Şimdi Ara

Focus Motor Ömrü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
52.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • taksici sattığı focus u 800 binde sattığını söyledi.
  • 2008 model dizel Focus'um 190.000 de.Turbosu ve hortumları değişti.Hala saat gibi.Bir de enjektörleri değiştirirsem muhteşem olacak.
  • arkadaşlar bende 96 mondeo var 350 bin civar şu an saatgibi kapak cantası yaptırdım hararet yaptırdım hortum yırtılması oldu yalan essah bilmem usta derki motor durumu çok iyi diyor 700 bin yapacağını değerlendiriyoruz.
  • En iyi taksiciler bilir, fakat 400binden fazlası zor
    500bin falan şehir efsanesi olur
  • benim aracım 530.000 geçti tık demeden yola devam :)) ticarisi olan bir arkadaş var. 950.000+ km sayacı vardı fotoğrafını çekmeyi unuttum. bi gördüğümde eklerim :)
    ikisi de ford focus 2004 .
     Focus Motor Ömrü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici62 -- 2 Haziran 2014; 23:51:08 >
  • 250 bin 2000 model focus süper. 10 yıldır LPG var. Yag eksiltiyor. 3000 de yarım litre tamamla yola devam. Sesi süper.
  • 1.6 dizel
    ford
    citroen
    pejo
    volvo hepsininde motoru aynı...HDI motor yani..
    focus kullandık daha önceleri 1.6 dizel saglam motor ama MJET kadar sağlam olduğnu sanmıyorum..focus birkaç kez arıza lambası yakmıştı.. şimdi 1.6 mjet var 160 bin km oldu ama hiç arızası olmadı daha.. bilmiyorum belkide şans.. genel manada sağlam motor 300 bin km yi devirmiş ve rektefe yapılmamış 1.6 dizel pejo 307 ye bindim kullandım ve arac halen roket gibiydi...
  • huqqa kullanıcısına yanıt
    albealar bile 1.2 motor 350 bin km rektefesiz gidiyo kiii ford 1.6 kesin gider bence?
  • 2010 Ford Focus II, Dizel, 243 bin km de. Hiç sorun yok. Sıfır km den beri işimde kullanıyorum. Tüm bakımlarını zamanında yaptırıyorum. Değiştirme gereği de duymadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.