Hem Aile aracı olarak hem de kişisel kullanım için otomatik 2020 i20 mi yoksa manuel 2017 hb 1.2tce megane mi tercih etmeliyim ikisi de hatasız boyasız |
i20 vs hb megane
-
-
Megane 4 ise megane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yakıt fiyatları ile i20 otomatik LPG ile güzel değerler yakalarsın. İ20 de 4 ileri otomatik vardır cam tavan olmayacaksa kia rioda ekleyebilirsiniz 6 ileri otomatik vitestir.
Otomatik şart değilse megane al geç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İ20 al bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i20
-
İ20 LPG'li
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eski aracım, tavsiye ederim. her türlü i20 den düzgündür.
-
2017 i 20 var bende de, MEgane HB sahibi olan akrabalarım da olduğu için o aracı yakından biliyorum. O yüzden tarafsızca kendimce bir kıyaslama yapayım.
bende 3 çocuk var, i 20 ye sığıyoruz rahatça. Ama Megane biraz daha geniş. Arada aşırı fark yoki, sadece 1 cm diz mesafesi ve hafif bir bagaj büyüklüğü diyeyim. i20 fena değil genişlik açısından. MAlzeme kalitesi olarak da i20 ile Megane benzer diyeyim. dayanıklılık açısından REnault maalesef kötüdür, i20 nin malzemesi kolay yıpranmaz uzun vadede. koltuk rahatlığı olarak Megane öndedir. Uzun yolda i20 ile MEgane aynı bence. SAdece yokuşta Megane üzmez, gaza basınca hızlanabilir , i20 ise yokuş öncesi hızlanarak girmek şekliyle yokuşta hızını korumaya çalışarak can sıkmaz, anca yokuş öncesi hız taşıyamazsanız çaresiz hissettirir. Onun dışında rüzgar, lastik, yol sesi , viraj kabiliyeti açısından i20 Megane ile aynı konforu sunacaktır. i20 nin penceresinden bakınca biraz dar hissettirir, MEgane az daha geniş olduğu için ferah hissettirir. sadece bu hafif genişlik yüzünden ben Megane tercih etmek isterdim ama otomatik olması yüzünden bu kıyaslamada i20 daha mantıklı duruyor. Çünkü iki araç arasında bence konfor farkı yok. Golf yada Focus söz konusu olsaydı ne i20 si yahu derdim ama Renault sadece motor ve yakıtta üstün bu kıyaslamada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X