Şimdi Ara

focus-megane? fiyat=26000ytl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • focusss ghia arastır iii pazarlık yap 26 olmasada 27 falan bulunabilir gecen pazarda gördum ben 27 bucuk 2006 idi
    cok hoş araba bunların arasından en iisi ama bana sorarsan hondadan şaşma derim
  • megane da focust aiyidir pişman ettirmez adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: encin

quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

AYRICA YENİ nesil renault motorlarında japon (nissan) imzasını unutma...

renault motorları gercekten çok basarılı artık..

bunda japon katkısı mı var baskaları mı var bilmiyorum ama bana göre renault motorları gercekten kalite...

renault motorları 500 bin yapıyor artık...

benim bildiğim kadarıyla dizel motorları nissan ile ortak yapıyorlar ama hatırlattığın iyi oldu. aslında bende bir renault kullanıcısı olarak sempatim var ama focusunda heybeti var.
    aslında tercih şunlardan biri 2007 model renault hb dynamic dizel ya da 2006 model focus dizel trend. ama focusu almak için bazı donanımlardan vaz geçmem gerekli çünkü fiyat farkı zaten varken, focusta üst donanım alayım derken fiyat farkı büyüyor. mesela focus collection olsun deyince fiyat 30000ytl yi vuruyor ama focus trend 28000ytl ye alınıyor.
    fordun kendi sayfasından baktığıma göre 2007 modellerde trend sadece 4 kapılarda var. 2006 larda da böylemi yani 5kapı almak için 30000ytl bayılmakmı gerekecek? ben hb almak istiyorum bence hb görüntüsü süper...

dizel motorları nissan ile ortak yapmıyorlar.
    dizelleri renault yapıor.dci motor ve bence cok bsarisiz.
    benzinli motorlarda nissan imzaasi var.
    bu bilgileri de direkt nissan bayısındeki teknık servisten aldım.

bence focus.yada astra.yada golf.
    hatta en guzeli donaımlı bi 1.6 benzinli astra dir.
    golf pahalı olur cunku
    focus da iyidir tabiikide.
    megane ın iç malzeme kalitesizligi cok kotu bir durum.hiç yakısmıyor koskoca renault a.
    26 bın az bi para değildir ve size bu paranın karşiliginda herseyı adi plastıkten yapılmus bir kokpit sunuyorlar.aracında sagından solundan gelen gıcrtı sesleri cabasi.ya bana hep gicirdayan megane lar denk geldı yada megane larn cogunlugu dayanıksızdir
    bence alman tercihi yapın.
    15.000 km demişssiniz.
    biraz da artabilir demişssiniz.
    20bini gecmedigi taktırde benzinli sizi uzmes.dizel e de gerek olmas.yanı bu kısısel bir tercihtir.tabii 20.000 km de de dizel daha az yakacaktır.e aracida 2. el alacaksınız aynı paraya olan dizel ve benzinli karşiaştıryorsunuz.yanı 0 km deki dizel farkı da yok,ancak aynı paraya alacagınız benzinli bir focus-astra cok daha kaliteli,daha dayanıklı,daha sağlam ve daha zevkli surus verecek size.
    arabayı sadece araç olarak gormuyorsanız benzinli bir astra derim ben.

• focussssssss
  • ailem genişledi demişsiniz megane hb.bagajı size küçük gelebilir focus bagaj bakımından oldukça yeterli.(hb'de sedan'da başarılı) eğer megan almayı

düşünürseniz sedanını alın yoksa focus sedanda olur hb.olur.elinizdeki bütçeye göre iyi bir araç rahatlıkla bulunur.hayırlı olsun.
  • focus iyidir
  • öyle deme....megane ve diğerleride fena değildir hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

focus iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatergenoglu

Ben olsam Megane'a pek bulaşmazdım. Servisi bizi perişan etmişti. Listene Hyundai 1.5 CRDI Era'yı da ekleyebilirsin. 5 aydır kullanıyorum çok memnunum. Hem 2. el için arabanın üstüne çok fazla da koyman gerekmez. En fazla 26'ya çok temizini bulabilirsin.

arkadaşın alacağı araba c segmenti sizin önerdiğiniz araç b segmenti çok mantıksız olmuş
  • arkadaşlar yazdığınız cevaplar için sağolun ama megane konusunda teredütüm kaliteden kaynaklanıyor focus daha kaliteli bir araç ve megana göre daha sorunsuz diyorlar.
    birde tavsiyeye uyup astra bakalım, gerçi opelleri pek sevmem. servise çok gittiğini duydum ama araştırmak lazım yinede...
  • millet az önce astra baktım ve dizel motorda 90hp ama 1.3lt motor gördüm bu araçların performansı nasıldır bilgisi olan varmı?
  • kesinlikle megane focus kiyas bile yapilmaz benzinliside dizelide super kral renaultservis ucreti daha ucuz parcasi daha bol daha ne istersin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.