Şimdi Ara

Focus hb 1.6 tdci 2013 ACİL ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dizel, sıfır kilometre bir araba almayı düşünüyordum.
    Kalite, fiyat, yakıt, donanım bakımından en tatmin edecek aracı uzun süre araştırdım.
    Tabi aracın ikinci el piyasasının kuvvetli olması da en belirleyici etkenlerden biriydi benim için.
    62.000 tl ye golf 7 confortline'a karar vermişken (manuel) vw nin faiz oranlarının yüksekliği, ödeyeceğim yüksek faiz miktarı ve aracın kasım sonunda teslim edilecek olması beni başka arayışlara yönlendirdi.
    Bu sırada ford'un kampanyasından öğrenerek ondan yararlandım. Aracın özellikleri ve fiyatı aşağıdadır:

Focus / HB / 1600 / 110 bg. / Dizel / Titanium

Renk: Şeker Kırmızı

Ekstralar: Açılabilir Cam Tavan, DVD Oynatıcı+Navigasyon+TV, Gündüz Farları, Boya Koruyucu, Koltuk Koruyucu.

Fiyat: 65.000 tl (trafik sigortası alım satım vs. dahil)

Ford'un sayfasında görülen fiyat: 67.750

DÜŞÜNCE ve YORUMLARINIZ ŞİDDETLE BEKLENMEKTEDİR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grifon44 -- 9 Ağustos 2013; 17:49:55 >

• Grifon44 G kullanıcısına yanıt
    kardeş ben 8 ay önce focus hb style aldım. arabanın görüntüsü güzel ancak yakıtı vw jetta otomotik vitese göre bile daha fazla. ben 5.8 litrenin altına düşemedim hiç.
    Ford'a 65 bin lira verirsen satarken 45 bine zor satarsın. Araba mı yok yeni mazda çıktı, honda var toyota var.
    1350 kilo civarında ağırlığı var. jetta 1450 civarı. buna rağmen daha az yakıyor jetta. ayrıca ben aracı zorladım 190 yapıyor. arkadaşın arbası hiç kasmadan 200
    süspansiyonu çok iyi diyemem. kasisleri çok hissettiriyor. sert araba sonuçta. ayrıca şehir içi kullanımda dizele hiç bulaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Ford'a 65 bin lira verirsen satarken 45 bine zor satarsın. Araba mı yok yeni mazda çıktı, honda var toyota var.

focus'un ikinci elinin honda ve toyotaya göre daha iyi olduğunu biliyorum. yanılıyormuyum ?
  • quote:

evet mazda alırsa bu sorunu yaşamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

quote:

Alıntıları Göster
    O kadar para vereceğim ve C sınıfına bineceğim.Ben yerinde olsam temiz ve az km'li 1.5 dCi Latitude Executive alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

O kadar para vereceğim ve C sınıfına bineceğim.Ben yerinde olsam temiz ve az km'li 1.5 dCi Latitude Executive alırdım.

Alıntıları Göster
    kardeşim kimisi demiş zarar edersin kimisi demiş latitude al sen al focusu zaten donanımlı 65 bine alırsın o aracı 2. elde piyasadki fiyatı koyun 1 günde satarsınız zarar etmeden ve arkasını toplayamayan latiutde gibi değil yol tutuşta rakibi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

kardeşim kimisi demiş zarar edersin kimisi demiş latitude al sen al focusu zaten donanımlı 65 bine alırsın o aracı 2. elde piyasadki fiyatı koyun 1 günde satarsınız zarar etmeden ve arkasını toplayamayan latiutde gibi değil yol tutuşta rakibi yok
    focus alın ama o kadar ekstraya gerek yok bence. titanium yeterli en fazla smart paket alın derim. Şeker kırmızı yerine siyah falan da alırsanız biraz daha fiyat düşer. 60k nın altına bulursunuz çok rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

focus alın ama o kadar ekstraya gerek yok bence. titanium yeterli en fazla smart paket alın derim. Şeker kırmızı yerine siyah falan da alırsanız biraz daha fiyat düşer. 60k nın altına bulursunuz çok rahat

Alıntıları Göster
    Güldürdün beni

Konu sahibine gelirsek o paralara çıkılacak olursa ben d sınıfına yönelirdim. Tabi sizin tercihiniz c sınıfıysa ne araç seçerseniz seçin fiyat 60 000 den aşağı inmeyecektir. Forumdan biri aynı araç için baya bir indirim almıştı sizde pazarlığı sıkı yapın. Sınıfına göre yol tutuşu en iyilerden, kalitesi v.s de iyi tek sıkıntısı rakiplerine göre 0.5lt filan fazla yakar tabi performansıyla açığı kapatır.
    Bu arada araç 115hp

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79340310&p=1 adresindeki satış rakamlarına bir bakın isterseniz. Tamamı ile yenilenmiş olmasına rağmen sınıfının en az satan araçlarından biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

quote:

güzel
  • cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdık full modelni almıştı 115 bg. Arka koltukta oturdum uzun yolda öldüm en ufak yol bozukluğunu hissettiriyor. İç kalitesi fiyatını haketmiyor.
  • quote:

Bir tanıdık full modelni almıştı 115 bg. Arka koltukta oturdum uzun yolda öldüm en ufak yol bozukluğunu hissettiriyor. İç kalitesi fiyatını haketmiyor.

Çok konforlu değildir sert süspansiyon nedeniyle ama sert süspansiyonun ödülünü sınıfında 1 serisi hariç en iyi yol tutan araç olma ünvanıyla alır. Şu ana kadar elimizden 4 tane focus geçti hiçbirinde kalitesizlik yoktu tamam en iyi malzeme o araçta demiyorum ama bir jettadan yada corolladan iyi diye düşünüyorum. Focus sert araçtır birazda performans odaklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grifon44

quote:

focus'un ikinci elinin honda ve toyotaya göre daha iyi olduğunu biliyorum. yanılıyormuyum ?

yeni focus hb hiç tutulmadı, ikinci eli çok kuvvetli olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

quote:

Orijinalden alıntı: Grifon44

quote:

yeni focus hb hiç tutulmadı, ikinci eli çok kuvvetli olmayacaktır.

Alıntıları Göster
    Bu ne la konuda saçmalayan saçmalayana fake dolmuş

Çok akıllı mantıklı bir iş yapmışsın kardeş,80'e sabitle git 3lt/100km yakarsın JEtta metta ok yemiş hele iş yürümeye gelince Jetta'ya boy boy farkını koyar PSA...

• Ayni arac arkadasimda var konuya davet edelim.

• Focus 115 bg benzinli nin yakıtı nasıldır acaba.

• Benzinlisi 42den basliyor.donamim eklemesi lpg si falan 50civarina gelir.kaziklanma dizel icin.65bin alacaksan avensis\lpg.c sinifi arabaya 55binden 1kurus fazla verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Ağustos 2013; 18:35:09 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.