dizelse cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Puntoya göre evet fiestada kalite hissini buluyorum. Marka imajıda cabası. Fiat neree ford nereee.

İkiside b sinifi sonuçta hocam.

Arac benzinli, ben genede özellikle bayram sonunu bekleyecegim, fiyatlar yüksek, belki biraz düşer piyasa, herkese yardımları icin teşekkür ederim, araci alinca konuyu guncellicem.

• quote:

Arac benzinli, ben genede özellikle bayram sonunu bekleyecegim, fiyatlar yüksek, belki biraz düşer piyasa, herkese yardımları icin teşekkür ederim, araci alinca konuyu guncellicem.

Kurbandan sonra belki düşer.

Dun bir mersedes gordum yolda , satilik yaziyor. Yaninda bir kac adam var anahtarcilarmis. Adam 51 e satacak sahibi dedi. Neyse 3-4 dk sonra sahibi geldi 53 e satiyorum pazarlik payi var dedi.

Kurbandan sonra diyorsanız o zaman biraz sıkıntı hocam iyi kötu bir arac bulup ucune besine fazla bakmadan alip geccez sanirim, bekledikce de insanin kafasi allak bullak oluyor

• quote:

Kurbandan sonra diyorsanız o zaman biraz sıkıntı hocam iyi kötu bir arac bulup ucune besine fazla bakmadan alip geccez sanirim, bekledikce de insanin kafasi allak bullak oluyor

Hocam en güzel araba alma zamanı aslında aralık ayıdır çünki o ayda 0 araçlarda kampanya olur. Millet elindeki araçları ucuz ucuz satar. En yanlış zamanda yazın ve bayram arefesidir. Çünkü araç kiralama yerine alıp bineyim 2 ay sonra satarım diye düşünende çoktur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.