Bildirim
Focus hakkında
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben olsaydım vermezdim çünkü 2004 model benzinli araca 32 verene kadar 10-15 bin daha verip dizel daha genç 2010 civarı araçlar alınabilir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2009-model-sedan-ford-focus-dizel-75-bin-km-de-434576225/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-temiz-110luk-fluence-435603461/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-nin-ilk-goz-agrisi-opel-astra-444816508/detay
c sınıfı dizel araç rahat bulunuyor yani 45 civarına ama 32 yi o araca vermek bence saçma temizleride pek kalmadı zaten yüksek km de çoğu
bütceniz yoksa daha fazlasına bence daha genç b sınıfı araçlara yönelin
-
30.000 tl bütçeye 45.000 tl lik araç tavsiyesi vermek... -
10 15 veren 20-25 de verir. Sıfır astrayi 58 den veriyorlar 2 bin de lpg 60 a is tamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 veren 35 de verir 35 veren 40 da verir derken siz foruma göre Premium bir araç sahibi olabilirsiniz.
30 bin liralık araç istiyorsun ama 45 bin liralık araç öneriyorlar neyse konuya gelelim.
Bence Focus 1 yerine daha az kullanılmış ve daha genç punto bulunabilir. -
Konu biraz dağılmış punto, golf, astra, ibiza bakiyorum ama focus daha çekici geliyor. Ayrıca 30 bin cikabilcegim son nokta.
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
10 15 veren 20-25 de verir. Sıfır astrayi 58 den veriyorlar 2 bin de lpg 60 a is tamam.
bende onu diyorum eski araba aldıkça fiyat hak etmeme olayı gittikçe artıyor ne kadar yeni alınırsa okadar mantıklı bence -
quote:
Orijinalden alıntı: o.lut03
quote:
bende onu diyorum eski araba aldıkça fiyat hak etmeme olayı gittikçe artıyor ne kadar yeni alınırsa okadar mantıklı bence
bence 150 daha koysun 320d alsın ha 15 ha 150 dimi -
bence o paraya alınabilecek araç focus, yada megane2 ...
ikisinide kullandım, focus alınabilir, sağlam,güzel araba...parça fiyatıda normal, satışıda kolay -
quote:
Orijinalden alıntı: Dukkha
quote:
Orijinalden alıntı: o.lut03
quote:
bende onu diyorum eski araba aldıkça fiyat hak etmeme olayı gittikçe artıyor ne kadar yeni alınırsa okadar mantıklı bence
bence 150 daha koysun 320d alsın ha 15 ha 150 dimi
siz benim mesajımı tam okumadınız galiba altında yazdıklarımı da okuyun benimki öneriydi isteyen istediğini alsın görüşümü söyledim.
-
Madem yeni önerme meraklısısın. Adamın bütçesi 30 bin. Bu bütçeye en yeni aracı Öner. Ne diye 45 bin lik aracı öneriyorsun.
accent eralara bak
Focus 1 güzel arabadır, altındaki mühendislik çoğu güncel arabayı tokatlar.
Ama artık bayağı eskidi özellikle zetec motorunun lpg uyumsuzlukları, rolanti sorunları, yalancı hararet olayı çok can sıkar.
Biz 2010 un sonunda 2001 Ambiante Güvenlik paketli aldık hala bizde temiz olarak almamıza rağmen son 2 yıldan beri sağından solundan patlak vermeye başladı. En basitinden hidrolik direksiyon sisteminden lakluk diye sesler geliyor, bagaj açma düğmesi çalışmıyor merkezi kilit beyini diyorlar. Güvenip yaptıranıyoruzda. Arka taraftan dönerken lak luk sesler geliyor.Rolanti dalgalanmalarını filan kanıksadık artık.
Bence artık daha yeni araçlara yönelin, zaten focus, golf 4, astra g tarzı araçlar iyice anadoluya kaymaya başladı. Gaziantepte 2010 da focusu aldığımızda çevrede tek tük focus vardı ve hemen hepsi orijinaldi diyebilirim. Şimdi neredeyse her köşede var abuk subuk karlıklarla modifikasyonlarla...
Punto, accent era filan bakabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
30 bin focus 1 e çok değil mi ya 32-33 bine temiz 2005-2006 model focus 2 bulunuyo piyasada azcık kazalısı 30 ada bulunur. Focus 1 için 26-27 den fazla verilmez gibime geliyo. Performans ve c sınıfı takıntısı yoksa 1.2 motorlu 2009 temiz fiestada alınır 30-32 ye. 2005-2006 model astra h de alınır. Focus 1 çok eski. En kötü megane 2 alınır o fiyata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 31 Mayıs 2017; 22:41:59 >
quote:
Madem yeni önerme meraklısısın. Adamın bütçesi 30 bin. Bu bütçeye en yeni aracı Öner. Ne diye 45 bin lik aracı öneriyorsun.
ben konu sahibine yazdım sizene ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ZETEC SE
Focus 1 güzel arabadır, altındaki mühendislik çoğu güncel arabayı tokatlar.
Ama artık bayağı eskidi özellikle zetec motorunun lpg uyumsuzlukları, rolanti sorunları, yalancı hararet olayı çok can sıkar.
Biz 2010 un sonunda 2001 Ambiante Güvenlik paketli aldık hala bizde temiz olarak almamıza rağmen son 2 yıldan beri sağından solundan patlak vermeye başladı. En basitinden hidrolik direksiyon sisteminden lakluk diye sesler geliyor, bagaj açma düğmesi çalışmıyor merkezi kilit beyini diyorlar. Güvenip yaptıranıyoruzda. Arka taraftan dönerken lak luk sesler geliyor.Rolanti dalgalanmalarını filan kanıksadık artık.
Bence artık daha yeni araçlara yönelin, zaten focus, golf 4, astra g tarzı araçlar iyice anadoluya kaymaya başladı. Gaziantepte 2010 da focusu aldığımızda çevrede tek tük focus vardı ve hemen hepsi orijinaldi diyebilirim. Şimdi neredeyse her köşede var abuk subuk karlıklarla modifikasyonlarla...
Punto, accent era filan bakabilirsiniz.
Hocam 2005 model lpg li focus kullanıyorum 160k kilometrede bu yazdiklarinizin cogu yok arabada. Arkadan kasislerde bir ses geliyor bi o var. Sifir km aldigim astra h aracimi 36k km de satip bunu aldim inanin daha mutluyum.
Muhendislik acisindan focusla astra arasında çağ farki var.
Temizi bulunursa alınabilir ama iyi baktirin 2 senede 6 kere el degistiren focuslar var. Bakim yaptirmadan binip satıyor millet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dediğim gibi son 1-2 yılda oldu bunlar. Yoksa yine çok memnunuz arabadan, zaten saydığım şeyler de çözülmeyecek işler değil. Bin lira kilit ve direksiyon sistemine, 1-2 binde motora harcansa bütün sorun çözülür.
Aldığımızda lpg yoktu ve arabada çıt yoktu diyebilirim, gaziantep yolları sayesinde kapılardan trim sesleri geliyor.
Ayrıca bizimki makyaj öncesi 154-155k da , makyajla çoğu sorun düzeltilmiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
puntoda bakıyorum fakat konfor konusunda focusun yanına yaklaşamaz diyorlar,iki aracada binip denemedim açıkcası.
ayrıca 2004-2005 makyajlı kasa bakıyorum onlar 31-32 civarına gidiyor ve km olarak 120-130 binlerde değişensiz olarak görünüyor.
puntoyada kafam gidiyor ama özellikle konfor ve sessizlik benim için çok önemli. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZETEC SE
Dediğim gibi son 1-2 yılda oldu bunlar. Yoksa yine çok memnunuz arabadan, zaten saydığım şeyler de çözülmeyecek işler değil. Bin lira kilit ve direksiyon sistemine, 1-2 binde motora harcansa bütün sorun çözülür.
Aldığımızda lpg yoktu ve arabada çıt yoktu diyebilirim, gaziantep yolları sayesinde kapılardan trim sesleri geliyor.
Ayrıca bizimki makyaj öncesi 154-155k da , makyajla çoğu sorun düzeltilmiştir.
Ben geçen direksiyon biraz sert dedim ustaya gösterirken öğrendim direksiyon kutusu 350-400 tl imiş. Zaten focus 1 lerde direksiyon kutusu arızası kronikmiş.
Bagaj kapağının kumanda ile açılması ama düğme ile açılmaması merkezi kilit beyni ihtimalini düşürüyor bana göre.
Focusun motoru lpg ile en uyumlu motorlardan birisi aslında (subaplar bozulmadan ortalama 70-90k km gider diyorlar) ama lpg sistemlerinin çoğu tırt ve ustalarda iş yok. Hele hele atiker felan kullandıysanız işiniz çok zor.
-
Ambiantelerde orijinal kumanda olmaz. Başka kumanda bağlamışlar, aldığınızda çalışırdı ara ara teklerdi.
Lpg malesef atiker, Şanlıurfada güneydoğu bölge bayisinde montaj yaptırdık. Yinede çabuk can verdi diyebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 3.0 sdv6 ile 3.0 tdv6 arasındaki fark
- hyundai i20 mi clio mu 2024
- elektrikli araç karşılaştırma
- chevrolet captiva ltz 2013 yorum
- param yok taksitle araba almak istiyorum
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X