Şimdi Ara

focus-megane? fiyat=26000ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben uzun süre forumları okudum fakat biraz kararsız kaldım umarım siz yardımcı olursunuz.
    ailemiz büyüdüğü için şuan elimdeki aracı satıp 2.el 26000ytl civarında araba alıcam. focus ve megane hb arasında kaldım. 2.elde megane hb dizel ile focus benzinli aynı fiyatlar benim kafamıda en çok bu karıştırıyor zaten. yoksa 2000ytl daha vermeyi göze alıpta focus trend dizel mi almalıyım?
    tercihimi etkileyen faktörler:
    1-yılda 15000km yapıyorum(ama bu mesafe artabilir)
    2-güvenlik
    3-aracın sağlamlığı ve serviste problem yaşamamak
    4-elimdeki arac satılıp üstüne kredi kullanılacak (elimdeki araca 18000ytl veriliyor)
    5-alacağım araç 2006 model ve 30000 km'yi geçmemiş olmalıki temiz alıp uzun süre binebileyim en az 3 sene kullanmayı düşünüyorum.
    6-zarar etmemek (3 sene sonra değilde 1 sene sonra satmak istersem zarar etmemeliyim.)

• Ben olsam Megane'a pek bulaşmazdım. Servisi bizi perişan etmişti. Listene Hyundai 1.5 CRDI Era'yı da ekleyebilirsin. 5 aydır kullanıyorum çok memnunum. Hem 2. el için arabanın üstüne çok fazla da koyman gerekmez. En fazla 26'ya çok temizini bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

Ben olsam Megane'a pek bulaşmazdım. Servisi bizi perişan etmişti. Listene Hyundai 1.5 CRDI Era'yı da ekleyebilirsin. 5 aydır kullanıyorum çok memnunum. Hem 2. el için arabanın üstüne çok fazla da koyman gerekmez. En fazla 26'ya çok temizini bulabilirsin.
    dizel alacaksan corolla benzinli alacaksan civic tavsiye edebilirim.iki aracında sadece yağını suyunu değiştirir binersin. sorunsuz ve 2. elde satınmı kolaydır.

5500+
  • teşekkürler arkadaşlar düşünceleriniz için ama dizel almak benim için daha kazançlı olucak gibi duruyor.
    corollayı açıkçası çok beğeniyorum ve sorunsuz bir araba ama güvenlik konusundada focus ve megane daha iyiler.
    birde focusun trend ve collection arasında 2008 modellerde motor farkı var gözüküyor.2007 ve 2006 modellerdede aynı durum geçerlimi? trend 90hp-collection ise 109hp??????
  • Focus II, forum yöneticilerinden cemsultan satıyor gerçekten çok temiz bir araç kontağa geç istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 19 Eylül 2007; 18:56:02 >
  • asilx focus makyaj değiştirecek yazmıştın? yeni modeline bakabilirmiyiz :)
    bu arada cemsultan arabasını satıyorsa eğer görüntüleri ve bilgilerine nereden ulaşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: encin

asilx focus makyaj değiştirecek yazmıştın? yeni modeline bakabilirmiyiz :)
    bu arada cemsultan arabasını satıyorsa eğer görüntüleri ve bilgilerine nereden ulaşabilirim?
    quote:

Orjinalden alıntı: encin

forumda makyajlı focus diye aratırsan bulabilirsin

Cemsultanın aracı gerçekten çok temizdir bindiğim bir araç olduğu için söylüyorum bunu.. Satılık olduğu sonradan aklıma geldiğinden mesajı değiştirdim kaçırılmayacak bir araç bana göre.. İlana burdan ulaşabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_17718586/tm.htm

Resimlerde yakında eklenecek

• quote:

Orijinalden alıntı: asilx

quote:

forumda makyajlı focus diye aratırsan bulabilirsin

Cemsultanın aracı gerçekten çok temizdir bindiğim bir araç olduğu için söylüyorum bunu.. Satılık olduğu sonradan aklıma geldiğinden mesajı değiştirdim kaçırılmayacak bir araç bana göre.. İlana burdan ulaşabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_17718586/tm.htm

Resimlerde yakında eklenecek

Alıntıları Göster
    artık renault cozuttu. focus olabilir.

• quote:

asilx az önceki cevabımı yazdıktan sonra cemsultanın arabasını 2.el formunda buldum. yanlız cemsultan bu arabasını almadan önce epey araştırmış forumlarda şimdi neden satıyor?
  • quote:

asilx az önceki cevabımı yazdıktan sonra cemsultanın arabasını 2.el formunda buldum. yanlız cemsultan bu arabasını almadan önce epey araştırmış forumlarda şimdi neden satıyor?

Alıntıları Göster
    Bence megane a focuslan cünkü aradıgın kriterlerin hepsi onda var...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

renault neden cozuttu? bilgi verirsen tam süper olacak. fi
    yat açısında megane dizel daha uygun olduğundan benim için cezbedici oluyor... kararımı etkileyecek konu varsa bilsem iyi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

Alıntıları Göster
    megane için hb belirtmissin bu da tam isabet
    abs esp 5 yildiz ve avrupa kalitesi içeren bir araca sahip olmak istiyorsan hb secmen gayet mantıklı...

hb alırken üst donanımlı privilege ya da dinamik al... authentiklerin lastikleri kücük oldugu için iyi görünmüyor ...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

güzel laf oyunu

• quote:

megane için hb belirtmissin bu da tam isabet
    abs esp 5 yildiz ve avrupa kalitesi içeren bir araca sahip olmak istiyorsan hb secmen gayet mantıklı...

hb alırken üst donanımlı privilege ya da dinamik al... authentiklerin lastikleri kücük oldugu için iyi görünmüyor ...

Alıntıları Göster
    AYRICA YENİ nesil renault motorlarında japon (nissan) imzasını unutma...

renault motorları gercekten çok basarılı artık..

bunda japon katkısı mı var baskaları mı var bilmiyorum ama bana göre renault motorları gercekten kalite...

renault motorları 500 bin yapıyor artık...

• quote:

quote:

yat açısında megane dizel daha uygun olduğundan benim için cezbedici oluyor... kararımı etkileyecek konu varsa bilsem iyi olur...

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

dayımda vardı megane sattı ford aldı.. bir örnek vereyim cam motorları fordun bosh alman markası kalitesi belli. renaultun ne olduğunu anlayamadım birşeyler yazıyoda. şimdi neden diyeceksin bozulduda ondan. . . demek istediğim parçalardaki kalite gittikçe düşüyor. örnek: plastik aksam vs... iyi yanı yok diyemem parça bol ve öbürlerinde ucuz.. artık fortda da parça olayı aynı hemen hemen. ben olsam ne ford nede renault alırım.......... honda veya toyota tercihimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

quote:

dayımda vardı megane sattı ford aldı.. bir örnek vereyim cam motorları fordun bosh alman markası kalitesi belli. renaultun ne olduğunu anlayamadım birşeyler yazıyoda. şimdi neden diyeceksin bozulduda ondan. . . demek istediğim parçalardaki kalite gittikçe düşüyor. örnek: plastik aksam vs... iyi yanı yok diyemem parça bol ve öbürlerinde ucuz.. artık fortda da parça olayı aynı hemen hemen. ben olsam ne ford nede renault alırım.......... honda veya toyota tercihimdir.

Alıntıları Göster
    unutmadan vites sorunuda var 1. ve geri vitese geçme sorunu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 20 Eylül 2007; 0:35:51 >

• quote:

bunda japon katkısı mı var baskaları mı var bilmiyorum ama bana göre renault motorları gercekten kalite...

Alıntıları Göster
    quote:

benim bildiğim kadarıyla dizel motorları nissan ile ortak yapıyorlar ama hatırlattığın iyi oldu. aslında bende bir renault kullanıcısı olarak sempatim var ama focusunda heybeti var.
    aslında tercih şunlardan biri 2007 model renault hb dynamic dizel ya da 2006 model focus dizel trend. ama focusu almak için bazı donanımlardan vaz geçmem gerekli çünkü fiyat farkı zaten varken, focusta üst donanım alayım derken fiyat farkı büyüyor. mesela focus collection olsun deyince fiyat 30000ytl yi vuruyor ama focus trend 28000ytl ye alınıyor.
    fordun kendi sayfasından baktığıma göre 2007 modellerde trend sadece 4 kapılarda var. 2006 larda da böylemi yani 5kapı almak için 30000ytl bayılmakmı gerekecek? ben hb almak istiyorum bence hb görüntüsü süper...

• quote:

quote:

benim bildiğim kadarıyla dizel motorları nissan ile ortak yapıyorlar ama hatırlattığın iyi oldu. aslında bende bir renault kullanıcısı olarak sempatim var ama focusunda heybeti var.
    aslında tercih şunlardan biri 2007 model renault hb dynamic dizel ya da 2006 model focus dizel trend. ama focusu almak için bazı donanımlardan vaz geçmem gerekli çünkü fiyat farkı zaten varken, focusta üst donanım alayım derken fiyat farkı büyüyor. mesela focus collection olsun deyince fiyat 30000ytl yi vuruyor ama focus trend 28000ytl ye alınıyor.
    fordun kendi sayfasından baktığıma göre 2007 modellerde trend sadece 4 kapılarda var. 2006 larda da böylemi yani 5kapı almak için 30000ytl bayılmakmı gerekecek? ben hb almak istiyorum bence hb görüntüsü süper...

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=EnqOCwD0CFE

bu arada gercekten çok hoş

yılda 15000 yapıyorsan dizel almasan da olur diye dusunuyorum?

• focus benzinli-megane hb dizel-seat leon benzinli ??????
    listeme bir araba daha ekledim görünüş açısından leon çok güzel ama araba acaba almaya değermi? bu saydığım 3 arabada aynı fiyat yaklaşık olarak. sizce hangisini tercih etmeliyim?
  • quote:

focus benzinli-megane hb dizel-seat leon benzinli ??????
    listeme bir araba daha ekledim görünüş açısından leon çok güzel ama araba acaba almaya değermi? bu saydığım 3 arabada aynı fiyat yaklaşık olarak. sizce hangisini tercih etmeliyim?
    focus daha mantıklı duruyo..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.