Bildirim
golf tour ve goal hakkında bilgi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bende bakıyorum ama vw ciler neredesiniz? Yok mu şu golf modellerini anlatacak olan??? -
Ben sana anlatıyım. GOAL modeli 2006 dünya kupasının Almanyada yapılmasından dolayı aynı sene içersinde goal ismi ile golf araçların donanım listesine eklenmiştir. comfortline ile sportline arasında bir modeldir. 2sinin de bazı iç/dış donanım özelliklerini almıştır. dışında gövde rengi çıtalar ve 16 inç parlak çelik jantlar , içindeyse spor ön koltuklar spor döşeme , hız sabitleyici , kumandalı direksyon oto.klima gibi özlellikleri vardır.
tour modeli ise 1 sene sonra çıkmıştır ve goal modeline ek olarak ön sis farları ve ön kol dayama donanıma eklenmiştir, ancak bazı üretimlerde jantlar parlak çelik değil aluminyumdur, diğeri kadar alımlı gözükmez.
İkisi de çok keyifli modellerdir dıştan çok güzel görünürler ,içerde koltuklarında donanım ismi yazar el freni direksyon ve koltuk gibi yerlerde dikişler turuncudur.
umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi günler..
-
Arkadaş güzel anlatmış.Bu arada Goal'de aracın yanında ve kapı eşiklerinde GOAL yazısının olduğunu belirtmek isterim. -
teşekkürler arkadaşlar.
Ben bu arada 2009 honda civic hb. aldım :)) -
Tour modelinde ESP var mı arkadaşlar? -
evet var. hız sabitleyici de var. -
Arkadaşlar araçtaki tour yazısı silindi ne yapmak gerek acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X