2006 Nisan ayında focus2 ciya tedecei aldım. Bu aracın gösterge rengi değiştirilmiyor mu? mesela golf mavisi güzel gitmez mi? ne dersiniz
bunu bilen arkadaşlardan rep bekliyorum...
bende gercekten ogrenmek istiyorum degistirmenin imkani varmi renkleri? yeşil yerine ateş kırmızısı veya violet mavi yapabilirmiyiz?
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
bende gercekten ogrenmek istiyorum degistirmenin imkani varmi renkleri? yeşil yerine ateş kırmızısı veya violet mavi yapabilirmiyiz?
değiştirirsiniz ama zahmetli bir işlem olur
Wv mavisi sırf focusa değil her araca çok güzel gider.. İstanbulda biryerlerde yapıldığını duymuştum ama tam olarak bilmiyorum.. Umarım bilen vardır
ÇOK PARA TUTAR...
quote:
Orjinalden alıntı: BERCESTE33
ÇOK PARA TUTAR...
nasıl değiştirilir bi anlatırsanız tanıdığımız bildiğimiz usatalara yaptırırız veya kendimiz el ile yaparız saygılar
iyide konsol ve teyp yesil isiklandirma siritmazmi?
benim teyp değişicek konsoldaki ışıklar ampüllere bağlı o kolay.
BİR ARKADAŞTA FOCUS VAR VE BU KONUYU KONUŞMUŞTUK, MASRAFLI İŞ DEDİĞİNİ HATIRLIYORUM... AMA TEKRAR SORARIM VE BİLGİ ALIRSAM YAZARIM... BİZDEN SAYGILAR...
quote:
Orjinalden alıntı: BERCESTE33
BİR ARKADAŞTA FOCUS VAR VE BU KONUYU KONUŞMUŞTUK, MASRAFLI İŞ DEDİĞİNİ HATIRLIYORUM... AMA TEKRAR SORARIM VE BİLGİ ALIRSAM YAZARIM... BİZDEN SAYGILAR...
gözünü seviim sorda belki kendimiz girişiriz
Servise sormaya çekiniyorum. Böyle bir soruya daha baştan "olmaz" demeye meyilli oluyorlar. Acaba sadece ampul mü değişecek yoksa daha da mı teferruatlı? Sanıyorum bu konu modifiyecilerin sahasına giriyor. Adamlar arabaya baştan aşağı değiştiriyorlar, araba tanınmaz hale geliyor (olumla manada).
Bunu mu yapamayacaklar :-) ...
belki arkasında çok sayıda ampül bulunabilir bilmiyorum pert bir focus falan görsem direk oraya bakıp fotosunu çekeceğim arkadaşlar yokmu hala bir bilen?
focus 1 leri değiştirdiklerini gördüm. focusum.com da resimleriyle ayrıntılı bir şekilde anlatmışlardı orjinal ampulleri söküp led takmışlardı. hatta araç sahibi kendisi yapmış. ama anlattığına göre çok zahmetli bir iş. ama şimdi focusum.com çıkmıyor. sitede problem olabilir. siteye bağlanabilirseniz bulabilirsiniz.
hala beklioruz:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme