Şimdi Ara

focus hb mi bravo mu ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Delta'yı almadan önce son olarak arada kaldığım iki modeldi Delta ve Bravo.İki aracı da fazlasıyla inceledim, görünüş ve bir iki premium özellik sebebiyle ( özellikle koltuklar ) delta'yı seçtim.Bana göre bravo resmini koyduğunuz focus'tan 2-3 kat iyidir.Tam fiyat aralığınızı da anlayamadım açıkçası ama Focus kendini kanıtlamış bir araç ona bir şey diyemem.Fakat bravo bence konsol ve dış görünüş olarak öne çıkıyor.Motoru da gerçekten çok iyi ( 120 hp olan ).

Ek : Focus ghia ve titanium motor hariç kalite algısı bakımından bravo dan daha iyi!Gerçek ghia ve titaniumlar dan bahsediyorum.Sahibinden de falan boş olan araçlara ghia demiyorlar mı bazen çileden çıkıyor insan .

fiyat aralığı 30-35 bin arası gibi düşünüyoruz 40-45 arası kredili olursa alınabilir focus daha pahalı olduğu için eski kasasını koydum ama bence eski kasanın iç konsolu daha hoş ..bide megane kafamı karıştıryor 1.5dci çok iyi motor çnkü çok az yakıyo iyi kaçıyo :)

• Gidin bir adet focus ghia veya titanium kullanın, sonrasında da bravo emotion en azından dynamic kullanın skydome lu olanından.
    Motor tepkilerini, gidişini ölçün biçin. Kararınızı verirsiniz.
    Ben active plus ama skydomelu 120 hp dualogic bravo kullandım ve kendi aracımdan sonra gayet de hoşuma gitti.
    Ben ikisi arasında kalsam ve de uzun süre bineceksem bravo tercih ederdim
  • 2. el olarak focus
    Yol tutuş olarak focus
    Performans olarak bravo 120 lik ise bravo
    Genel olarak daha az paraya daha çok donanım bravoda var

2 araç arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum ama titanium x paket bir focus 2,5 , çoğu güncel c sınıfı araçları dize getirir kanaatindeyim
  • İkisinin de incelemesine bakmak lazım fakat Bravo'da daha fazla donanım var.
  • bravo...
  • 2. el araç alırken hangisi daha temiz ve fiyatına göre daha çok donanım veriyorsa onu tercih edin. focus titanium alınmayacaksa bence bravo alınmalı. focus'un iç mekanında özellikle kapı içlerinde kullanılan plastik malzemeler oldukça kalitesiz.

bir de çok yüzeysel olmuş karşılaştırma. donanım, yıl, fiyat temizlik gibi kriterler olamdan focus mu bravo mu sorusu biraz ortaya atılmış bir soru. araçtan beklentiniz nedir.

sırf focus diye trend donanımlı yuksek km'li araç da alınmaz. aynı şekilde sırf bravo diye avtive donanımlı bravo'da alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

İki araçta guzel, ama makyajli focus bence donanim olarak demiyorum, daha albenili. Zamanında benimde incelemem olmuştu o zamanlar 120 lik dizel motoru daha yoktu. Bravoya İki hatta 3 kat daha iyi diyen arkadas bence talihsiz bir yorum yapmış. en azından nedenlerini açıklamalıydı. Ziraa bence durum hiç oyle degil.

Ekleme; makyajsiz kasa icin söylediğine Simdi dikkat ettim. İkisi icinde Bravo albenili. Ama aynı şey makyajli kasa icin malesef oyle degil

Ekleme kısmındaki cümlelerinizden birşey anlamadım :).İkisi içinde bravo albenili ama makyajlı kasa için malesef öyle değil ne demek?Tam anlayamadım.Makyajlı kasa bravodan daha iyi diyorsanız titanium x-paket sunroof xenon değilse daha iyi olduğunu düşünmüyorum görsellik ve kalite açısından.Cam tavanlı, xenon farlı, stil paket alınabiliyor boş focus fiyatına bravo.Eski makyajsız düz focus ise bravo dan kalite hissi olarak bence baya geride.Eski makyajsız kasa ghia sunroof xenon olan iyi mesela.Deri döşeme olan da bulunabiliyor ama çok nadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 7 Mayıs 2012; 17:09:09 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.