Bu soruyu ben de kendime sordum, en üst donanım otomatik benzinli araçlar için. Çevreme de sordum... Ortak kanı “Ford mu kaldı birader!?!”
Focus daha tok bir araba ama mantık çerçevesinde düşünüyorum otomatik corolla alir iyi de bir kit taktirir binerdim rahat rahat.
Fordu severim, focusa 2007 kasasından beri hastayım ama dizel öldüğünden beri mantığı seçip corolla alanlardanım.
- O kadar zam koydular hala corolla ucuz. - corollanın 132’liği bariz daha iyi yürüyor, daha az yakıyor. 0/100 daha iyi. - focusun benzinlisinin lpg ile subap sorunu yaşadığını duymuştum. - corolla bağımsıza, ford torsiyona geçtiğinden beri öyle yol tutuşta kayda deger fark olacağını zannetmiyorum. Focusun tipini daha çok seviyorum ama.
Manuel ford ileride cok deger kaybettirir. Artık neredeyse herkes otomatik arac ariyor
Corolla al geç. Senelerce ekstra masraf çıkmaz.Fiyat farklı ile lpgyi taktırıp aylarca gezersin. Japondan şaşma
...
Sonne911
kullanıcısına yanıt
Focus da senelerce masraf çıkarmaz. Arabaya bindiğini hissedersin. Aradaki farka değer Focus.
.
Mehmet Serdar K.
kullanıcısına yanıt
Hocam merhaba,
Neden SunRoof'lu Corolla önermediniz acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Huddleston
Hocam merhaba,
Neden SunRoof'lu Corolla önermediniz acaba?
SunRoof mekanizması arka koltuk baş mesafesini hissedilir oranda düşürmüş. Boyu 180 ve daha uzun olanlar arka koltukta seyahat süresince sıkıntı yaşarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: JrFuKi
Kalite arıyorsan Ford
Yeni focus un arka koltuğuna oturdunuz mu? Oturun ondan sonra kalite konusunu tekrar konuşalım hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.
Günümüzde talep otomatik araçlara.
Çift kavramanın sorunları ve masrafları, tek kavramanın ise konforsuzluğu ibreyi CVT veya tam otomatik tork konventörlü şanzımanlara çevirdi.
Corolla'da CVT şanzıman var. Motoru da LPG'ye tam uyumlu. Ayrıca yeni Corolla sürüş dinamikleri açısından gerçekten çok farklı bir araç olmuş. Youtube'ta test videoları var. Onları izle ne demek istediğimi anlayacaksın.
Yalnız Corolla'yı alacaksan kesinlikle SunRoof'lu alma.
Hocam cvt tam olarak ne oluyor? Tam otomatik ne oluyor farkını söyleyebilir misiniz acaba
MYılmaz4646
kullanıcısına yanıt
Linkini eklediğim bağlantı oldukça güzel açıklıyor.