Bildirim
focus hb mi bravo mu ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Elbette focus... -
focus alir bu maçı -
focus her yönden daha iyi -
Bencede Focus.quote:
Orijinalden alıntı: BanaMıDediniz
focus alir bu maçı
Yanlış Hatırlamıyosam Forumdan Birinin Bravosunun İncelemesi Vardı Blue&Me Özelliği Vs. Anlatılıyodu. -
Focus...quote:
Orijinalden alıntı: r0x
Bencede Focus.
Yanlış Hatırlamıyosam Forumdan Birinin Bravosunun İncelemesi Vardı Blue&Me Özelliği Vs. Anlatılıyodu.
Alıntıları Göster -
mumkunse ıkı aracıda kullanın. Aynı fıyata bravonun daha donanımlısını alırsınız. -
Focus makyajlı kasa olsa düşünürdüm ama makyajsız Focus - Bravo ikilisinde Bravo'yu tercih ederim.quote:
Orijinalden alıntı: SSamet.
mumkunse ıkı aracıda kullanın. Aynı fıyata bravonun daha donanımlısını alırsınız. -
tip olarak bravo ama karakter olarak focus.quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoy
Focus makyajlı kasa olsa düşünürdüm ama makyajsız Focus - Bravo ikilisinde Bravo'yu tercih ederim.
Alıntıları Göster -
bravoquote:
Orijinalden alıntı: Nirvana333
tip olarak bravo ama karakter olarak focus.
Alıntıları Göster -
bravoquote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207
bravo
Alıntıları Göster -
bravoquote:
Orijinalden alıntı: Ozn.Onl
bravo
Alıntıları Göster -
Tip, motor, kalite bakımından Bravo derim.quote:
Orijinalden alıntı: Ozn.Onl
bravo
Alıntıları Göster -
Aynı fiyata focus collection ve bravo emotion'ı kıyaslarsak donanım bakımından Bravo derim.quote:
Orijinalden alıntı: ukubat
Tip, motor, kalite bakımından Bravo derim.
Alıntıları Göster
Donanımı bir kenara bırakırsak iki aracın motoru da kendini kanıtlamış sorunsuz makinalar, fakat araçtaki tokluk ve özellikle lastik sesi için (rüzgar için aynısını söyleyemeyeceğim) yalıtım üstünlüğü Bravo'da. Ben de Bravo diyorum. -
bravo...quote:
Orijinalden alıntı: çekomastik
Aynı fiyata focus collection ve bravo emotion'ı kıyaslarsak donanım bakımından Bravo derim.
Donanımı bir kenara bırakırsak iki aracın motoru da kendini kanıtlamış sorunsuz makinalar, fakat araçtaki tokluk ve özellikle lastik sesi için (rüzgar için aynısını söyleyemeyeceğim) yalıtım üstünlüğü Bravo'da. Ben de Bravo diyorum.
Alıntıları Göster -
-
-
tabiki bravo motoru olsun şekli şemali olsun hoş duruyorquote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Focus hocam
Alıntıları Göster -
Delta'yı almadan önce son olarak arada kaldığım iki modeldi Delta ve Bravo.İki aracı da fazlasıyla inceledim, görünüş ve bir iki premium özellik sebebiyle ( özellikle koltuklar ) delta'yı seçtim.Bana göre bravo resmini koyduğunuz focus'tan 2-3 kat iyidir.Tam fiyat aralığınızı da anlayamadım açıkçası ama Focus kendini kanıtlamış bir araç ona bir şey diyemem.Fakat bravo bence konsol ve dış görünüş olarak öne çıkıyor.Motoru da gerçekten çok iyi ( 120 hp olan ).
Ek : Focus ghia ve titanium motor hariç kalite algısı bakımından bravo dan daha iyi!Gerçek ghia ve titaniumlar dan bahsediyorum.Sahibinden de falan boş olan araçlara ghia demiyorlar mı bazen çileden çıkıyor insan .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 7 Mayıs 2012; 15:16:18 > -
İki araçta guzel, ama makyajli focus bence donanim olarak demiyorum, daha albenili. Zamanında benimde incelemem olmuştu o zamanlar 120 lik dizel motoru daha yoktu. Bravoya İki hatta 3 kat daha iyi diyen arkadas bence talihsiz bir yorum yapmış. en azından nedenlerini açıklamalıydı. Ziraa bence durum hiç oyle degil.
Ekleme; makyajsiz kasa icin söylediğine Simdi dikkat ettim. İkisi icinde Bravo albenili. Ama aynı şey makyajli kasa icin malesef oyle degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 038poyraz -- 7 Mayıs 2012; 16:23:10 >
Benzer içerikler
- suzuki jimny kronik sorunlar
- mercedes e 200 tutulan modeli
- 650.000 tl ye alınabilecek araba
- honda civic 1.5 ex
- renault kangoo 1.9 kronik sorunları
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X