Şimdi Ara

focus lpg yakıtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürüş tarzını gözden geçir,ustaya git LPG ayarına baksın.
  • sürüş tarzım normal daha önce focus 1 ve marea kullandım bunun kadar yakmıyordu.lpg ayarları normal dediler.
    sadece 100 bg lerde yakıt bu şekildemi onu merak ediyorum focus2 de 100 ve 115 beygir var 100 lüklerdemi bu acaba
  • Focus 2 hb trend 2007 . Araba lpg ye geçmeden yola çıkmam rölantide ısıtırım. Bu aralar biraz daha fazla yakmaya başladı. 50 tl standart 140 km şuan . bi ara 160-170 km leri görüyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayA

Ben de 20 lt lpg ile 150 km gidiyorum ortalama. Yeni teknoloji bir araç için fazla yakıyor sanki.

Yani araciniz 100 km de 5.24 lt lpg mi yakiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OuL

quote:

Ben de 20 lt lpg ile 150 km gidiyorum ortalama. Yeni teknoloji bir araç için fazla yakıyor sanki.

13 litre civari ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim

quote:

Orijinalden alıntı: OuL

quote:

13 litre civari ediyor.

Kusura bakmayin benim hatam 20 liralik gaz ile sandim ben lakin 20 litre imis.

• focuslarda yakıt bu kadar fazla mı.
    ben marea çok yakıyor diye focus almıştım ondan beter çıktı yada bnimkinde sorun var.
    1lt gaz 7,5 km çok az gibi degilmi?
  • Otomatikse yakar

• düz vites
  • murakan0512 M kullanıcısına yanıt
    bende 2004 focus 3 kapı var, bir depo gaz 34 lt alıyo, istanbul içinde 300 km gidiyo. şöyle hesaplarsak 34 Lt ÇARPI 2,62 TL =89 TL BÖLÜ 300 Km=29,6 kuruş.
  • Öncelikle yakıt tüketimi ölçmenin en iyi yolu 90km sabit hızla aracı en az 100km düz yolda kullanmaktır. Bu şekilde kullanıldığında 100km'de en fazla 7.5lt lpg tüketir. 100hplik focuslar lpg sistemine çok uyumludur. Şehiriçindeki yakıt tüketimi mevzusu çok karışık, hava koşulları, kullanım şekli vs. çok değiştirir. En iyisi siz dediğim gibi bir ölçün.
  • geçen depoyu kullandım okul ev arasında herzamanki gibi kullandım 108 km de gezdikten sonra yeniden fulledim 13,76 lt gaz aldı 105 km de 14 lt yaktı diyelim.
    1 lt ile 7,5 km gitmiş.
    fulledikten sonra 230 km si otobanda 80/120 arası kullandım 3000 devri geçmedim 10 km de şehir içi kullandım dönüşte yagmurluydu 50 km vs o şekilde gittim.
    aynı pompadan 20 lt gaz aldı 1lt 12 km yaptı.
    şehiriçi 1lt gaz ile 7,5 km
    şehirdışı 1lt gaz 12 km götürdü
    nasıl sizce
  • hımmm
  • 2001 fosus LPGli ile şehir içinde 225 235 Kr arası yakıyorum nasıl iyimi kötümü demiyecem bence çok iyi
  • bencede çok iyi.
    ilk kasa daha azmı yakıyor.
    fabrika verilerine göre tam tersi olması lazım :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.