Bildirim
Hb mi sedan mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bebek yoksa ve olmayacaksa fark etmez.
Bebek olacaksa sedan hatta sw.
Hayirli gunler. -
Kesinlikle sedan arkada oturanlar eşyalarla beraber seyahat etmek istemiyorsa -
Alakası yok c sınıfı hn alınabilir sedana göre bagaj daha kullanışlıdır her zaman -
Hb ler benim dha çok hoşuma gidiyor genç olduğumdan galiba ama c sınıf araç pşyasası biraz yüksek 25000 civarı birşeyler bakınıyorum bu piyasada zor ama çocuksuz bir aileyiz b sınıf hb o kadar geniş değil gibiler boylaesa uzun 1.80 ortalma ne önerebilirsiniz parçası uygun olsun az yaksın az arza versin başkada birşey istemem klasik kullanıcı istekleri -
Tabibi sedan -
4 kişilik bir aile için kesinlikle sedan tercih etmek mantıklı . bagaj önemli bir husus . -
Eğer c segmentse hb de fazlası ile yeter, b ise sedan. -
Önerebilceğiniz araçlar var mı benim aklımda clıo accent albea var bunlara ilave bakın dedikleriniz var mı -
Sedan, HB araçların bir çoğu sedan modellerinden daha az diz mesafesine sahip. -
HB araç bagajları sedan araç bagajlarına göre daha kullanışlıdır , pondizot kaldırılır tavana kadar eşya doldurabilirisiniz . -
Gorunus olarak b ve c segment sedanlar hic guzel gorunmuyor. Cogunlugu yumurta sekline sahip oluyor.
Bu nedenle d segemnti ve ustu icin sw ve sedan, c ve asagisi icin hb ve sw kasa olarak tercih ederim. -
Aile olarak 2 kişiyseniz hb
4 ve ustuyse sedan -
senede birkaç defa uzun yol yapılıp memlekete veyahut tatile gidilecekse ve ailede en azından 1 çocuk varsa HB alınması doğru olmaz. Şahsen 330 litre bagaja sahip Megane HB ile uzun yola giderken 1 bavul anca sığdırıyordum arkaya, şimdi 400 litre bagaja sahip sedan aracıma 3 bavul atabiliyorum. 330 ile 400 arasında fark yok gibi görünüyor ama sedanlarda bagaj uzunluğu 90 cm yi geçtiği için uzunlamasına şekilde konulunca 3 bavulu rahat sığdırabiliyorum. HB'de dikine uzunluk 65-70 cm olunca mecburen yatay koyuyorum bavulu, ancak 1 bavul sığıyor. O yüzden ben 2 çocuklu bir aile olarak senede 3-4 defa da uzun yol yaptığım için bu vakitten sonra hiçbir şekilde HB araç düşünmüyorum. -
Senelerdir hb araç kullandım ve her zaman bagaj hb bagajın kullanışlı olduğunu düşündüm. Ailenin büyümesi sonucu mecbur sedan araca geçtim ve senelerdir çektiğim eziyete üzüldüm. Kimse boşuna kendini kandırmasın her konuda sedanın bagajı hb den iyi, geniş ve kullanışlıdır. -
4 kapı Palio. HB -
Hangi HB?
Hb var 350 litre
Hb var 480 litre -
Hicbiri Mvp veya station wagon. -
Aile için her türlü sedan -
Hangisi ucuzsa
Benzer içerikler
- suzuki swift parça sorunu varmı
- hyundai getz tutulan motor
- genç arabaları
- ford fiesta 1.25
- polo classic tutulan modeli
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X