Şimdi Ara

Focus hb 1.6 tdci 2013 ACİL ÖNERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş hem focusa hem de jattaya bindim. focusum var şu an. ama nal toplarım jettanın arkasından
  • Grifon44 G kullanıcısına yanıt
    sana net bilgi veriyorum jetta otomatik şanzıman olmasına rağmen manuel focustan az yakıyor. hem de en az yüzde 10
  • Grifon44 G kullanıcısına yanıt
    @Grifon44

Öncelikle fiyat teklifi aldığınız araç 110 değil 115 bg. Ayrıca elektrikli cam tavan değil, elektrikli sunroof. Cam tavan aracın tavanının büyük bir bölümünü kaplarken sunroof küçüktür, hatırlatayım.
    Ford'un internet sitesinden aracı oluşturduğumuzda fiyat şu şekilde;

Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı
    65.715 TL
    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili)
    65.715 TL
    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin)
    65.065 TL

Size verilen fiyat bana yüksek geldi.

Ancak internet sitesinde navigasyon, gündüz farı vs. donanımlar yok. O donanımlar farklı markalarda ürünler. Mesela LED gündüz farları CENMAX marka 250 tl'ye yetkili serviste takılıyor, navigasyon yine cenmax, navtech vs. bir markadır muhtemelen. Bunları yaptıracağınıza titanium üzerine SMART paket alın. Bir de ben konu açmıştım kendi aracımla ilgili, mutlaka bi göz atın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_73057323/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinx
    kardeş ben 8 ay önce focus hb style aldım. arabanın görüntüsü güzel ancak yakıtı vw jetta otomotik vitese göre bile daha fazla. ben 5.8 litrenin altına düşemedim hiç.

Araç alım için tavsiyede bulunan kişilere karşı biraz daha dikkatli davranmakta yarar var. 5.8'in altına düşemediğinizi söylemişsiniz; 8 aydır hep dur-kalklı trafikte mi kullanıyorsunuz aracı, hiç mi çevreyolu veya şehir dışı sürüşü yapmadınız? Ya da bize Focus diye sanırım başka bir araca biniyoruz :)

12 bin küsür km.deki aracımın yakıt tüketimlerini yazayım,

Ş.İÇİ
    Ort.Hız. : 20km/h
    Yakıt Tük.: 6.2 lt

Focus hb 1.6 tdci 2013 ACİL ÖNERİ

Ş.Dışı :
    Ort.Hız : 102 (CC İle Sabit 110'la Bursa -Karacabey)
    Yakıt Tük.: 4.6 lt.

• Konuda aklımın alamayacağı yorumlar görüyorum, sanırım biz Focus diye özel üretim bir araca falan biniyoruz, ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 11 Ağustos 2013; 20:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Ford'a 65 bin lira verirsen satarken 45 bine zor satarsın. Araba mı yok yeni mazda çıktı, honda var toyota var.

Valla sizin gibilere kalsa Alfa Romeo'nun son sahibide oluruz, evleniriz de. Eski aracım olan Alfa Romeo'yu ilana koydum, aktif olduktan 3 saat sonra noterdeydim???
  • quote:

1350 kilo civarında ağırlığı var. jetta 1450 civarı. buna rağmen daha az yakıyor jetta. ayrıca ben aracı zorladım 190 yapıyor. arkadaşın arbası hiç kasmadan 200

quote:

kardeş hem focusa hem de jattaya bindim. focusum var şu an. ama nal toplarım jettanın arkasından

Kardeş şoförlüğünde mi bir sıkıntı var, adamı döverler şu dediklerin için :))

quote:

sana net bilgi veriyorum jetta otomatik şanzıman olmasına rağmen manuel focustan az yakıyor. hem de en az yüzde 10

Yukarıdaki mesajda 1-2 tüketim değerini koymuştum istersen sayıyı artırabilirim.

Ayrıca asıl NET BİLGİYİ ben sana vereyim; ya senin araçta bir sorun var, ya şoförlüğünde bir sorun var ya da aracın fln yok, sağdan soldan duyduklarınla burada böyle yorumlar yapıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Konuda aklımın alamayacağı yorumlar görüyorum, sanırım biz Focus diye özel üretim bir araca falan biniyoruz, ne dersiniz?

Dostum fazla takılma. Benim arabanın ne kadar yaktığını sen gözünle gördün adam 7 lt'nin altında yakamaz bu araba insanları yanlış yönlendirmeyelim forumda öyle diyorlar dedi. Senin arabanın ne kadar yaktığını da ben biliyorum inşallah konu sahibi arkadaş kimlerin mesajını dikkate alacağını bir süzgeçten geçirip öyle karar verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grifon44

Arkadaşlar merhabalar.
    Dizel, sıfır kilometre bir araba almayı düşünüyordum.
    Kalite, fiyat, yakıt, donanım bakımından en tatmin edecek aracı uzun süre araştırdım.
    Tabi aracın ikinci el piyasasının kuvvetli olması da en belirleyici etkenlerden biriydi benim için.
    62.000 tl ye golf 7 confortline'a karar vermişken (manuel) vw nin faiz oranlarının yüksekliği, ödeyeceğim yüksek faiz miktarı ve aracın kasım sonunda teslim edilecek olması beni başka arayışlara yönlendirdi.
    Bu sırada ford'un kampanyasından öğrenerek ondan yararlandım. Aracın özellikleri ve fiyatı aşağıdadır:

Focus / HB / 1600 / 110 bg. / Dizel / Titanium

Renk: Şeker Kırmızı

Ekstralar: Açılabilir Cam Tavan, DVD Oynatıcı+Navigasyon+TV, Gündüz Farları, Boya Koruyucu, Koltuk Koruyucu.

Fiyat: 65.000 tl (trafik sigortası alım satım vs. dahil)

Ford'un sayfasında görülen fiyat: 67.750

DÜŞÜNCE ve YORUMLARINIZ ŞİDDETLE BEKLENMEKTEDİR..

DÜŞÜNCE ve YORUMLARINIZ ŞİDDETLE BEKLENMEKTEDİR..

şiddete gerek yok

• Okullar tatil olmasaydı keşke..

http://forum.donanimhaber.com/m_78806745/f_//tm.htm#78930442

quote:

hangi bölüm. eşit ağırlık lazım bana. ve fiyatı ne

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 11 Ağustos 2013; 19:37:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

Konuda aklımın alamayacağı yorumlar görüyorum, sanırım biz Focus diye özel üretim bir araca falan biniyoruz, ne dersiniz?

Dostum fazla takılma. Benim arabanın ne kadar yaktığını sen gözünle gördün adam 7 lt'nin altında yakamaz bu araba insanları yanlış yönlendirmeyelim forumda öyle diyorlar dedi. Senin arabanın ne kadar yaktığını da ben biliyorum inşallah konu sahibi arkadaş kimlerin mesajını dikkate alacağını bir süzgeçten geçirip öyle karar verir.

Abi asıl böyle yaparak insanları yanlış yönlendiriyorlar. Focus hastası olduğum bir araba değil, benim aklım fikrim Alfa ama burada böyle akıl tutulması yaşatan yorumları görünce dayanamıyorum, napayım? :))

Havalar serinlesin, yapalım faaliyet:)

• Güzel araba özellikle güvenlik açısından ikinci eli de sağlam öyle çok da yakmıyor dayımda var jetta ya da rahatça nal koleksiyonu yaptırır performansı güzel yani doğru seçim
  • Valla bana kimse o kadar parayı forda verdıremez.
    Not: arkadaş cam tavanlı full c-max almış ama tavan döşemesi bile abuk sabuk kenarları çıkıo honda bak jetta bakikinci el acil 48 honda civic satıolar taktır tüpü mis gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_____ -- 11 Ağustos 2013; 19:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cahillik hiç binmedikleri araç hakkında yorum yapıyorlar birisi jettayla karşılaştırmış jetta az yakar ama bir tanesi focusu alamaz performansta adam arkasından bakıyorum yazmış şoförlüğünde problem var heralde

• kahraman202 kullanıcısına yanıt
    evet aynen dediğiniz gibi ben yanlış hesaplamışım.
    bu rakam üzerine alım satım vs. eklendiğinde 65.300 yapıyor.
    Bahsettiğim diğer ürünler dediğiniz cenmax marka. ben cenmax marka navigasyon sistemi+led farları ve boya korumasını bedavaya getirip 300 tl lik bir indirim almış oluyorum bu durumda. smart paketin ayrıcalıkları ile iyice bir kıyaslamak gerekiyor sanırım..
  • Şu an piyasadaki 130 dci den sonra en güçlü dizel donanımı 2. Eli sağlam yakıtı da forumdaki gençlerin sallaması uzun yolda 5.3 şehir içinde ise 6 litre yakıyorum sizinde aynı galiba birde focusa emsal neler önerilmiş en çokta mpv sınıfında en çok satan c max e kalitesiz diyen olmuş ya en çok buna şaşırdım

• Hocam masallah usenmemis hepsini cevaplamissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

Valla bana kimse o kadar parayı forda verdıremez.
    Not: arkadaş cam tavanlı full c-max almış ama tavan döşemesi bile abuk sabuk kenarları çıkıo honda bak jetta bakikinci el acil 48 honda civic satıolar taktır tüpü mis gibi

kardeşim bendede c max var gel birlikte bakalım şu adi kenarları çıkan tavan döşemesine
  • kardeşim focus veya c max şu hızı gören 1.6 dizelleri görelim önce sonra bizim araçlara nal toplatırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensnksr -- 11 Ağustos 2013; 20:35:25 >
  • Focus gayet eğlenceli araba hb tutmadı diyenlere aldırmayın sedandan çok daha hoş. Malum ülkemizde dizel kazığı var hangi marka olursa olsun.. Atmosferik artı LPG ya da 1.0 ecoboost da düşünebilirsiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.